BLIKKFANG.

BMW 1-serie – design og utstyr.

BLIKKFANG.

BMW 1-serie – design og utstyr.

BLIKKFANG.BMW 1-serie – design og utstyr.

Designen er dynamikk på utsiden og eksklusiv på innsiden, og er et sportslig uttrykk for ren kjøreglede. BMW 1-serie er som skapt for en urban livsstil med atletisk utforming og utstyr av høy kvalitet. Med denne bilen vekker du oppmerksomhet på hvert gatehjørne.

Finn ut mer

TOPPFORM.

Den markante grillen og de store luftinntakene foran på BMW 1-serie avslører bilens dynamiske egenskaper og krefter. De flate frontlyktene understreker bilens sportslige karakter. Standardfelgene bidrar til et dynamisk utseende og fremragende veigrep. Det samme gjør de sportslige 18’’ lettmetallfelgene 719 M Jet Black som leveres som ekstrautstyr. Også M sportsbremser med blå bremsekalipere leveres som ekstrautstyr.
Hekken har atletiske hjulhus, markant støtfanger og karakteristiske LED-baklykter i L-form. Enderør i sort krom setter en dynamisk prikk over i-en og inngår i standardutstyret til BMW M140i Edition Shadow og Edition M Sport Shadow.

BMW ORIGINALTILBEHØR.

Foretrekker du en sportslig stil, eksklusiv utstyr eller praktiske løsninger? Takket være BMW Originaltilbehør kan du selv bestemme hvordan du vil ha din BMW 1-serie. Du kan velge blant en rekke praktiske kvalitetsprodukter, fra fete felger og Head-Up Display i farger til praktisk sykkelstativ.

DYNAMIKK OG ENERGIUTNYTTELSE

DYNAMIKK OG ENERGIUTNYTTELSE