ÅPEN FOR EN NY STIL.

BMW Lines og utstyr til BMW 2-serie Cabriolet.

ÅPEN FOR EN NY STIL.

BMW Lines og utstyr til BMW 2-serie Cabriolet.

Sportslig, elegant eller eksklusiv – du velger selv hvilken stil din BMW 2-serie Cabriolet skal ha. Ved hjelp av BMW Lines og utstyr kan du velge mellom tre ulike designversjoner i tillegg til standardutstyret. Er du den sportslige typen, kan du i tillegg velge M Sportspakke. Og med andre pakker og BMW Originaltilbehør kan du gjøre stilen enda tydeligere.

ÅPEN FOR EN NY STIL.BMW Lines og utstyr til BMW 2-serie Cabriolet.

Sportslig, elegant eller eksklusiv – du velger selv hvilken stil din BMW 2-serie Cabriolet skal ha. Ved hjelp av BMW Lines og utstyr kan du velge mellom tre ulike designversjoner i tillegg til standardutstyret. Er du den sportslige typen, kan du i tillegg velge M Sportspakke. Og med andre pakker og BMW Originaltilbehør kan du gjøre stilen enda tydeligere.

M SPORTSPAKKE.

M Sportspakke får frem den rebelske karakteren til BMW 2-serie Cabriolet og gjør deg rustet for ekstremsport. Sammen med M aerodynamikkpakke (inkludert) sørger den for at bilen tiltrekker seg mye oppmerksomhet – ikke bare på grunn av utseendet, men også på grunn av de sportslige kjøreegenskapene.

 • Utvendig design

  M Sportspakke med M sportsfjæring og M aerodynamikkpakke med spesielle frontskjørt, sideskjørt og hekkskjørt slår ekstra godt an hos sportslig innstilte førere. Både 17" M lettmetallfelger Dobbelteke 460 M og M sportsbremser med blå bremsekalipere gir bilen et markant trekk. Den sportslige designen avrundes av åtte brede ribber og enderørsdeksel i krom, designelementer fra BMW Individual høyglanset Shadow Line og eksklusiv estorilblå metalliclakk.
  M Sportspakke kan også leveres i lakkfargene mineralgrå metallic, safirsort metallic, glaciersølv metallic, mineralhvit metallic, alpinhvit og melbournerød metallic.
  18" M lettmetallfelger Dobbelteke 461 M i sølv og ferrisgrå metallic med ulik dekkdimensjon foran og bak kan også leveres.

 • Innvendig design

  I kupeen viser M Sportspakke seg i alt fra M-logoen på innstigningslistene til sportssetene foran i antrasittfarget Hexagon stoff/Alcantara-kombinasjon med kongeblå kontrastsømmer og spesiell M-finish. Velkomstbelysningen foran og bak samt bakgrunnsbelysningen foran, bak, i fotrommet foran og i oppbevaringsrommet i midtkonsollen, som kan skifte mellom rødoransje og hvitt, skaper en sportslig atmosfære. De stilfulle interiørlistene er i sportslig heksagonmønstret aluminium med estorilblå eller sorte konturlister. BMW Individual tak i antrasitt har også den rette sportslige looken. Andre høydepunkter i M Sportspakke er skyvbart armlene, M fotstøtte, knepolstring på høyre side av fotrommet på førersiden, kortere girspak med M-logo, M skinnratt med multifunksjonstaster samt instrumentpanel med egen talldesign og fininndelte skalaer. Driving experience-knappen har fått en ekstra funksjon, nemlig SPORT+-modus. M Sportspakke avrundes av bilnøkkelen med dekor i estorilblått.
  Som ekstrautstyr kan M Sportspakke leveres med setetrekk i sort dakotaskinn, oysterfarget dakotaskinn med detaljer i mørk oyster, terrafarget dakotaskinn eller korallrødt dakotaskinn med sorte detaljer. Kupeens elegante stil fremheves også av interiørlister i finslipt aluminium med konturlist i høyglanset sort eller oksidsølv, eller interiørlister i Fineline Stream eller Fineline Pure edeltre, begge deler med konturlist i oksidsølv.

SPORT LINE.

Markante utvendige designelementer i høyglanset sort sender et tydelig signal om at BMW Sport Line er inspirert av lidenskap for dynamikk. Alle som liker sportsbiler, vil også la seg begeistre av de rødfargede skalaene i speedometeret og turtelleren.

