BLIKKFANG.

BMW 1-serie – design og utstyr.

BLIKKFANG.

BMW 1-serie – design og utstyr.

BLIKKFANG.BMW 1-serie – design og utstyr.

Designen er dynamikk på utsiden og eksklusiv på innsiden, og er et sportslig uttrykk for ren kjøreglede. BMW 1-serie er som skapt for en urban livsstil med atletisk utforming og utstyr av høy kvalitet. Med denne bilen vekker du oppmerksomhet på hvert gatehjørne.

Finn ut mer

TOPPFORM.

Den markante grillen og de store luftinntakene foran på BMW 1-serie avslører bilens dynamiske egenskaper og krefter. De flate frontlyktene understreker bilens sportslige karakter. Standardfelgene bidrar til et dynamisk utseende og fremragende veigrep. Det samme gjør de sportslige 18’’ lettmetallfelgene 719 M Jet Black som leveres som ekstrautstyr. Også M sportsbremser med blå bremsekalipere leveres som ekstrautstyr.
Hekken har atletiske hjulhus, markant støtfanger og karakteristiske LED-baklykter i L-form. Enderør i sort krom setter en dynamisk prikk over i-en og inngår i standardutstyret til BMW M140i Edition Shadow og Edition M Sport Shadow.

BMW ORIGINALTILBEHØR.

Foretrekker du en sportslig stil, eksklusiv utstyr eller praktiske løsninger? Takket være BMW Originaltilbehør kan du selv bestemme hvordan du vil ha din BMW 1-serie. Du kan velge blant en rekke praktiske kvalitetsprodukter, fra fete felger og Head-Up Display i farger til praktisk sykkelstativ.

DYNAMIKK OG ENERGIUTNYTTELSE

DYNAMIKK OG ENERGIUTNYTTELSE

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.