EN GOD AVGJØRELSE.

Bli BMW storkunde.

Den viktigste forutsetningen er at firmaets hovedkontor ligger i Norge. Firmaet bør dessuten kjøpe minst to nye biler av merket BMW eller MINI per år. Vi tilbyr også et attraktivt program for firmaer som ikke har behov for så mange biler per år. Din BMW-forhandler har nærmere informasjon.
Som BMW storkunde får du fordelaktige betingelser og kompetent rådgivning. Enten du er flåtemanager, kjører firmabil eller er BMW bedriftskunde, er BMW din pålitelige partner i alle spørsmål angående firmabiler.

OVERSIKT OVER DINE FORDELER SOM FLÅTEMANAGER.

Faste kontaktpersoner: Regionale kontaktpersoner bistår med kompetent personlig rådgivning.
Leasing og fullserviceleasing: Vi samarbeider med alle leasingfirmaer. BMWs datterselskap Alphabet Fuhrparkmanagement GmbH er ett av dem.
Flåtestyring: Alphabet Fuhrparkmanagement tilbyr tjenester som skal sikre lønnsomheten for flåten.
Attraktive modeller og pakker: Vi tilbyr våre storkunder utstyrsmodeller og -pakker samt motorversjoner som er tilpasset førerens behov.
Banebrytende teknologi og innovasjoner: Flåtebrukere drar fordel av innovative løsninger som BMW EfficientDynamics og BMW ConnectedDrive.

 • Skreddersydd leasing

  Leasing er en viktig finansieringsmodell for mange bilflåter. I tillegg til Alphabet GmbH, et datterselskap av BMW, samarbeider vi med nesten alle leasingfirmaer. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig forhandler.

 • Enkel flåtestyring

  Alphabet GmbH er en ledende tjenesteyter innen mobilitetsløsninger for bedrifter. Selskapet tilbyr leasing med full service samt individuelle tjenester for biler av alle merker.

OVERSIKT OVER DINE FORDELER SOM FØRER AV FIRMABIL.

Attraktive utstyrspakker: Eksklusive utstyrsmodeller med et stort utvalg av motortyper.
Lavt forbruk: BMW EfficientDynamics betyr bedre drivstofføkonomi, lavere utslipp og økt kjørelengde.
BMW-forhandlere: Et nettverk av BMW servicepunkter for storkunder bistår med rådgivning. Du får svar på alle typer spørsmål om din firmabil. Ta kontakt med en BMW-forhandler, uavhengig av hvor ditt firma er lokalisert. Her får du personlig rådgivning og kan avtale tidspunkt for en prøvekjøring.
Banebrytende teknologi og innovasjoner: Innovasjoner som BMW ConnectedDrive og fremtidsrettet teknologi fra BMW EfficientDynamics.

BLI BEDRIFTSKUNDE OG OPPLEV HVA FLEKSIBILITET BETYR.

Enten du har en liten eller mellomstor bedrift, trenger du partnere som er svært fleksible og behovsorienterte. BMW er en slik partner. Vi hjelper deg på stedet med passende løsningsforslag, blant annet med spørsmål angående bilflåte eller finansiering. Vi gir deg et individuelt tilbud med skreddersydde tjenester og direkte oppfølging fra din forhandler.
Er ditt firma lokalisert i Norge, kan du nyte godt av svært gunstige betingelser og tjenester for BMW bedriftskunder. Som bedriftskunde får du fordeler som er spesialtilpasset dine behov. Din BMW-forhandler gir deg informasjon om tilpassede løsninger for din bedrift.

OVERSIKT OVER DINE FORDELER SOM BMW BEDRIFTSKUNDE

Spesielle kunder fortjener ekstra god service. Som BMW bedriftskunde kan du nyte godt av flere fordeler hos din lokale BMW-forhandler.
• En fast kontaktperson hos hver forhandler bistår med rådgivning for å møte dine behov.

 • Alltid oppdatert: Aktuell informasjon for BMW bedriftskunder

  Vi holder deg oppdatert om alt fra konkurrentsammenligninger til detaljene rundt BMWs teknologi og modeller. Vi går heller ikke av veien for direkte sammenligninger av kostnader. Du kan selv se de totale kostnadene for en BMW sammenlignet med tilsvarende modeller fra våre konkurrenter.

 • BMW X3. Glede kjenner ingen grenser

  BMW X3 har eksplosive krefter, høy effektivitet og en unik eleganse. Dette betyr grenseløse muligheter, uansett hvilke behov du har som fører. Friskuser setter pris på den fleksible kupeen, den gode plassen og de mange mulighetene for transport av sportsutstyr. Livsnytere gleder seg over den enestående kjørekomforten og ekstrautstyret som øker følelsen av velvære. Og familier elsker det omfattende utvalget av sikkerhetsteknologi. Som sagt, BMW X3 kjenner ingen grenser. Den er like allsidig som du er.

 • BMW 5-serie Sedan. Ren dynamikk

  Er det lov å dømme etter utseendet? Når det gjelder BMW 5-serie Sedan er det faktisk helt på sin plass. Det mener i alle fall Adrian van Hooydonk, leder for BMW Group Design. "Hvis en bil ikke ser dynamisk ut, er det ikke så lett å tro at den har dynamiske kjøreegenskaper. Det er viktig at du kan se og føle bilens egenskaper." BMW 5-serie Sedan har et kraftfullt og elegant formspråk som overbeviser selv når bilen står i ro.
  Også innvendig overbeviser bilen fra første øyeblikk. Sett deg inn og nyt følelsen av at alt er akkurat der du forventer at det skal være.

 • BMW 5-serie Touring. Sportslig eleganse

  Uansett hva du ønsker å transportere, har BMW 5-serie Touring plass til det. Vår oppfatning av fleksibilitet og komfort er at bilen skal tilpasse seg dine behov, ikke omvendt. Seteryggjusteringen (ekstrautstyr) gjør det for eksempel mulig å justere baksetene i syv trinn. Dette øker bagasjeromsvolumet trinnvist fra 560 til 590 liter, og videre til hele 1.670 liter. BMW 5-serie Touring har dessuten et kraftfullt og elegant formspråk som overbeviser selv når bilen står i ro. Også innvendig overbeviser bilen fra første øyeblikk. Sett deg inn og nyt følelsen av at alt er akkurat der du forventer at det skal være.

 • BMW 320d EfficientDynamics Edition. Effektiv dynamikk

  BMW 320d EfficientDynamics Edition ligger langt fremme når det gjelder driftsøkonomi og dynamisk kjøring. Og det skyldes ikke bare at bilen har teknologi fra BMW EfficientDynamics som standardutstyr.

 • BMW 3-serie Sedan. Lidenskapelig kjøreglede

  Den nye BMW 3-serie Sedan er ledende på alle områder. Den imponerende teknikken sørger for kjøreytelser som tar pusten fra deg, og designen skaper en bil med et unikt utseende. Den særpregede stilen kan forsterkes med de tre nye BMW utstyrsversjonene Modern, Sport og Luxury. Resultatet er tre ulike biler med ett fellestrekk. Alle har stil. Den nye BMW 3-serie er sportslig og elegant med estetisk design og fremtidsrettet teknologi, og står dermed for alt som er typisk BMW.