EN EKSTRAVAGANT STIL.

Designen til BMW 2-serie Cabriolet.

EN EKSTRAVAGANT STIL.

Designen til BMW 2-serie Cabriolet.

EN EKSTRAVAGANT STIL.Designen til BMW 2-serie Cabriolet.

Det enestående formspråket til BMW 2-serie Cabriolet utstråler kraft og eleganse. Fronten har sportslige linjer som sammen med den åpne stoffkalesjen og den markante skulderlinjen danner en flott silhuett. Kupeen overbeviser med dynamisk design, førsteklasses utstyr og betydelig forbedret støykomfort innbyr til fascinerende kjøreopplevelser, og så når kalesjen er lukket.

Finn ut mer

UAVHENGIG KJØREGLEDE.

Sportslig utforming.

BMW 2-serie Cabriolet har et dynamisk formspråk med en langstrakt silhuett. Den utvendige designen er preget av en markant skulderlinje og mange iøynefallende detaljer.
Finn ut mer

Sportslig front.

BMW 2-serie Cabriolet har en dynamisk front med foroverlent grill og store, aerodynamiske luftinntak. Bilens sportslige linjer fremheves av de flate LED-hovedlyktene som skaper den typiske BMW-fronten med de fire øynene.
Finn ut mer

Uttrykksfulle felger.

Sett fra siden har BMW 2-serie Cabriolet en kileformet silhuett og dynamiske lettmetallfelger. Standardfelgene på 16" er sportslige og stilfulle. De avbildede 17" lettmetallfelgene Dobbelteke 724 gir bilen et ekstra dynamisk utseende. De har likevel én ting til felles, nemlig perfekt veigrep.
Finn ut mer

Markant hekk.

Med klare konturer, dynamiske lykter i L-form og forkrommede enderør er den atletiske hekken til BMW 2-serie Cabriolet et blikkfang også når du ser bilen bakfra. Når kalesjen er åpen, er det dessuten fri sikt helt frem til frontruten.
Finn ut mer

ET ÅPENT SINN.

Akustikkalesje med elektrisk betjening på BMW 2-serie Cabriolet.

ET ÅPENT SINN.

Akustikkalesje med elektrisk betjening på BMW 2-serie Cabriolet.

Den elegante kalesjen på BMW 2-serie Cabriolet kan åpnes automatisk når du kjører i hastigheter inntil 50 km/t. Kalesjen har forbedret akustikk og sørger for flotte kjøreopplevelser også når taket er lukket. Stoffkalesjens farge står i flott kontrast til bilens lakkfarge.

Finn ut mer

BMW ORIGINALTILBEHØR.

I BMW 2-serie Cabriolet er det enkelt å nyte livet mens du er på farten, ikke minst takket være det omfattende utvalget av tilbehør som spenner fra sykkel-/eBike-stativ med tilhengerfeste til universalkrok i Travel & Comfort-systemet og tilpassede gulvmatter i stoff.

KJØREDYNAMIKK OG ENERGIUTNYTTELSE.

KJØREDYNAMIKK OG ENERGIUTNYTTELSE.