FAST LOVE.

Den nye BMW 1-serie. Raske ytelser.

FAST LOVE.

Den nye BMW 1-serie. Raske ytelser.

FAST LOVE.Den nye BMW 1-serie. Raske ytelser.

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW M140i)

4,8 [4,6]

Topphastighet i km/t (BMW M140i)

250

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (BMW M140i)

0,78 [0,71]

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (BMW M140i)

179–163

Vår nye, urbane ener tar alle med storm. Den er morsom og gjør inntrykk med sportslig design, dynamiske kjøreegenskaper og gode tilkoblingsmuligheter. Den er lynrask, både på veien og på nettet, og tar alle utfordringer på strak arm. Bilen er kompakt, men likevel stor på mange områder.

BLIKKFANG.

BLIKKFANG.

Dynamisk er ordet som best beskriver designen til den nye BMW 1-serie. Bilen har optimale proporsjoner og een sportslig stil som fremheves av hver eneste detalj. Den helstøpte designen oppfyller alle ønsker, uansett hvilken Line eller Edition du velger.

BMW M140i 5-dørs:
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,78
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 179

“Takket være nye lakkfarger, setetrekk og andre designelementer har kundene nå flere muligheter enn noensinne til å sette sitt eget preg på bilen.”
Martina Starke, sjef for farge- og materialdesign hos BMW personbil

FART OG SPENNING.

FART OG SPENNING.

Kjøregleden er til å ta og føle på, både på rette strekninger og i krappe svinger. Den direkte styringen som er typisk for BMW, det presise chassiset ogden optimale aksellastfordelingen byr på spenstige kjøreopplevelser. Og med en 6-sylindret turbo bensin-rekkemotor under det langstrakte panseret disker den nye BMW 1-serie opp med dynamikk som ellers er forbeholdt kompaktklassen. Sportslig er bare fornavnet.

DIGITAL PÅ FLERE NIVÅER.

DIGITAL PÅ FLERE NIVÅER.

Ved hjelp av trådløse tilkoblingsmuligheterforbindelser kan vi by på et unikt, intuitivt betjeningskonsept, intelligente førerassistentsystemer og digitale tjenester som er enestående i denne klassen. Tilbudet omfatter også en app som oppretter forbindelse mellom bilen og smarttelefonen, og som skaper nye muligheter innen avtale- og møteplanlegging, forretningskommunikasjon og underholdning.

«Vi lar kundene velge det betjeningssystemet de liker best.»
Holger Hampf, sjef for design av brukeropplevelser

KRAFTPAKKE.

KRAFTPAKKE.

BMW M140i xDrive gjør uten problemer unna null til hundre på 4,4 sekunder. Den drives av en 6-sylindret M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotor, mens tallrike avanserte komponenter bidrar til grenseløs kjøreglede. Kjenn pulsen øke, mens smilet brer seg fra øre til øre.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen, og de er avhengig av dekkdimensjonen. Ekstrautstyr er avbildet.

    Opplysningene i parentes gjelder modeller med 7-trinns M direktekoblingsgirkasse med Drivelogic.

    Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen, og de er avhengig av dekkdimensjonen. Ekstrautstyr er avbildet.

    Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.

    Opplysningene gjelder ikke én enkelt bil og er ikke en del av tilbudet, men skal kun brukes for å sammenligne ulike biltyper. CO2-utslipp forårsaket av produksjon og klargjøring av drivstoff eller andre energikilder, er ikke inkludert i beregningen av CO2-utslipp iht. direktiv 1999/94/EF.