 • Utvendig design

  Sport Line-modellen stiller til start med 17" lettmetallfelger i stjerneekedesign 379. Ekstra sportslig og eksklusiv er BMW-grillen med åtte spesielt utformede ribber med høyglanset sort front. I tillegg stråler spesielle detaljer på front- og hekkskjørtet samt sidespeil i høyglanset sort. Selv enderøret glinser i sort krom. Sport-logoen på siden understreker det sportslige preget.
  Park Distance Control bak letter parkering og rygging på trange steder. Tåkelysene i frontskjørtet øker sikkerheten når det er dårlig sikt.
  18" lettmetallfelger i dobbeltekedesign 384 leveres som ekstrautstyr.

 • Innvendig design

  Sport Line-modellen har innstigningslister med BMW Sport-logo som understreker den sportslige stilen som er typisk for BMW. Bare det å holde bilnøkkelen med den spesielle røde dekoren i hånden skaper forventninger om dynamiske kjøreopplevelser. Sportsseter i antrasittfarget Track-stoff med konturer i rødt eller grått gir utmerket sidestøtte. Av andre høydepunkter kan vi nevne farget kupébelysning, som kan skifte mellom rødoransje og hvitt, og instrumentpanel med røde konturringer og røde skalaer på speedometeret og turtelleren.
  Interiørlister i høyglanset sort eller finslipt aluminium med detaljer i matt oksidsølv gir kupeen i Sport Line-modellen en sportslig atmosfære.
  Med en kombinasjon av indirekte og direkte belysning skaper lyspakken med ulike lysdioder en god stemning i kupeen. Som fører kan du dessuten glede deg over dynamisk cruise control og sportsratt i skinn med multifunksjonstaster og røde eller sorte kontrastsømmer. En praktisk oppbevaringspakke med tallrike oppbevaringsmuligheter avrunder Sport Line-modellen innvendig.

LUXURY LINE.

BMW Luxury Line har elegante designelementer i høyglanset krom som utstråler eleganse og sjarm. Park Distance Control gjør det dessuten enklere å parkere i små parkeringsluker.

 • Utvendig design

  Luxury Line-modellen overbeviser ved første blikk. 17" lettmetallfelger Y-eke 380, BMW-grill med elleve ribber der forsidene er i høyglanset krom, designelementer fra BMW Chrome Line, detaljer i støtfangeren foran og bak samt enderør i høyglanset krom passer perfekt til bilens moderne utseende. Luxury-logoen på siden viser tydelig hvilken modell det dreier seg om.
  Park Distance Control bak letter parkering og rygging på trange steder. Tåkelysene i frontskjørtet øker sikkerheten når det er dårlig sikt.
  Luxury Line-modellen kan også leveres med 18" lettmetallfelger V-eke 387 med ulik dekkdimensjon foran og bak.

 • Innvendig design

  Luxury Line-modellen med innstigningslister i aluminium med BMW Luxury-logo gir et attraktivt førsteinntrykk av kupeen. Oysterfargede setetrekk i dakotaskinn med kontur i mørk oyster passer svært godt til en lys interiørfarge. Øvre del av instrumentpanelet er i sort. Interiørlister i Fineline Stream edeltre med konturlist i matt oksidsølv harmonerer perfekt med dekslet på midtkonsollen.
  Kupélyset, som kan skifte mellom rødoransje og hvitt, har ekstra lyspunkter på B-stolpen. Lyset gjør det lettere å orientere seg i kupeen når det er mørkt, og kan justeres med iDrive-multikontrollen. Bilnøkkelen i sort har kromdekor.
  Med en kombinasjon av indirekte og direkte belysning skaper lyspakken med ulike lysdioder en god stemning i kupeen. Som fører kan du dessuten glede deg over dynamisk cruise control og sportsratt i skinn med multifunksjonstaster.
  En praktisk oppbevaringspakke med tallrike oppbevaringsmuligheter avrunder Luxury Line-modellen innvendig.

ADVANTAGE-MODELLEN.

Advantage-modellen byr på en mengde utstyr for høy komfort og sikkerhet både innvendig og utvendig.

 • Utvendig design

  Den utvendige designen omfatter:

  • Park Distance Control (PDC), hinten
 • Innvendig design

  Den innvendige designen omfatter:

  • Cruise control med bremsefunksjon 
  • Oppbevaringspakke

PAKKER.

PAKKER.

Ekstrautstyr til din BMW.

