BMW iX3

BMW CONCEPT iX3.

Fremtiden er elektrisk.

BMW CONCEPT iX3.

Fremtiden er elektrisk.

BMW CONCEPT iX3.Fremtiden er elektrisk.

Reserverer du din bil idag, blir du en av de første som får levert den helelektriske SUVen BMW iX3. Fyll ut skjema, vipps oss reservasjønsbelopet på 15 000 kroner og sikre din plass i køen.

 

Med konseptbilen BMW Concept iX3 presenterer vi en forsmak på den kommende helelektriske utgaven av SUV’en BMW X3. Med femte generasjon BMW eDrive teknologi og et kraftig batteri med over 70kWh nettokapasitet, har konseptbilen en rekkevidde på over 400 km etter den nye WLTP-målemetoden. Med 150 kW hurtiglading lades batteriet på rundt 30 minutter. Fremtiden er ren elektrisk kjøreglede.

Finn ut mer
BMW i

HOLD DEG OPPDATERT.

REGISTRER DIN INTERESSE FOR BMW iX3.

Ved å fylle ut kontaktinformasjonen nedenfor er du automatisk blant de første som vil få eksklusiv informasjon om reservasjonsmuligheter for den kommende fullelektriske BMW iX3. Din registrering er ikke bindende og er kun en påmelding for videre nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av fremtidige utsendelser fra BMW Group.

Finn ut mer

HØYDEPUNKTER.

  • 01 Mer enn 400 km rekkevidde (WLTP)
  • 02 270 hk elektrisk motor
  • 03 Ladetid på rundt 30 minutter med 150 kW hurtiglading
  • 04 Femte generasjon BMW eDrive teknologi
  • 05 BMW’s første helelektriske SUV
BMW iX3
BMW iX3

FREMTIDEN ER ELEKTRISK.

I 2025 vil BMW Group tilby hele 25 elektrifiserte modeller, hvorav 12 helelektriske. BMW har allerede sikret seg rettighetene til modellnavnene BMW i1 til i9, så vel som BMW iX1 til iX9, hvilket bærer bud om at BMW Group tenker stort om satsningen på elektrifiserte biler. Produksjonsmodellen av konseptbilen BMW Concept iX3 har forventet markedslansering i 2020.

 

BMW Concept iX3 deler mye av design og egenskaper med siste generasjon BMW X3 som kom på markedet i 2017. Noen særegne detaljer kjennetegner konseptbilen: Den lukkede grillen er en ny tolkning av BMW’s klassiske nyredesign. Frontspoileren er også mer lukket, med mindre luftinntak og nye linjer. Ladeluken er plassert bak venstre forhjul. Egne felger og detaljer på støtfangeren bak er andre elementer som preger BMW Concept iX3.

Avbildet bil er konseptbilen BMW Concept iX3. Endelig produksjonsmodell kan avvike fra disse bildene.

Finn ut mer