LEKEN OG LETT PÅ FOTEN.

I BMW 2-serie Cabriolet får du dynamiske kjøreytelser og økonomisk forbruk i én og samme bil.

LEKEN OG LETT PÅ FOTEN.

I BMW 2-serie Cabriolet får du dynamiske kjøreytelser og økonomisk forbruk i én og samme bil.

Den dynamiske motoren i BMW 2-serie Cabriolet og den innovative BMW EfficientDynamics-teknologien er en perfekt kombinasjon av kompromissløse krefter og maksimal energiutnyttelse. Resultatet er at BMW 2-serie Cabriolet har like smidige kjøreegenskaper og ligger like godt på veien i ECO PRO-modus som ved sportslig kjøring. Den har temperament og byr på opplevelser for alle sanser.

LEKEN OG LETT PÅ FOTEN.I BMW 2-serie Cabriolet får du dynamiske kjøreytelser og økonomisk forbruk i én og samme bil.

Den dynamiske motoren i BMW 2-serie Cabriolet og den innovative BMW EfficientDynamics-teknologien er en perfekt kombinasjon av kompromissløse krefter og maksimal energiutnyttelse. Resultatet er at BMW 2-serie Cabriolet har like smidige kjøreegenskaper og ligger like godt på veien i ECO PRO-modus som ved sportslig kjøring. Den har temperament og byr på opplevelser for alle sanser.

TEKNOLOGI FRA BMW EFFICIENTDYNAMICS.

BMWs innovative bensin- og dieselmotorer med BMW EfficientDynamics har BMW TwinPower turboteknologi som gir en merkbart mer temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons også på lave turtall. Samtidig er motorene svært økonomiske og har lavt utslipp av skadestoffer. Økt virkningsgrad og dynamiske kjøreegenskaper gir mer kjøreglede.
Bensinmotorene er utstyrt med innovativ turboladerteknologi, Valvetronic helvariabel ventilstyring inkl. dobbel-Vanos variabel kamakselstyring og High Precision Injection. Sammen sørger de avanserte komponentene for enorm kraftutfoldelse kombinert med høy virkningsgrad. Turboladere med variabel turbingeometri og nyeste generasjon direkte common-rail-innsprøytning kombineres også i dieselmotorene. Dette betyr optimert forbrenning og bidrar til redusert forbruk og utslipp.

SPENNINGEN LIGGER I LUFTEN.

Opplev kjøredynamikken til BMW 2-serie Cabriolet.

SPENNINGEN LIGGER I LUFTEN.

Opplev kjøredynamikken til BMW 2-serie Cabriolet.

DYNAMISKE MOTORER.

Best mulig ytelse med lavest mulig forbruk er målet for de dynamiske motorene i BMW 2-serie Cabriolet. De avanserte TwinPower Turbo bensin- og dieselmotorene fra BMW EfficientDynamics-motorserien er flere ganger blitt tildelt Engine of the Year Award. De overbeviser med lave utslippsverdier, rolig motorgange og imponerende dynamisk kraftutfoldelse. I tillegg sørger den 8-trinns automatgirkassen for at kreftene overføres til veien nesten uten avbrudd når du akselererer.

 • BMW TwinPower Turbo bensinmotorer

  Den nyeste generasjonen BMW TwinPower Turbo bensinmotorer vekker begeistring med temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons helt fra lave turtall. Samtidig har de lavere forbruk og utslipp og høyere effekt enn forgjengerne. Disse innovasjonene for mer effektiv drivstoffutnyttelse og bedre kjøredynamikk er en milepæl i BMW EfficientDynamics-strategien. De kombinerer den nyeste innsprøytningsteknologien og Valvetronic helvariabel ventilstyring inkludert dobbel-Vanos med innovativ turboladerteknologi. Resultatet er en svært effektiv motor som er et strålende eksempel på BMWs anerkjente motorkompetanse. Den 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren har flere ganger blitt kåret til Engine of the Year. Med dynamisk kraftutfoldelse, rolig motorgange og imponerende drivstoffutnyttelse har den fått høy status. Det velkjente teknologikonseptet til motorene i EfficientDynamics-motorserien blir brukt i nesten alle bensinmotorene.

