ÅPEN FOR AVSLAPPET KJØREGLEDE.

Komfort og sikkerhet i BMW 2-serie Cabriolet.

Nyt kjøregleden under åpen himmel. De mange assistentsystemene i BMW 2-serie Cabriolet tar seg av resten. De sørger for optimal sikt og best mulig assistanse. Smarte løsninger gjør det mulig å frakte større gjenstander i bilen. Og BMWs omfattende servicetilbud sørger for at du kan slappe av når det gjelder service og vedlikehold.

ADAPTIVE KJØRELYS.

De adaptive kjørelysene med variabel lysfordeling for bykjøring og motorvei, avkjøringslys og bi-xenonlykter som svinger med veibanen, er svært tilpasningsdyktige og sørger for at veien lyses opp optimalt. Du har god oversikt over kurven straks du svinger på rattet, noe som er en stor fordel ved kjøring om natten. Avkjøringslyset lyser opp området nær bilen. Det aktiveres automatisk når blinklyset slås på eller ved et kraftig rattutslag, selv når bilen står i ro. De adaptive kjørelysene lyser opp veien optimalt i alle situasjoner og øker den aktive sikkerheten.

GJENNOMLASTINGSSYSTEM.

Når du legger ned hele bakseteryggen, får du en åpning som er 450 mm bred og 246 mm høy. Dermed er det ikke noe problem å frakte lange gjenstander, for eksempel sportsutstyr. Baksiden av bakseteryggen benyttes som lasteflate. Når kalesjen er lukket, er det plass til for eksempel to golfbager. Takket være den store åpningen får lange gjenstander plass også når kalesjen er åpen.

BMW SELECTIVE BEAM.

BMW Selective Beam gjør det tryggere og mer behagelig å kjøre i mørket. Du trenger heller ikke bekymre deg for å blende andre trafikanter. Systemet registrerer andre trafikanter og styrer fjernlyset, slik at det ikke blender. Lyktenes rekkevidde på over 400 meter sørger for at farlige situasjoner registreres på et tidlig tidspunkt.

SERVOTRONIC.

Med Servotronic får du den hjelpen du trenger til å styre, uansett situasjon. Den tilpasser nemlig styrekraften optimalt etter bilens hastighet og sørger for at styringen reagerer spontant og presist i høye hastigheter.
Bilen får behagelige og smidige styreegenskaper, og du bruker mindre krefter på å styre den. Dermed blir det enklere å manøvrere bilen når du skal parkere, og når du kjører i trange gater og på svingete veier.
Systemet måler hastigheten elektronisk. Ut fra den målte verdien beregner en styreenhet hvor mye kraft som må til for å styre bilen i den aktuelle situasjonen. Styrekraften kan tilpasses den aktuelle situasjonen og doseres mye mer nøyaktig enn med en tradisjonell servostyring.
Dermed kreves det minimalt med krefter å manøvrere bilen i lave hastigheter. Etter hvert som hastigheten øker, reduseres servokraften gradvis for å sørge for at bilen har god kontakt med underlaget og holder stø kurs.

VELTEBØYLE.

Det elegant integrerte og nedsenkede veltebøylesystemet øker den passive sikkerheten. Hvis bilen velter, heves veltebøylene automatisk. Sammen med den forsterkede frontruterammen beskytter de personene i bilen. I løpet av millisekunder sørger spesielle veltesensorer for at de to veltebøylene bak de bakre hodestøttene kjøres ut og låses fast i utløst posisjon. Via kollisjonsputestyreenheten utløses også beltestrammerne, slik at personene i bilen er optimalt beskyttet. Veltebøylemodulene er fullstendig integrert i karosseriet og ødelegger ikke bilens elegante og sportslige profil.

COMFORT ACCESS.

Comfort Access er en innovativ funksjon med høy betjeningskomfort. Funksjonen gjør det mulig å åpne dørene på bilen og starte motoren uten å bruke bilnøkkelen. Bilnøkkelen, som du f.eks. har i vesken eller lommen, gjenkjennes automatisk når du nærmer deg bilen. Døren låses opp automatisk, og deretter kan du bare sette deg inn og starte motoren ved å trykke på start/stopp-knappen. Funksjonen forutsetter at du har med deg bilnøkkelen, og at bilen gjenkjenner den.

SERVICE FOR DIN BMW.

Når du kjøper en BMW, er du ikke bare garantert mye dynamikk og kjøreglede, men også førsteklasses og omfattende service. Det er nemlig ingen som kjenner din BMW like godt som proffene på ditt BMW-verksted. Vi tilbyr skreddersydde service- og reparasjonsavtaler som sikrer at vedlikehold, service, reparasjon og bilpleie utføres på en fagkyndig måte. Vi sørger for at din BMW alltid er i toppform, slik at du er sikret ren kjøreglede.

 • BMW Service Inclusive

  Med BMW Service Inclusive kan du nyte kjøregleden i din BMW fullt ut. Nå og i en periode du selv velger, trenger du ikke tenke på kostnadene for vedlikehold, inspeksjon eller slitasje. I tillegg til vedlikeholdsarbeid omfatter BMW Service Inclusive Plus-avtalen også nødvendige BMW originaldeler. Dette gjelder hos alle BMW-verksteder og autoriserte BMW-partnere over hele verden som deltar i programmet.

 • BMW TeleServices

  BMW TeleServices knytter bilen, føreren og BMW sammen på en intelligent måte. Tjenesten overfører bildata til BMW-verkstedet ved behov.BMW-verkstedet kan bruke bildataene til å planlegge servicearbeidet, for eksempel bestille nødvendige reservedeler.

 • Condition Based Service

  Condition Based Service (CBS) er et intelligent system som selv registrerer hvilken service som skal utføres på bilen. Faste serviceintervaller hører fortiden til, CBS analyserer hele tiden servicebehovet og holder deg oppdatert. Dataene for din BMW overføres ved behov automatisk til ditt BMW-verksted. Deretter kontakter BMWs kundebehandler deg for å avtale et tidspunkt for service.

 • BMW Mobile Care

  Du er i de beste hender, døgnet rundt hele året. Med BMW Mobile Care blir du godt ivaretatt når uhellet er ute. Vi hjelper deg enten på telefonen eller på stedet, døgnet rundt og uansett hvor du er. Spesialistene fra BMW Mobile Care vet nøyaktig hva som må gjøres ved en ulykke. De melder fra til politi og redningsmannskaper, og organiserer bilberging, reparasjon, forsikring og mye mer.