URBAN KJØREGLEDE.

Helt nye BMW 2-Serie Active Tourer.

URBAN KJØREGLEDE.

URBAN KJØREGLEDE. Helt nye BMW 2-Serie Active Tourer.

Motoreffekt i hk (kW) ved o/min (220i A)

192 (141) / 5000–6000

Drivstofforbruk ved blandet kjøring i l/mil* (220i A)

0,77-0,73

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km* (220i A)

174-165

Bagasjeromsvolum

468–1510 liter

Bykjøring med kjøreglede. BMW 2-serie Active Tourer har en stilfull design og er som skapt for bykjøring. Den takler de urbane utfordringene du møter i hverdagen. Om du nå skal tråkle deg gjennom trange smågater eller rekke et jobbmøte på den andre siden av byen, er dette den perfekte bilen for deg som stadig er på farten.

FÅ ET PRISTILBUD.

ET BLIKKFANG.

Den nye BMW 2-serie Active Tourer har et iøynefallende utseende med mange lekre detaljer. Den store nyregrillen, LED-lyktene og de gjennomgående luftinntakene i fronten er eksempler på dette. Den dynamiske profilen med vannrett sidelinje og markante sideskjørt gir BMW 2-serie et sportslig og moderne preg.

For meg er BMW 2-serie Active Tourer den mest praktiske BMW-modellen og en nytolkning av kjøreglede.
Dr. Norbert Reithofer, representantskapsleder BMW AG

HVER PLASS ER ET STRØK.

BMW 2-serie Active Tourer er romslig og samtidig tilpasset bykjøring. Den er også utrolig fleksibel. Bagasjerommet kan utvides til det rommer 1510 liter. De store dørene gjør det enkelt å komme seg inn i og ut av bilen, og med automatisk åpning og lukking av bakluken (ekstrautstyr) går lasting og lossing som en lek. Her har du plass til det du trenger.

SURF IN THE CITY.

BMW ConnectedDrive hjelper deg å senke skuldrene. Nettbaserte digitale tjenester og apper pluss de intelligente førerassistentsystemene i BMW Personal CoPilot hjelper deg på korte og lange turer, slik at du kommer trygt frem.

Finn ut mer

Et svar på alt.

Med Concierge Service kan du trykke på en knapp og få kontakt med en medarbeider hos BMW callsenter. Medarbeideren kan for eksempel hjelpe deg å finne en bestemt restaurant, nærmeste minibank eller et døgnåpent apotek og kan også sende adresseinformasjon til bilens BMW Navigasjonssystem.
Finn ut mer

Alt med ett blikk.

BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata på en glasskive i førerens synsfelt. Det gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøring forbudt. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises.
Finn ut mer

Alt på sikker avstand.

Utstyret Driving Assistant Plus betyr økt sikkerhet og mer komfort. Det omfatter sammenstøt- og fotgjengervarsling med City-bremsefunksjon, Lane Departure Warning, fjernlysassistent, Speed Limit Info, kamerabasert cruise control med Stop & Go-funksjon pluss køassistent.
Finn ut mer

Enkelt fra A til B.

Med tjenesten dør-til-dør-navigasjon i BMW Connected-appen kommer du frem i tide. Ved hjelp av smarttelefonen eller en tilkoblet smartklokke kan den føre deg det siste stykket frem til målet til fots etter at du har parkert bilen.
Finn ut mer

På rett sted til rett tid.

Ved hjelp av en kompatibel smarttelefon eller smartklokke kan BMW Connected varsle deg om beregnet avreisetidspunkt, slik at du når målet i tide. Systemet beregner foreslått avreisetidspunkt basert på trafikkinformasjon i sanntid.
Finn ut mer

Alt og litt til.

BMW ConnectedDrive omfatter tilkoblingsmuligheter som gir deg tilgang til alt du trenger, og alle du har behov for å ha kontakt med. Det gjør kjøreturen mer behagelig. Ta en titt og bli overbevist.
Finn ut mer

GLEM RUSHTRAFIKKEN.

GLEM RUSHTRAFIKKEN.

BMW 2-serie Active Tourer passer perfekt til bykjøring. De turtallsvillige og økonomiske motorene akselererer raskt, adaptivt chassis og de aerodynamiske egenskapene sørger for optimalt veigrep. Med Driving experience-knappen kan du raskt velge den kjøremodusen, fra komfortabel til ekstra sportslig, som passer best gjennom storbyen.

Finn ut mer

ROAD RUNNER.

BMW 2-serie Active Tourer har flere motoralternativer, fra en økonomisk 3-sylindret dieselmotor til en turtallsvillig og momentsterk 4-sylindret bensinmotor, som gir sportslige kjøreytelser. Den sportslige 7-trinns direktekoblingsgirkassen og det intelligente firehjulsdriftsystemet xDrive sørger for smidige kjøreegenskaper. De gir optimalt veigrep og mer kjøreglede.

ELEKTRISK
DRIFT.

BMW 225xe Plug-in-Hybrid Active Tourer.

ELEKTRISK
DRIFT.

BMW 225xe Plug-in-Hybrid Active Tourer.

FORBEREDT PÅ ALT.

Du kan velge blant en mengde utstyr og tilpasse din BMW 2-serie Active Tourer akkurat slik du ønsker. Velg ekstra innvendig utstyr for mer oppbevaringsplass eller smakfullt tilbehør som gir din BMW det lille ekstra.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.