GÅ DINE EGNE VEIER, OG TA HELE VERDEN MED DEG.

BMW ConnectedDrive tjenester og apper i BMW X6.

Med de innovative funksjonene i BMW ConnectedDrive er du alltid på nett. Med tjenester og apper har du tilgang til informasjon, underholdning og tjenester i bilen. For eksempel gir trafikkinformasjon i sanntid deg oversikt over trafikkbildet på strekningen du kjører. Med Online Entertainment får du tilgang til millioner av sanger. Og i nødssituasjoner sørger intelligent nødanrop for at du får hjelp raskt.

 

Skjermbildene på kontrolldisplayet viser den nye designen til brukergrensesnittet med planlagt levering fra oktober 2016.

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

BMW ConnectedDrive Services gir deg tilgang til en rekke smarte informasjons- og underholdningstjenester fra BMW ConnectedDrive i bilen.
Dette inkluderer BMW Online, som gir deg tilgang til stedsavhengig informasjon som værmeldinger, nyheter, nettsøk fra Googleᵀᴹ og kontorfunksjoner. Det er også mulig å sette sammen tjenester etter eget ønske i applikasjonsmenyen, f.eks. informasjon om bensinpriser og parkeringsplasser og reise- og hotellguider.
Dette omfatter også enkel, sikker og tidsmessig ubegrenset bruk av smarttelefonapper. Utstyret ConnectedDrive Services gir deg også tilgang til BMW ConnectedDrive Store. Der kan du bestille og forlenge akkurat de tjenestene og appene du ønsker, blant annet RTTI (trafikkinformasjon i sanntid), remote services, Online entertainment og concierge service. BMW ConnectedDrive Services har dessuten mye annet å by på som gjør kjøreturen i en BMW enda mer behagelig.

 • BMW ConnectedDrive Store

  I BMW ConnectedDrive Store kan du når som helst og hvor som helst sette sammen tjenester og apper etter dine ønsker og behov. Du kan også velge og bestille tjenester etter at du har kjøpt bilen. Dermed kan du til enhver tid tilpasse de tilgjengelige funksjonene i tjenestene og appene fra BMW ConnectedDrive i bilen etter dine behov.
  Du har tilgang til BMW ConnectedDrive Store fra din BMW og kundeportalen Min BMW ConnectedDrive på Internett. Nye tjenester og apper er tilgjengelige i bilen kort tid etter at du har valgt eller bestilt dem. I tillegg kan du få informasjon om tilbudet av tjenester og apper for deg og din BWM i BMW ConnectedDrive Store.
  Tjenestene og appene som du kan bestille i BMW ConnectedDrive Store, er utviklet spesielt for BMW-førerens behov og krav. Du kan velge løpetid for de enkelte tjenestene. Det gjør det mulig å bestille en tjeneste for et begrenset tidsrom, for eksempel i sommerferien.

 • BMW Apps

  BMW Apps er en plattform som gjør det enkelt å bruke utvalgte smarttelefonapper i en BMW. BMW utvikler ikke bare egne apper, for eksempel BMW Connected og M Laptimer. I tillegg samarbeider vi tett med partnere som Napster, Deezer, AUPEO! og Audible for å tilpasse deres apper for sikker bruk i bilen.
  For å bruke appene må du koble en smarttelefon til bilen med en snap-in-adapter eller en USB-kabel og starte appen (bare nødvendig med Apple iPhone). Alle appfunksjonene kan styres via iDrive-multikontrollen. BMWs nære samarbeid med ulike partnere gjør at utvalget av apper som du kan bruke i bilen, vokser hele tiden. Du finner mer informasjon om dette på www.bmw.com/apps.

CONCIERGE SERVICE.

Lurer du på hvordan det er å ha din egen assistent? Da bør du prøve BMW Concierge Services fra BMW ConnectedDrive. Ved å trykke på en knapp kommer du i kontakt med en medarbeider hos BMW callsenter, som står til din tjeneste under kjøreturen.
Medarbeideren hjelper deg å finne for eksempel en bestemt restaurant, nærmeste minibank eller et døgnåpent apotek og kan også sende adresseinformasjon direkte til navigasjonssystemet hvis bilen er utstyrt med det. Concierge service er tilgjengelig hele døgnet syv dager i uken, medfører ingen kostnader og kan benyttes i inn- og utland uavhengig av mobiltelefonen din.

Concierge service.

RTTI (TRAFIKKINFORMASJON I SANNTID).

RTTI (trafikkinformasjon i sanntid) holder deg oppdatert på trafikkbildet. Nøyaktig informasjon om sted og varighet for trafikkproblemer oppgis så å si i sanntid. Bevegelsesmønstre fra mobilnettet, GPS-data fra bilflåter, smarttelefonapper, politimeldinger og lignende fungerer som datakilder. Systemet er svært nøyaktig og kan lokalisere kø med 100 meters nøyaktighet. RTTI informerer deg tilnærmet i sanntid om trafikkbildet på motor- og landeveier samt i mange bygater. Funksjonen kan også anbefale alternative kjøreruter.
Trafikksituasjonen illustreres med merking av veiene i grønt, gult, oransje og rødt.

REMOTE SERVICES.

Med remote services og gratisappen BMW ConnectedDrive App (tilgjengelig i Apple App Store og Google Play Store) kan du fjernstyre ulike funksjoner i bilen, for eksempel låsing/opplåsing av bilen. Du kan også søke etter adresser på nett med Google™ og deretter overføre dem til navigasjonssystemet som er montert i bilen. I tillegg kan du vise bilens posisjon. Bruk forutsetter at remote services aktiveres via BMW ConnectedDrive-kundeportalen på www.bmw-connecteddrive.com.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Online entertainment gir deg direkte og ubegrenset tilgang til mer enn 22 millioner musikkspor i din BMW, uten at du trenger å bruke for eksempel en smarttelefon. Her finner du musikken du liker, uansett hvilken musikksmak du har. Når et spor eller et album fra en artist spilles av i bilen, lastes det automatisk ned på harddisken i bilen.
Med online entertainment kan du abonnere på en musikktjeneste i ett år fra en av BMWs musikkpartnere, f.eks. Napster eller rara. Dette medfører ingen ekstra kostnader i Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia, Spania og Nederland.

INTELLIGENT NØDANROP.

Det intelligente nødanropet gir deg raskt hjelp i nødssituasjoner, uansett tid på døgnet. Du får kontakt med en kvalifisert medarbeider som snakker ditt språk, også når du oppholder deg i utlandet. Systemet utløser et automatisk nødanrop dersom bilen blir utsatt for en alvorlig ulykke der kollisjonsputene utløses eller beltestrammerne aktiveres. Via et SIM-kort som er montert i bilen, blir opplysninger som er relevante for hjelpemannskapene, overført til BMWs callsenter, uavhengig av din private mobiltelefon. Opplysningene omfatter bilens nøyaktige posisjon, hvor alvorlig ulykken er, og informasjon om mulige personskader. BMW callsenter informerer umiddelbart nærmeste nødsentral og holder telefonkontakt med personene som er involvert i ulykken, frem til redningsmannskapene kommer. Nødanropet kan også utløses manuelt, for eksempel hvis du er vitne til en ulykke.