ET LYSPUNKT I HVERDAGEN.

Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 2-serie Cabriolet.

ET LYSPUNKT I HVERDAGEN.

Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 2-serie Cabriolet.

ET LYSPUNKT I HVERDAGEN.Kjøredynamikk og effektiv energiutnyttelse i BMW 2-serie Cabriolet.

Kraftige motorer og et avansert chassis legger til rette for sportslige kjøreopplevelser under åpen himmel. Teknologi fra BMW EfficientDynamics bidrar til høy akselerasjon, presise kjøreegenskaper og god drivstoffutnyttelse.

Finn ut mer

OVERBEVISER FRA FØRSTE ØYEBLIKK.

Under et flott ytre har BMW 2-serie Cabriolet en kraftig kjerne. Kjøreopplevelsen preges tydelig av BMW-genene med bakhjulsdrift, perfekt aksellastfordeling og direkte styring. Gled deg over spenstige kjøreegenskaper og rask akselerasjon.

 • Kjøreegenskaper

  BMW 2-serie Cabriolet har bakhjulsdrift, Driving experience-knapp, sportsstyring (ekstrautstyr) samt en aksellastfordeling på 50:50 som er enestående i denne klassen.

 • Adaptivt M sportsunderstell

  Takket være elektroniske støtdempere tilpasser det adaptive M sportsunderstellet seg optimal til både kjørestil og underlag. Understellet er senket med 10 millimeter for å øke de sportslige egenskapene. Ønsker du en merkbart stivere demping, aktiverer du Sport-modus med Driving experience-knappen. I Sport+-modus er Dynamic Traction Control (DTC) aktivert i stedet for dynamisk stabilitetskontroll (DSC). Det betyr at DSC griper senere inn og tillater enda sportsligere kjøring.

 • Variabel sportsstyring

  Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.

RENDYRKET KJØREGLEDE.

BMW TwinPower turbomotorene.

RENDYRKET KJØREGLEDE.

BMW TwinPower turbomotorene.

De kraftige BMW TwinPower-turbomotorene i BMW 2-serie Cabriolet har kraftige ytelser, rask akselerasjon og god drivstoffutnyttelse. Bilen utmerker seg med spontan respons og temperamentsfull kraftutfoldelse ved lave turtall. Toppmodellen BMW 230i har 252 hk. Med TwinScroll turbolader med Valvetronic, dobbel-Vanos og direkte bensininnsprøytning når motoren sitt maksimale dreiemoment på 350 Nm allerede ved et turtall på 1450 o/min. En rekke løsninger fra BMW EfficientDynamics holder drivstofforbruket og CO2-utslippet nede.

Finn ut mer

8-TRINNS AUTOMATGIRKASSE.

8-TRINNS AUTOMATGIRKASSE.

Den 8-trinns automatgirkassen har svært kort avstand mellom girtrinnene og minimale turtallsendringer, noe som innebærer ekstra høy girings- og kjørekomfort. Dette betyr også imponerende dynamikk og lavt drivstofforbruk.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EfficientDynamics gir lavere forbruk og mer kjøreglede. Dette omfatter en rekke tiltak som påvirker drivverk, energistyring og bilkonsept. Tiltakene gir lavere drivstofforbruk og CO2-utslipp og samtidig økt kjøredynamikk og kjøreglede. Dette er standard i alle BMW-modeller, også i BMW 2-serie.

Finn ut mer

FØRERASSISTENT- SYSTEMER

FØRERASSISTENT- SYSTEMER

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.