BMW i3.
MEGACITY-MODELLEN.

Helt nye BMW i3

Da vi skulle definere urban mobilitet på en ny måte, tenkte vi utenfor boksen og konsentrerte oss om mer enn miljøvennlig og smidige kjøreegenskaper. Resultatet ble BMW i3, en bil med visjonær design for fremtiden. Det innovative eDrive-systemet er utviklet i tråd med BMW EfficientDynamics, og er ikke bare utslippsfritt, men også nesten helt lydløst. Og takket være intelligente tjenester fra ConnectedDrive kommer du enkelt og komfortabelt frem til målet.

CHANGING PERSPECTIVES.

Det er på tide å tenke annerledes. Det er på tide med mer bærekraftige løsninger for utslippsfri mobilitet. BMW i3 med eDrive løser den mobile hverdagen på en helt ny måte.

Inspirerende design

Designen til BMW i3 innleder et nytt kapittel for BMWs visjonære designspråk og er skreddersydd for elbiler. Den innovative LifeDrive-konstruksjonen med kupé av karbon har ikke midttunnel. Dette gir en sjenerøs romfølelse i kupeen som preges av bærekraftige materialer av høy kvalitet. Den utvendige, aerodynamiske designen med bakhengslede bakdører, karakteristisk Black Band og store hjul gir et dynamisk inntrykk samt en liten pekepinn på bilens spenstige kjøreegenskaper.

LifeDrive.

Den revolusjonerende elbilkonstruksjonen.

Finn ut mer

Den elektriske bilen

BMW i3 er en allsidig elbil. Sammen med en dynamisk elmotor og intelligent energistyring sørger det høyspente litiumionbatteriet for høy rekkevidde og spenstig kjøreglede.

Overraskende lang rekkevidde.

Så langt kommer du med BMW i3 med eDrive.

Finn ut mer

Helt på nett

Med BMW i3 får du mer enn bare en elbil. Bilen byr nemlig også på mange innovative tjenester som assisterer BMW i3 før, under og etter kjøring. BMW i3 er dessuten alltid på nett. Både i selve bilen og via BMW i Remote App. Når du lader bilen, både hjemme og ute. Når du navigerer med BMW i Navigasjonssystem med rekkeviddeassistent og visning av ladestasjoner. Og når du trenger service.

BORN ELECTRIC.

Opplev BMW i3 på smarttelefonen.

BMW i App

EN ELEKTRISK KJØREOPPLEVELSE.

Film om BMW i3.

Opplev hvordan BMW i3 setter fart på den mobile hverdagen.

Hvordan er urban mobilitet med BMW i3? Hvordan lader jeg BMW i3? Hvordan fungerer BMW i Navigasjonssystem? Hva kan jeg bruke BMW i Remote App til? Svaret på disse og flere andre spørsmål finner du i filmen om BMW i3.