GÅ DINE EGNE VEIER, OG TA HELE VERDEN MED DEG.

BMW ConnectedDrive tjenester og apper i BMW 2-serie Active Tourer.

Med tjenester og apper fra BMW ConnectedDrive opplever du kommunikasjon, informasjon og underholdning på en ny måte når du er på farten.

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

BMW ConnectedDrive services gir deg tilgang til en rekke smarte informasjons- og underholdningstjenester fra BMW ConnectedDrive i bilen.

Dette inkluderer BMW Online, som gir deg tilgang til stedsavhengig informasjon som værmeldinger, nyheter, nettsøk fra GoogleTM og kontorfunksjoner. Det er også mulig å sette sammen tjenester etter eget ønske i applikasjonsmenyen, f.eks. informasjon om bensinpriser og parkeringsplasser og reise- og hotellguider.

Dette omfatter også enkel, sikker og tidsmessig ubegrenset bruk av smarttelefonapper. Utstyret ConnectedDrive services gir deg også tilgang til BMW ConnectedDrive Store. Der kan du bestille og forlenge akkurat de tjenestene og appene du ønsker, blant annet RTTI (trafikkinformasjon i sanntid), remote services, Online entertainment og concierge service. BMW ConnectedDrive services har dessuten mye annet å by på som gjør kjøreturen i en BMW enda mer behagelig.

  • Forberedelse for Apple CarPlay®

    Ved hjelp av forberedelsen for Apple CarPlay®* kan du bruke en kompatibel iPhone® trådløst og sikkert mens du kjører. Med den kan smarttelefoninnhold og -funksjoner, som musikk, iMessages/tekstmeldinger, anrop, SIRI og utvalgte apper fra tredjeparter, vises og betjenes ved hjelp av bilens velkjente brukergrensesnitt. Avhengig av bilens utstyrsnivå kan du styre funksjonen med iDrive-multikontrollen eller stemmestyringen.

    * Leveres fra sommeren 2017

BMW CONNECTED.

BMW Connected er en personlig reiseassistent som gjør hverdagen enklere og hjelper deg å komme frem i tide uten å stresse. Alle relevante tjenester kan også brukes utenfor bilen med iPhone og Apple Watch. Reisemål fra andre apper, som Yelp, Apple Maps og Google Maps, og fra Internett kan enkelt overføres til BMW Connected og hentes frem i bilen med et klikk i bilens navigasjonssystem. Avtaler lagret i iPhone-kalenderen inkl. adresse og ønsket ankomsttid overføres automatisk til reiseoversikten i BMW Connected. Avhengig av bilens posisjon og trafikksituasjonen beregner BMW Connected antatt ankomsttid, varsler deg i tide og viser vei det siste stykket til fots etter ankomst. Hvis uforutsette trafikkproblemer fører til forsinkelser eller det ikke finnes noen ledig parkeringsplass ved målet, kan du bruke BMW Connected i bilen til å sende personen(e) som venter på deg, en tekstmelding med forventet ankomsttid, uten å bruke telefonen. I tillegg husker BMW Connected mål du kjører ofte til, og lagrer dem automatisk i reiseoversikten.

Du kan laste ned BMW Connected-appen fra Apple App Store.

RASK HJELP I NØDSSITUASJONER.

RASK HJELP I NØDSSITUASJONER.

Det intelligente nødanropet gir deg raskt hjelp i nødssituasjoner, uansett tid på døgnet. Du får kontakt med en kvalifisert medarbeider som snakker ditt språk, også når du oppholder deg i utlandet. Systemet utløser et automatisk nødanrop dersom bilen blir utsatt for en alvorlig ulykke der kollisjonsputene utløses eller beltestrammerne aktiveres. Via et SIM-kort som er montert i bilen, blir opplysninger som er relevante for hjelpemannskapene, overført til BMWs callsenter, uavhengig av din private mobiltelefon. Opplysningene omfatter bilens nøyaktige posisjon, hvor alvorlig ulykken er, og informasjon om mulige personskader. BMW callsenter informerer umiddelbart nærmeste nødsentral og holder telefonkontakt med personene som er involvert i ulykken, frem til redningsmannskapene kommer. Nødanropet kan også utløses manuelt, for eksempel for å skaffe hjelp til andre trafikanter.

Slik virker intelligent nødanrop.

BMW TELESERVICES.

BMW TeleServices knytter bilen, føreren og BMW sammen på en intelligent måte. Tjenesten overfører bildata til BMW-verkstedet ved behov og melder fra når det nærmer seg tid for service. Ditt foretrukne BMW-verksted kan hente dataene for å planlegge og forberede en eventuell forestående serviceavtale best mulig. For eksempel kan de bestille nødvendige reservedeler på forhånd.BMW-verkstedet tar kontakt med deg når det er tid for service. Takket være BMW TeleServices er det til og med mulig å løse enkelte funksjonsfeil via fjerntilgang, uten at bilen må innom verkstedet.

CONCIERGE SERVICE.

Lurer du på hvordan det er å ha din egen assistent? Da bør du prøve BMW Concierge Services fra BMW ConnectedDrive. Ved å trykke på en knapp kommer du i kontakt med en medarbeider hos BMW callsenter, som står til din tjeneste under kjøreturen.
Medarbeideren hjelper deg å finne for eksempel en bestemt restaurant, nærmeste minibank eller et døgnåpent apotek og kan også sende adresseinformasjon direkte til navigasjonssystemet hvis bilen er utstyrt med det. Concierge service er tilgjengelig hele døgnet syv dager i uken, medfører ingen kostnader og kan benyttes i inn- og utland uavhengig av mobiltelefonen din. Dette forutsetter at bilen er utstyrt med BMW ConnectedDrive services.

MUSIKK OG UNDERHOLDNING.

Du kan oppleve mye når du er på farten i din BMW. Og ved hjelp av musikkapper finner du det riktige lydsporet som gjør kjøreturen til en spesiell opplevelse. Du kan sette sammen en egen radiostasjon for kjøreturen til jobb, for handleturen eller for feriereisen. Velg fra et stort antall lydbøker eller strøm din egen musikk direkte i din BMW med utstyret ConnectedDrive services.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

Internettilgang med høy hastighet.

BMW Car Hotspot LTE gir internettilgang med høy hastighet for inntil åtte brukere. Det eneste du trenger i tillegg er et LTE-kompatibelt SIM-kort som settes i selve enheten. Det enkelt å installere den mobile ruteren, og det integrerte batteriet gjør at den også kan brukes utenfor bilen.