URBAN KJØREGLEDE.

Den nye BMW 2-Serie Active Tourer.

URBAN KJØREGLEDE.

Den nye BMW 2-Serie Active Tourer.

URBAN KJØREGLEDE. Den nye BMW 2-Serie Active Tourer.

Motoreffekt i hk (kW) ved o/min (220i A)

192 (141) / 5000–6000

Drivstofforbruk ved blandet kjøring i l/mil (220i A)

0,59–0,56(1)

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (220i A)

134–127(1)

Bagasjeromsvolum

468–1510 liter

Bykjøring med kjøreglede. BMW 2-serie Active Tourer har en stilfull design og er som skapt for bykjøring. Den takler de urbane utfordringene du møter i hverdagen. Om du nå skal tråkle deg gjennom trange smågater eller rekke et jobbmøte på den andre siden av byen, er dette den perfekte bilen for deg som stadig er på farten.

ET BLIKKFANG.

Den nye BMW 2-serie Active Tourer har et iøynefallende utseende med mange lekre detaljer. Den store nyregrillen, LED-lyktene og de gjennomgående luftinntakene i fronten er eksempler på dette. Den dynamiske profilen med vannrett sidelinje og markante sideskjørt gir BMW 2-serie et sportslig og moderne preg.

For meg er BMW 2-serie Active Tourer den mest praktiske BMW-modellen og en nytolkning av kjøreglede.
Dr. Norbert Reithofer, representantskapsleder BMW AG

HVER PLASS ER ET STRØK.

BMW 2-serie Active Tourer er romslig og samtidig tilpasset bykjøring. Den er også utrolig fleksibel. Bagasjerommet kan utvides til det rommer 1510 liter. De store dørene gjør det enkelt å komme seg inn i og ut av bilen, og med automatisk åpning og lukking av bakluken (ekstrautstyr) går lasting og lossing som en lek. Her har du plass til det du trenger.

SURF IN THE CITY.

BMW ConnectedDrive hjelper deg å senke skuldrene. Nettbaserte digitale tjenester og apper pluss de intelligente førerassistentsystemene i BMW Personal CoPilot hjelper deg på korte og lange turer, slik at du kommer trygt frem.

Finn ut mer

Et svar på alt.

Med Concierge Service kan du trykke på en knapp og få kontakt med en medarbeider hos BMW callsenter. Medarbeideren kan for eksempel hjelpe deg å finne en bestemt restaurant, nærmeste minibank eller et døgnåpent apotek og kan også sende adresseinformasjon til bilens BMW Navigasjonssystem.
Finn ut mer

Alt med ett blikk.

BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata på en glasskive i førerens synsfelt. Det gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøring forbudt. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises.
Finn ut mer

Alt på sikker avstand.

Utstyret Driving Assistant Plus betyr økt sikkerhet og mer komfort. Det omfatter sammenstøt- og fotgjengervarsling med City-bremsefunksjon, Lane Departure Warning, fjernlysassistent, Speed Limit Info, kamerabasert cruise control med Stop & Go-funksjon pluss køassistent.
Finn ut mer

Enkelt fra A til B.

Med tjenesten dør-til-dør-navigasjon i BMW Connected-appen kommer du frem i tide. Ved hjelp av smarttelefonen eller en tilkoblet smartklokke kan den føre deg det siste stykket frem til målet til fots etter at du har parkert bilen.
Finn ut mer

På rett sted til rett tid.

Ved hjelp av en kompatibel smarttelefon eller smartklokke kan BMW Connected varsle deg om beregnet avreisetidspunkt, slik at du når målet i tide. Systemet beregner foreslått avreisetidspunkt basert på trafikkinformasjon i sanntid.
Finn ut mer

Alt og litt til.

BMW ConnectedDrive omfatter tilkoblingsmuligheter som gir deg tilgang til alt du trenger, og alle du har behov for å ha kontakt med. Det gjør kjøreturen mer behagelig. Ta en titt og bli overbevist.
Finn ut mer

GLEM RUSHTRAFIKKEN.

GLEM RUSHTRAFIKKEN.

BMW 2-serie Active Tourer passer perfekt til bykjøring. De turtallsvillige og økonomiske motorene akselererer raskt, adaptivt chassis og de aerodynamiske egenskapene sørger for optimalt veigrep. Med Driving experience-knappen kan du raskt velge den kjøremodusen, fra komfortabel til ekstra sportslig, som passer best gjennom storbyen.

Finn ut mer

ROAD RUNNER.

BMW 2-serie Active Tourer har flere motoralternativer, fra en økonomisk 3-sylindret dieselmotor til en turtallsvillig og momentsterk 4-sylindret bensinmotor, som gir sportslige kjøreytelser. Den sportslige 7-trinns direktekoblingsgirkassen og det intelligente firehjulsdriftsystemet xDrive sørger for smidige kjøreegenskaper. De gir optimalt veigrep og mer kjøreglede.

ELEKTRISK DRIFT.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

ELEKTRISK DRIFT.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

FORBEREDT PÅ ALT.

Du kan velge blant en mengde utstyr og tilpasse din BMW 2-serie Active Tourer akkurat slik du ønsker. Velg ekstra innvendig utstyr for mer oppbevaringsplass eller smakfullt tilbehør som gir din BMW det lille ekstra.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene.

    (1) Verdiene gjelder frem til 15.04.2018. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon om hva som leveres.

    Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (3), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til tilsvarende NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning.

    CO2-utslippsklasser er blant annet basert på gjeldende versjon av direktiv 1999/94/EF, og tar hensyn til forbruks- og CO2-verdiene fra NEDC.

    Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.