FAST LOVE.

Den nye BMW 1-serie. Raske ytelser.

FAST LOVE.

Den nye BMW 1-serie. Raske ytelser.

FAST LOVE.Den nye BMW 1-serie. Raske ytelser.

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek (BMW M140i3)

4,6

Topphastighet i km/t (BMW M140i3)

250

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (BMW M140i3)

0,74

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (BMW M140i3)

169–168

Vår nye, urbane ener tar alle med storm. Den er morsom og gjør inntrykk med sportslig design, dynamiske kjøreegenskaper og gode tilkoblingsmuligheter. Den er lynrask, både på veien og på nettet, og tar alle utfordringer på strak arm. Bilen er kompakt, men likevel stor på mange områder.

BLIKKFANG.

BLIKKFANG.

Dynamisk er ordet som best beskriver designen til den nye BMW 1-serie. Bilen har optimale proporsjoner og een sportslig stil som fremheves av hver eneste detalj. Den helstøpte designen oppfyller alle ønsker, uansett hvilken Line eller Edition du velger.

Finn ut mer
“Takket være nye lakkfarger, setetrekk og andre designelementer har kundene nå flere muligheter enn noensinne til å sette sitt eget preg på bilen.”
Martina Starke, sjef for farge- og materialdesign hos BMW personbil

FART OG SPENNING.

FART OG SPENNING.

Kjøregleden er til å ta og føle på, både på rette strekninger og i krappe svinger. Den direkte styringen som er typisk for BMW, det presise chassiset ogden optimale aksellastfordelingen byr på spenstige kjøreopplevelser. Og med en 6-sylindret turbo bensin-rekkemotor under det langstrakte panseret disker den nye BMW 1-serie opp med dynamikk som ellers er forbeholdt kompaktklassen. Sportslig er bare fornavnet.

Finn ut mer

DIGITAL PÅ FLERE NIVÅER.

DIGITAL PÅ FLERE NIVÅER.

Ved hjelp av trådløse tilkoblingsmuligheterforbindelser kan vi by på et unikt, intuitivt betjeningskonsept, intelligente førerassistentsystemer og digitale tjenester som er enestående i denne klassen. Tilbudet omfatter også en app som oppretter forbindelse mellom bilen og smarttelefonen, og som skaper nye muligheter innen avtale- og møteplanlegging, forretningskommunikasjon og underholdning.

Finn ut mer
«Vi lar kundene velge det betjeningssystemet de liker best.»
Holger Hampf, sjef for design av brukeropplevelser

KRAFTPAKKE.

KRAFTPAKKE.

BMW M140i xDrive gjør uten problemer unna null til hundre på 4,4 sekunder. Den drives av en 6-sylindret M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotor, mens tallrike avanserte komponenter bidrar til grenseløs kjøreglede. Kjenn pulsen øke, mens smilet brer seg fra øre til øre.

Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  (1) Verdiene gjelder frem til 15.04.2018. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon om hva som leveres.

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene. Modellene som er avbildet, kan ha utstyr og tilbehør som ikke hører med til standardmodellenes spesifikasjoner. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon. Vi forbeholder oss retten til endringer i konstruksjon og utstyr og tar forbehold om feil. Det er ikke tatt hensyn til spesialutstyr for det enkelte land her.

  Verdiene for modeller merket med (2) er foreløpige verdier.

  Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (3), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til ekvivalente NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.