FRIHET UNDER ÅPEN HIMMEL.

Den første BMW 2-serie Cabriolet.

FRIHET UNDER ÅPEN HIMMEL.

Den første BMW 2-serie Cabriolet.

FRIHET UNDER ÅPEN HIMMEL.Den første BMW 2-serie Cabriolet.

Topphastighet i km/t (230i)

250 [250]

Akselerasjon 0–100 km/t i sek (230i)

6,1 [6,0]

Motoreffekt i hk (kW) ved o/min (230i)

180 (245) / 5000

BMW 2-serie Cabriolet har en avslappet stil og kompakte proporsjoner. Det markante formspråket med korte overheng, kraftfulle linjer og atletisk hekk gjenspeiler bilens kjøreegenskaper. Med Luxury Line, Sport Line og M Sportspakke og det store utvalget av BMW-tilbehør kan du forsterke dette inntrykket. BMW 2-serie Cabriolet følger ikke mengden, den går sine egne veier. BMW M240i har enda mer spontan respons. Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren skaper fartsvind og ikke minst kjøreglede.

ÅPEN FOR EN NY STIL.

Modeller og utstyr til BMW 2-serie Cabriolet.

Moderne, elegant eller eksklusiv – du velger selv hvilken stil din BMW 2-serie Cabriolet skal ha. Ved hjelp av BMW modeller og utstyr kan du velge mellom tre ulike designversjoner i tillegg til standardutstyret. Er du den sportslige typen, kan du i tillegg velge M Sportspakke. Og med andre pakker og BMW Originaltilbehør kan du gjøre stilen enda tydeligere.

Design.

Når sommeren kommer og du kjører med åpen kalesje, virker fronten på BMW 2-serie Cabriolet enda mer markant, skulderlinjen mer sportslig og hekken bredere. Men BMW 2-serie Cabriolet har også dynamiske linjer og sportslige proporsjoner når kalesjen er lukket. Med stoffkalesje i en kontrastfarge byr den på opplevelser for alle sanser og gir deg maksimal kjøreglede.

Kjøredynamikk og energiutnyttelse.

Den dynamiske motoren i BMW 2-serie Cabriolet og den innovative BMW EfficientDynamics-teknologien er en perfekt kombinasjon av kompromissløse krefter og maksimal energiutnyttelse. Resultatet er at BMW 2-serie Cabriolet har like smidige kjøreegenskaper og ligger like godt på veien i ECO PRO-modus som ved sportslig kjøring. Den har temperament og byr på opplevelser for alle sanser.

245 hk.

Bensinmotorene som leveres til BMW 2-serie Cabriolet, kjennetegnes av temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons. Samtidig kan de skilte med et beskjedent drivstofforbruk. BMW 230i har en effekt på 252 hk og overbeviser med et forbruk ved blandet kjøring på kun 0,68–0,65 liter per mil (automatgirkasse: 0,62–0,60 liter). Med TwinScroll turbolader med Valvetronic, dobbel-Vanos og direkte bensininnsprøytning når motoren sitt maksimale dreiemoment på 350 Nm allerede ved et turtall på 1250 o/min.