 • BMW TwinPower Turbo dieselmotorer

  Den nye generasjonen BMW TwinPower Turbo dieselmotorer er et godt eksempel på konsekvent implementering av prinsippet bak BMW EfficientDynamics. Det innebærer at toppytelser kombineres med lavt forbruk. Dieselmotorene kjennetegnes av spontan respons og temperamentsfull kraftutfoldelse i alle turtallsområder og av et økonomisk forbruk. De er kjent for effektiv drivstoffutnyttelse og dynamiske kjøreytelser. Samtidig slipper de ut få skadelige stoffer og produserer lite friksjon, slik at du er garantert maksimal kjøreglede. De nye dieselmotorene i EfficientDynamics-familien er konstruert i lett aluminium og har en, to eller tre turboladere og variabel turbingeometri. Nyeste generasjon direkte common-rail-innsprøytning står for drivstoffinnsprøytningen. Det betyr optimert forbrenning og bidrar til redusert drivstofforbruk og CO2-utslipp.

 • 8-trinns automatgirkasse

  Den 8-trinns automatgirkassen setter standarden for komfort og kjøredynamikk og er sentral i tiltakene fra BMW EfficientDynamics. Girkassen har ekstra fint avstemte utvekslingsforhold, slik at det optimale turtallsområdet kan utnyttes bedre i alle hastigheter. Dette reduserer drivstofforbruket merkbart, samtidig som det gir mer sportslige og dynamiske kjøreegenskaper. Særlig i høye hastigheter synker turtallet, og det fører til redusert forbruk og mindre motorstøy.
  Momentomformeren bidrar til det gode resultatet, også når du girer manuelt. Sammen med små turtallssprang og fint avstemte girtrinn sørger den for svært komfortabel giring. Integrerte funksjoner, som forutseende drift og registrering av føreren, overvåking av bilens bevegelser og trafikksituasjonen, har betydelig innvirkning på hvordan girkassen girer. Systemet velger optimalt gir i alle kjøresituasjoner uavhengig av kjøremodus, også når du girer i manuell modus. I Sport-modus benytter de integrerte funksjonene navigasjonsdata og gir enda mer dynamiske kjøreytelser med mer sportslig og spontan respons. I Comfort-modus kan du kjøre mer komfortabelt med færre girskift.

ECO PRO-MODUS.

Avhengig av kjørestilen din kan ECO PRO-modus hjelpe deg å redusere drivstofforbruket med inntil 20 prosent. Dette viser en intern forbruksstudie som BMW har gjennomført. Ved hjelp av funksjonene coasting, Proactive driving assistant og ECO PRO-ruteplanlegger er det mulig å redusere forbruket med ytterligere 5 prosent.
Coasting-funksjonen (kun i kombinasjon med 8-trinns automatgirkasse) kobler motoren fra drivlinjen, og bilen ruller med frakoblet motor når du tar foten av gasspedalen uten å bremse i hastigheter mellom 50 og 160 km/t. Dette forutsetter at Proactive driving assistant ikke forutser en endring i hastigheten.
Proactive driving assistant (kun i kombinasjon med Navigasjonssystem Professional) bruker data fra navigasjonssystemet og registrerer svinger, tettsteder, fartsgrenser og motorveiavkjøringer. Basert på disse dataene gir systemet deg tips om når det kan lønne seg å ta foten av gasspedalen.
ECO PRO-ruteplanleggeren (kun i kombinasjon med Navigasjonssystem Professional eller Navigasjonssystem Business) viser deg den mest drivstofføkonomiske ruten avhengig av trafikksituasjon, kjørestil og forholdene på stedet. Kjørecomputeren viser deg hvor mange prosent drivstoff du kan spare ved å velge ECO PRO-ruten.

BMW xDRIVE.

BMW xDRIVE.

BMWs intelligente firehjulsdriftsystem.

BMWs intelligente firehjulsdriftsystem xDrive tilpasser seg vanskelige veiforhold perfekt ved å sørge for at veigrepet alltid er optimalt. Med xDrive og dynamisk stabilitetskontroll (DSC) har din BMW godt veigrep og er retningsstabil. xDrive fordeler drivkraften mellom for- og bakakselen ved hjelp av DSC-sensorene. Dette hindrer over- og understyring i svinger, slik at bilen blir mer retningsstabil. I tillegg kan du kjøre sikkert og jevnt på glatte og bratte strekninger. DSC trenger ikke gripe inn så ofte ved dårlige veiforhold. BMW xDrive kombinerer alle fordelene ved firehjulsdrift – veigrep, retningsstabilitet og sikkerhet – med de smidige kjøreegenskapene som er typiske for BMW.