EN EKSTRAVAGANT STIL.

Designen til BMW 2-serie Cabriolet.

EN EKSTRAVAGANT STIL.

Designen til BMW 2-serie Cabriolet.

EN EKSTRAVAGANT STIL.Designen til BMW 2-serie Cabriolet.

Det enestående formspråket til BMW 2-serie Cabriolet utstråler kraft og eleganse. Fronten har sportslige linjer som sammen med den åpne stoffkalesjen og den markante skulderlinjen danner en flott silhuett. Kupeen overbeviser med dynamisk design, førsteklasses utstyr og betydelig forbedret støykomfort innbyr til fascinerende kjøreopplevelser, og så når kalesjen er lukket.

UAVHENGIG KJØREGLEDE.

Sportslig utforming.

BMW 2-serie Cabriolet har et dynamisk formspråk med en langstrakt silhuett. Den utvendige designen er preget av en markant skulderlinje og mange iøynefallende detaljer.

Sportslig front.

BMW 2-serie Cabriolet har en dynamisk front med foroverlent grill og store, aerodynamiske luftinntak. Bilens sportslige linjer fremheves av de flate LED-hovedlyktene som skaper den typiske BMW-fronten med de fire øynene.

Uttrykksfulle felger.

Sett fra siden har BMW 2-serie Cabriolet en kileformet silhuett og dynamiske lettmetallfelger. Standardfelgene på 16" er sportslige og stilfulle. De avbildede 17" lettmetallfelgene Dobbelteke 724 gir bilen et ekstra dynamisk utseende. De har likevel én ting til felles, nemlig perfekt veigrep.

Markant hekk.

Med klare konturer, dynamiske lykter i L-form og forkrommede enderør er den atletiske hekken til BMW 2-serie Cabriolet et blikkfang også når du ser bilen bakfra. Når kalesjen er åpen, er det dessuten fri sikt helt frem til frontruten.

ET ÅPENT SINN.

Akustikkalesje med elektrisk betjening på BMW 2-serie Cabriolet.

ET ÅPENT SINN.

Akustikkalesje med elektrisk betjening på BMW 2-serie Cabriolet.

Den elegante kalesjen på BMW 2-serie Cabriolet kan åpnes automatisk når du kjører i hastigheter inntil 50 km/t. Kalesjen har forbedret akustikk og sørger for flotte kjøreopplevelser også når taket er lukket. Stoffkalesjens farge står i flott kontrast til bilens lakkfarge.

BMW ORIGINALTILBEHØR.

I BMW 2-serie Cabriolet er det enkelt å nyte livet mens du er på farten, ikke minst takket være det omfattende utvalget av tilbehør som spenner fra sykkel-/eBike-stativ med tilhengerfeste til universalkrok i Travel & Comfort-systemet og tilpassede gulvmatter i stoff.

KJØREDYNAMIKK OG ENERGIUTNYTTELSE.

KJØREDYNAMIKK OG ENERGIUTNYTTELSE.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    (1) Verdiene gjelder frem til 15.04.2018. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon om hva som leveres.

    Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene. Modellene som er avbildet, kan ha utstyr og tilbehør som ikke hører med til standardmodellenes spesifikasjoner. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon. Vi forbeholder oss retten til endringer i konstruksjon og utstyr og tar forbehold om feil. Det er ikke tatt hensyn til spesialutstyr for det enkelte land her.

    Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (3), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til ekvivalente NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.

    Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.