BMW pakker er et klart førstevalg når det gjelder ekstrautstyr til din BMW. Dette skyldes ikke bare at pakkene er rimeligere enn hva det koster å kjøpe utstyret enkeltvis. Basert på vår lange erfaring er dessuten alle komponentene i pakkene nøye utvalgt, tilpasset hverandre og deretter perfekt montert i bilen. Ta kontakt med din BMW-forhandler for informasjon om hvilke pakker som leveres i Norge, eller bruk konfiguratoren på nettstedet til BMW Norge.

BMW ORIGINALTILBEHØR.

BMW Originaltilbehør fremhever de sportslige og dynamiske sidene til din BMW 2-serie Cabriolet og gjør den enda mer fleksibel. Her finner du et utvalg av praktisk utstyr med høy kvalitet.

 • Transport og oppbevaring

  Reisesettet inneholder en kabinkoffert og en bag, som kan brukes til ekstra oppbevaringsplass i baksetet. De kan stables oppå hverandre, festes med sikkerhetsbeltene og er sikret mot tyveri med låser.
  Universalkroken i Travel & Comfort-systemet kan brukes til å henge klær eller lette vesker på baksiden av seteryggene, slik at de beskyttes mot skitt på gulvet. Kroken festes på en enkel måte til grunnstativet (nødvendig ekstrautstyr).
  Stativet festes til hodestøttene på forsetene og danner et sikkert utgangspunkt for alle elementene i Travel & Comfort-systemet. Her kan du feste både kleshenger, vippebord, universalkrok og holder for Apple iPad™ og Samsung Galaxy Tab.
  Det lette sykkel/eBike-stativet på tilhengerfestet er stabilt og tåler inntil 60 kg. Stativet festes raskt og enkelt til tilhengerfestet og har plass til to sykler/eBikes (kan utvides med feste for en tredje sykkel). En vippefunksjon gjør at du har enkel tilgang til bagasjerommet.

 • Innvendig og utvendig tilbehør

  De tilpassede tekstilmattene beskytter mot fuktighet og skitt. De er i Sport Line-design, har en diskret BMW-logo, vanntett gummi på baksiden og ekstra forsterkning under pedalene.
  Den slitesterke bagasjeromsmatten er sklisikker, vannavstøtende og perfekt tilpasset. Den har høye kanter som beskytter bagasjerommet mot skitt og fuktighet. Matten er i sort med røde detaljer og er tilpasset den innvendige designen i Sport Line.
  Den sammenleggbare boksen i sort/rødt tar inntil 20 kg og egner seg til oppbevaring av mindre gjenstander og til å frakte varer. Den foldes sammen og ut i en håndvending med borrelåser, er sklisikker og tar liten plass når den ikke er i bruk.
  19'' lettmetallfelger i ferrisgrått, glanspolert på den synlige siden, er flotte sportslige detaljer. Komplett hjulsett, felgdimensjon 7,5J x 19 med dekkdimensjon 225/35 R19 88Y XL RSC foran og 8J x 19 med dekkdimensjon 245/30 R19 89Y XL RSC bak.
  BMW M aerodynamikkpakke forsterker bilens sportslige uttrykk. Den omfatter støtfangere og markante, aerodynamisk optimerte sideskjørt lakkert i bilens farge, modifisert bremseluftføring og kledning under bilen pluss hekkdiffusorinnsats i en annen farge.
  19'' BMW M Performance lettmetallfelger Dobbelteke 624 M, smidde og freste, i tofarget matt sort. Komplett hjulsett med ulik dekkdimensjon foran og bak og nødkjøringsegenskaper, felgdimensjon 7,5J x 19 med dekkdimensjon 225/35 R19 88Y XL RSC foran og 8J x 19 med dekkdimensjon 245/30 R19 89Y XL RSC bak.

 • Business-produkter

  Snap-in-adapteren Connect holder Samsung Galaxy S4 godt på plass samtidig som telefonen lades raskt. I tillegg kan lagrede musikkspor spilles over bilens høyttalere, og cover art kan vises på bilens display.
  Ved hjelp av den stabile USB-adapteren kan du integrere og lade kompatible enheter fra Apple™, som iPod™ og iPhone™, i bilen. Du betjener funksjonene med iDrive-multikontrollen, multifunksjonstastene på rattet eller radioen.
  Nøkkeletuiet i kvalitetsskinn festes til nøkkelen med en stilfull bøyle i metall. Det beskytter mot riper, skitt og vannsprut og hindrer at noe kommer borti tastene ved et uhell. Det sorte og røde etuiet passer til Sport Line.