FAST LOVE.

Den nye BMW 1-serie. Raske ytelser.

FAST LOVE.

Den nye BMW 1-serie. Raske ytelser.

FAST LOVE.Den nye BMW 1-serie. Raske ytelser.

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW M140i)

4,6

Topphastighet i km/t (BMW M140i)

250

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil* (BMW M140i)

0,88-0,87

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km* (BMW M140i)

200-198

Vår nye, urbane ener tar alle med storm. Den er morsom og gjør inntrykk med sportslig design, dynamiske kjøreegenskaper og gode tilkoblingsmuligheter. Den er lynrask, både på veien og på nettet, og tar alle utfordringer på strak arm. Bilen er kompakt, men likevel stor på mange områder.

FÅ ET PRISTILBUD.

BLIKKFANG.

BLIKKFANG.

Dynamisk er ordet som best beskriver designen til den nye BMW 1-serie. Bilen har optimale proporsjoner og een sportslig stil som fremheves av hver eneste detalj. Den helstøpte designen oppfyller alle ønsker, uansett hvilken Line eller Edition du velger.

Finn ut mer
“Takket være nye lakkfarger, setetrekk og andre designelementer har kundene nå flere muligheter enn noensinne til å sette sitt eget preg på bilen.”
Martina Starke, sjef for farge- og materialdesign hos BMW personbil

FART OG SPENNING.

FART OG SPENNING.

Kjøregleden er til å ta og føle på, både på rette strekninger og i krappe svinger. Den direkte styringen som er typisk for BMW, det presise chassiset ogden optimale aksellastfordelingen byr på spenstige kjøreopplevelser. Og med en 6-sylindret turbo bensin-rekkemotor under det langstrakte panseret disker den nye BMW 1-serie opp med dynamikk som ellers er forbeholdt kompaktklassen. Sportslig er bare fornavnet.

Finn ut mer

DIGITAL PÅ FLERE NIVÅER.

DIGITAL PÅ FLERE NIVÅER.

Ved hjelp av trådløse tilkoblingsmuligheterforbindelser kan vi by på et unikt, intuitivt betjeningskonsept, intelligente førerassistentsystemer og digitale tjenester som er enestående i denne klassen. Tilbudet omfatter også en app som oppretter forbindelse mellom bilen og smarttelefonen, og som skaper nye muligheter innen avtale- og møteplanlegging, forretningskommunikasjon og underholdning.

Finn ut mer
«Vi lar kundene velge det betjeningssystemet de liker best.»
Holger Hampf, sjef for design av brukeropplevelser

KRAFTPAKKE.

KRAFTPAKKE.

BMW M140i xDrive gjør uten problemer unna null til hundre på 4,4 sekunder. Den drives av en 6-sylindret M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotor, mens tallrike avanserte komponenter bidrar til grenseløs kjøreglede. Kjenn pulsen øke, mens smilet brer seg fra øre til øre.

Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.