KOMPAKT KJØREGLEDE.

Den aller første BMW 2-serie Coupé.

KOMPAKT KJØREGLEDE.

Den aller første BMW 2-serie Coupé.

KOMPAKT KJØREGLEDE.Den aller første BMW 2-serie Coupé.

Effekt i hk (kW) ved o/min (M240i)

340 (250) / 5500

Blandet kjøring i l/mil (M240i)

0,78 [0,71]

Akselerasjon 0–100 km/t i sek (M240i)

4,8 [4,6]

BMW 2-serie Coupé er en unik rebell med alle egenskapene som kjennetegner en sportslig coupé. Den unike designen symboliserer bilens kjøredynamikk, som gjør den til den beste i sin klasse. Den har en perfekt aksellastfordeling på 50:50 og er utstyrt med en av BMWs kraftige TwinPower turbomotorer samt BMW EfficientDynamics. Det dynamiske høydepunktet er M240i, som gjør unna null til hundre på kun 4,8 sekunder. Den lever opp til løftet om kompakt kjøreglede.

SØKER IKKE EN FØRER, MEN EN LIKESINNET.

BMW 2-serie Coupé M240i.

Turboladet 6-sylindret bensin-rekkemotor med 340 hk gjør dette til en sprek og økonomisk bil som starter der andre stanser. M aerodynamikkpakke, spoilerleppe på hekken og M sportsunderstell sørger for et gjennomført sportslig utseende, mindre oppdrift og optimale kjøreegenskaper på alle underlag. Kupeen til BMW M240i har et umiskjennelig preg av motorsport. Her finner du sportsseter foran, M skinnratt med multifunksjonstaster og mye mer. Den byr på høye ytelser som tar pusten fra deg, akkurat som forventet

Utvendig design.

Den markante sidelinjen begynner bak forhjulsopphenget og skrår oppover mot bakskjermen – et temperamentsfullt karaktertrekk som fremhever bilens sportslige og dynamiske kjegleform. Sammen med de muskuløse hjulbuene gir den et klart signal om at BMW 2-serie Coupé er en bil som vil ligge i tet.

Innvendig design.

BMW 2-serie Coupé er tilpasset det meste, og når du setter deg i førersetet, blir du automatisk midtpunktet. Hele førerplassen er nemlig rettet mot føreren. Den asymmetriske midtkonsollen vender mot deg, du har god oversikt over det frittstående kontrolldisplayet, og du har full kontroll over alle viktige funksjoner til enhver tid. Med Coupé-typiske, rammeløse vinduer er det heller ingenting som forstyrrer sikten. Spennende, overlappende flater og dynamiske linjer viderefører den sportslige utvendige designen i kupeen. Både materialene og måten de er bearbeidet på, holder naturligvis høy kvalitet.

Kjøredynamikk.

Den som nyter livet i fulle drag, har ikke lyst til å inngå kompromisser. Det gjelder også BMW 2-serie Coupé. Det gode veigrepet, aksellastfordelingen på 50:50 og den sportslige bakhjulsdriften gjør den unik i sin klasse. Her får du dynamikk, temperament og kjøreglede.

240 kW

BMW M240i imponerer med rå krefter, smidige kjøreegenskaper og gode hverdagsegenskaper. Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren har et slagvolum på 3,0-liter. Den kombinerer Valvetronic, dobbel-Vanos og direkte bensininnsprøytning med en Twin Scroll turbolader. Denne kraftige motoren kjennetegnes av svært spontan respons, et høyt dreiemoment ved lave turtall og et bredt turtallsregister. Resultatet er et maksimalt dreiemoment på 500 Nm og et forbruk ved blandet kjøring på 0,78 liter per mil (automatgirkasse: 0,71 liter, automatgirkasse med xDrive: 0,74 liter). I løpet av kun 4,8 sekunder (automatgirkasse: 4,6 sek, automatgirkasse med xDrive: 4,4 sek) har den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren akselerert fra 0 til 100 km/t.