De kompakte, kraftfulle proporsjonene og langstrakte linjene gir den allsidige og romslige BMW 2-serie Active Tourer et gjennomført sportslig utseende. Bilens kompakte ytre får den romslige kupeen til å virke enda større. Her finner du mange praktiske funksjoner, som justerbare og nedfellbare seter, sammenleggbart bagasjeromsgulv og en rekke oppbevaringsmuligheter. BMW 225xe Active Tourer med en kombinasjon av BMW eDrive og bensinmotor gir deg elektriske kjøreopplevelser og ubegrenset kjøreglede.


Dette er bilen for en hektisk hverdag og for komfortable ferieturer. BMW 2-serie Gran Tourer tilfredsstiller alle krav til komfort med stort bagasjerom, plass til inntil sju personer og rikelig med bagasje- og oppbevaringsplass. Dette er ikke bare en bil full av smarte løsninger. Med kraftfull design, turtallsvillige 3- og 4-sylindrede motorer med BMW TwinPower turboteknologi er den definitivt også sportslig.

Sportslig atlet for ekstraordinære opplevelser: Den første BMW 2-serie Gran Coupé introduserer en ny og karaktersterk form for suverenitet i kompaktklassen. Ekstravagant, ukonvensjonell og individuell. Fremfor alt understreker dens sportslige personlighet av den kompromissløse, kraftfulle estetikken. Med perfekt avstemte kjøredynamikk-funksjoner og avanserte teknologier tar BMW 2-serie Gran Coupé kjøregleden til et nytt nivå.

Les mer