ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.

Den nye BMW M240i Cabriolet med 340 hk.

ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.

Den nye BMW M240i Cabriolet med 340 hk.

ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.Den nye BMW M240i Cabriolet med 340 hk.

Når den turboladede 6-sylindrede bensin-rekkemotoren i BMW M240i Cabriolet akselererer, forvandler den fartsvinden til storm. Teknologien fra motorsporten er optimalt tilpasset 3,0-litersmotoren. Eksklusive M Performance-elementer fremhever bilens kraftfulle utseende. M Performance Cabriolet gir deg intense kjøreopplevelser under åpen himmel.

Opplysninger for BMW M240i Cabriolet:
Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,83–0,74 l/mil
CO2-utslipp ved blandet kjøring: 189–169 g/km

BMW M240i CABRIOLET MED M PERFORMANCE DESIGN.

Det er ingen tvil om at BMW M240i Cabriolet er signert M GmbH. Den temperamentsfulle 2-dørsmodellen har i tillegg til M Sportspakke mange M Performance-elementer som gjør den unik. De sportslige genene er godt synlige både på utsiden og på innsiden. Bilen har et fascinerende utseende, men det er når du starter den 6-sylindrede motoren, det går opp for deg at du har herlige kjøreopplevelser under åpen himmel foran deg.

 • Eksklusive elementer i den utvendige designen

  På BMW M240i Cabriolet har luftinntakene på sidene av det aerodynamiske frontskjørtet designelementer i ferrisgrått. 18" M lettmetallfelger Dobbelteke 436 M i ferrisgrått overfører kreftene optimalt til veien.Elegante sidespeilhus i ferrisgrått og M-logo i mørk krom på siden understreker at dette er en M Performance-modell. Sett bakfra er BMW M240i Cabriolet preget av enderørsdeksler i sort krom på begge sider og modellogoen i mørk krom som tydelig viser slektskapet med de andre BMW M-modellene.

 • Eksklusive elementer i den innvendige designen

  Også innvendig finner du elementer fra M Sportspakke, for eksempel sportsseter foran og M sportsratt i skinn. Eksklusive innstigningslister med modellogo skaper forventninger om kjøreopplevelsene som venter deg. Det sportslige preget er også synlig på førerplassen med digital modellogo og røde tall i de fine skalaene på instrumentpanelet.

6-SYLINDRET M PERFORMANCE TWINPOWER TURBO BENSIN-REKKEMOTOR.

BMW M240i Cabriolet imponerer med rå krefter, smidige kjøreegenskaper og gode hverdagsegenskaper. Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren har et slagvolum på 3,0 liter. Den kombinerer Valvetronic, dobbel-Vanos og direkte bensininnsprøytning med en TwinScroll turbolader. Denne kraftige motoren kjennetegnes av svært spontan respons, høyt dreiemoment på lave turtall og et bredt turtallsregister. Resultatet er et maksimalt dreiemoment på 500 Nm og et forbruk ved blandet kjøring på 0,83 liter per mil (0,74 l/mil med 8-trinns sports-automatgirkasse). På bare 4,9 sekunder (4,7 sek med 8-trinns sports-automatgirkasse) akselererer bilen fra 0 til 100 km/t. BMW M240i Cabriolet er den eneste M Performance-modellen i BMW 2-serie som er utstyrt med denne motoren.

 • Fet M Performance-lyd

  Eksosanlegget til BMW M240i Cabriolet er lett gjenkjennelig med enderørene i sort krom på hver side. Den intelligente spjeldstyringen og bortfallet av midtlyddemperen sørger for en helt spesiell motorlyd som gir deg gåsehud når du sitter i sportssetene foran. Optimeringen av bilens motorlyd understreker følelsen av å kjøre åpen sportsbil.

BMW M240i CABRIOLET MED M PERFORMANCE KJØREDYNAMIKK.

Kjøredynamikkonseptet til BMW M240i Cabriolet er utformet med tanke på ytelse. Bilen er designet for økt kjøreglede samtidig som den skal være praktisk i daglig bruk. Hver gang bilen kjører ut av en sving, merker du de smidige og presise kjøreegenskapene og hvor perfekt alle komponentene er tilpasset hverandre. Ingeniørene i BMW M GmbH har gjort omfattende endringer slik at styreegenskapene er optimert ned til minste detalj.

 • Senket M sportsfjæring gjør bilen mer dynamisk

  For å overføre den suverene motorkraften til mer dynamiske kjøreegenskaper er fjærer og stabilisatorer presist tilpasset den momentsterke 6-sylindrede motoren. Forstillingen har en spesiell elastokinematikk som bidrar til unike kjøreopplevelser. Spesialtilpasset M sportsfjæring som er senket med 10 mm, og variabel sportsstyring med Servotronic gir ekstra smidige kjøreegenskaper. Firehjulsdriftsystemet BMW xDrive (ekstrautstyr) fordeler drivkraften fleksibelt mellom akslene på BMW M240i xDrive Cabriolet, slik at du får maksimalt veigrep også på vanskelige underlag.

  Opplysninger for BMW M240i xDrive Cabriolet:
  Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,78 l/mil
  CO2-utslipp ved blandet kjøring: 179 g/km

 • Sportsligere kjøreytelser med 8-trinns sports-automatgirkasse

  BMW M240i Cabriolet akselererer ekstra raskt med 8-trinns sports-automatgirkasse (ekstrautstyr). Girkassen har launch control som sørger for at bilen akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 4,7 sekunder. Du trenger bare å trykke på DSC-tasten, sette velgerspaken i S, holde bremsepedalen inne og trå inn gasspedalen. Når du så slipper bremsen, kjenner du virkelig hva drivkraft er.

 • Bedre kontroll med M sportsbremser som standard

  Forhjulene med 18" M lettmetallfelger Dobbelteke 436 M bremses med aluminiumsskivebremser med 4-stemplers faste bremsekalipere. På bakakselen brukes det en versjon med to stempler. Bremsene har innvendig ventilasjon, slik at de bremser sikkert også ved høy termisk belastning. Markante blå bremsekalipere med M-logo viser tydelig bilens fremragende bremseeffekt selv når den står i ro.

M PERFORMANCE-FAMILIEN.

Det ypperste innen design, motorkraft og kjøredynamikk forenes perfekt i M Performance-modellene. Det eksklusive tilbudet fra BMW M GmbH forener det beste fra den enkelte BMW-modellserien med de dynamiske genene fra BMW M. Resultatet er en helt egen klasse.

Intens kjøreglede.

Bli kjent med alle M Performance-modellene.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

  Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.