FART OG SPENNING.

BMW 1-serie – kjøredynamikk og energiutnyttelse.

FART OG SPENNING.

BMW 1-serie – kjøredynamikk og energiutnyttelse.

FART OG SPENNING.BMW 1-serie – kjøredynamikk og energiutnyttelse.

De kraftige og turtallsvillige turbomotorene i BMW 1-serie har både sportslige ytelser og lavt forbruk. Det gir deg spenstige kjøreopplevelser. Det merker du ekstra godt i kombinasjon med adaptivt M sportsunderstell og variabel sportsstyring (begge deler ekstrautstyr). Det spiller ingen rolle om du kjører i byen, på landeveien eller på motorveien. Bilen har også effektiv drivstoffutnyttelse. I ECO PRO-modus er drivstoffbehovet så lavt at du sjelden besøker en bensinstasjon.

Finn ut mer

FREMDRIFT.

BMW 1-serie kanleveres med en rekke kraftige motorer. Om ønskelig kan den leveres med firehjulsdrift og en perfekt aksellastfordeling på 50:50 som bidrar til presise kjøreegenskaper og spenstige ytelser. Et bredt utvalg av ekstrautstyr lar den kraftfulle dynamikken og de sportslige egenskapene komme til sin fulle rett. Du kan velge adaptivt M sportsunderstell, 8-trinns automatgirkasse, variabel sportsstyring og 6-sylindret turbo bensin-rekkemotor – for øvrig enestående i denne bilklassen – som gjør kjøregleden unik.

BMW 1-SERIE MED FIREHJULSDRIFT.

BMWs intelligente firehjulsdriftsystem xDrive tilpasser seg effektivt alle forhold og fungerer ideelt i vanskelige kjøresituasjoner, også i dårlig vær. Bilen får bedre veigrep og blir mer retningsstabil, og du kan glede deg over bedre kjøredynamikk.

 • xDrive

  BMWs intelligente firehjulsdriftsystem xDrive tilpasser seg vanskelige veiforhold perfekt ved å sørge for at veigrepet alltid er optimalt. Med xDrive og dynamisk stabilitetskontroll (DSC) har din BMW godt veigrep og er retningsstabil. xDrive fordeler drivkraften mellom for- og bakakselen ved hjelp av DSC-sensorene. Dette hindrer over- og understyring i svinger, slik at bilen blir mer retningsstabil. I tillegg kan du kjøre sikkert og jevnt på glatte og bratte strekninger. DSC trenger ikke gripe inn så ofte ved dårlige veiforhold. BMW xDrive kombinerer alle fordelene ved firehjulsdrift – veigrep, retningsstabilitet og sikkerhet – med de smidige kjøreegenskapene som er typiske for BMW.

KJERNEN.

KJERNEN.

Motoren er kjernen i BMW 1-serie. Motorprogrammet er derfor satt sammen for å dekke alle behov og ønsker. Alle bensin- og dieselmotorer fra BMW EfficientDynamics, uansett om de har 3, 4 eller 6 sylindre, har innovativ BMW TwinPower turboteknologi med temperamentsfulle ytelser, også på lave turtall. Du kan også glede deg over økt effekt og mer kjøredynamikk, og kjøregleden er selvfølgelig også på plass.

Finn ut mer

8-TRINNS SPORTS-AUTOMATGIRKASSE.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen (ekstrautstyr) byr på sportslig kjøredynamikk, effektiv energiutnyttelse og kjørekomfort. Raske girskift gir raskere akselerasjon, og kort avstand mellom de åtte girtrinnene gjør at du knapt merker at bilen skifter gir. Samtidig holdes motoren i det ideelle turtallsområdet, slik at kraftutfoldelsen er optimal og motorstøyen så lav som mulig. I høye hastigheter reduserer 8. gir motorturtallet og dermed forbruket og CO2-utslippet.

 • SPORT+-modus

  Foretrekker du en sportslig kjørestil der du kan teste bilens grenser og ytelser, er SPORT+-modus det riktige for deg. Ssmå turtallsendringer mellom girene legger til rette for kraftig akselerasjon. I denne modusen aktiveres også Dynamic Traction Control (DTC) som tillater litt ekstra hjulspinn på drivhjulene.

 • Sportsmodus

  Kombinert med adaptivt M sportsunderstell byr denne modusen på et mer sportslig chassisoppsett med stivere demping. Motor og styring reagerer mer spontant, og kjøregleden stiger til nye høyder.

 • Comfort-modus

  COMFORT-modus er tilpasset rolig kjøring og er mer komfortabel med færre girskift og lavere turtallsnivå. I kombinasjon med adaptivt M sportsunderstell sørger den for at du knapt merker ujevnheter i veibanen.

 • EcoPro-modus

  I ECO PRO-modus effektiviseres kjøringen ved at unødige nedgiringer unngås. Dessuten aktiveres coasting-funksjonen, slik at motoren kobles fra og bilen ruller med svært liten motstand. Forbruket reduseres dermed betydelig, mens rekkevidden øker.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EfficientDynamics gir lavere forbruk og mer kjøreglede. Dette omfatter en rekke tiltak som påvirker drivverk, energistyring og bilkonsept. De gir lavere drivstofforbruk og CO2-utslipp og samtidig økt kjøredynamikk og kjøreglede. Dette er standard i alle BMW-modeller, også i BMW 1-serie.

Finn ut mer

FØRERASSISTENT- SYSTEMER

FØRERASSISTENT- SYSTEMER

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.