FORNUFT OG FØLELSER FOR ALLE SIDER AV LIVET.

Den første BMW 2-serie Active Tourer.

FORNUFT OG FØLELSER FOR ALLE SIDER AV LIVET.

Den første BMW 2-serie Active Tourer.

FORNUFT OG FØLELSER FOR ALLE SIDER AV LIVET.Den første BMW 2-serie Active Tourer.

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (218d)

0,45–0,43 [0,46–0,43] l/mil

Bagasjeromsvolum i l

468–1510

Nedfellbar rygg på passasjersetet foran (218d)

ja

BMW 2-serie Active Tourer beviser at kompakte mål og praktiske og fleksible løsninger kan kombineres med dynamisk design. Dette er en ideell bil for deg som setter pris på de dynamiske kjøreegenskapene til BMW, og som har en sportslig livsstil, liker å reise og trenger en allsidig bil i hverdagen.

KOMPAKT PÅ UTSIDEN OG ROMSLIG PÅ INNSIDEN.

Designen til BMW 2-serie Active Tourer.

Den som ønsker å ha en uanstrengt og variert hverdag, må holde seg i form. Og det er BMW 2-serie Active Tourer. Mange bruksområder og BMWs typiske kjøreglede er samlet i dette nye bilkonseptet. Lang akselavstand, korte overheng og høy taklinje sørger for kompakte og kraftfulle proporsjoner. Samtidig gir konseptet plass til en ekstra romslig kupé.

Komfortable og allsidige løsninger

I BMW 2-serie Active Tourer er det rikelig med plass til både passasjerer og bagasje. Forskyvbare og nedfellbare seter, sammenleggbart bagasjeromsgulv og en rekke oppbevaringsmuligheter gjør det mulig å utnytte plassen optimalt etter behov. De store dørene gjør det enkelt å komme seg inn i og ut av bilen, og med automatisk åpning og lukking av bakluken (ekstrautstyr) går lasting og lossing som en lek.

Lines og utstyrsversjoner.

Med de forskjellige utstyrspakkene fra BMW kan du tilpasse din BMW 2-serie Active Tourer akkurat slik du ønsker. BMW 2-serie Active Tourer kan leveres med BMW Luxury Line eller Sport Line. I tillegg kan du velge M Sportspakke, flere andre pakker og BMW Originaltilbehør.

Panoramatak i glass.

Panoramataket i glass åpner for fascinerende perspektiver. Lyset som slipper inn, fremhever det stilfulle interiøret i kupeen. Hvis sollyset blir for sterkt, kan du lukke rullegardinen med den elektriske trinnløse betjeningen. Panoramatakets skyve- og hevefunksjon gjør det også mulig å slippe inn frisk luft. Når glasstaket settes i luftestilling, kjøres rullegardinen automatisk bakover, slik at frisk luft slipper inn i kupeen. Den integrerte vindavviseren heves automatisk og beskytter mot sjenerende trekk når du kjører med åpent tak.

ALT OM BMW 2-SERIE ACTIVE TOURER.