ALLSIDIG PÅ EN NY MÅTE.

Designen til BMW X3.

ALLSIDIG PÅ EN NY MÅTE.

Designen til BMW X3.

Den nyeste utgaven av denne bilen har samme umiskjennelige utstråling som forgjengeren som i sin tid grunnla Sports Activity Vehicle-bilklassen. BMW X3 er sportsligere enn noensinne, og kvaliteten på materialene i kupeen understreker at den fortsatt er en premiummodell.

ALLSIDIG PÅ EN NY MÅTE.Designen til BMW X3.

Den nyeste utgaven av denne bilen har samme umiskjennelige utstråling som forgjengeren som i sin tid grunnla Sports Activity Vehicle-bilklassen. BMW X3 er sportsligere enn noensinne, og kvaliteten på materialene i kupeen understreker at den fortsatt er en premiummodell.

UTVENDIG DESIGN.

Den nye BMW X3 leveres med et enda mer sportslig preg som standard. Fronten med den brede støtfangeren og store luftinntak understreker dette preget. Den store nyregrillen som er plassert midt i fronten, gir bilen et markant og selvsikkert uttrykk. De iøynefallende frontlyktene som går helt inn til nyregrillen, kompletterer fronten. Lyktene kan også leveres med xenonpærer eller LED som ekstrautstyr. Blinklysene er integrert i frontlyktene og i speilhusene. Tåkelys er standard og kan også leveres med LED.
Sett fra siden har bilen den typiske BMW X3 profilen. En karakteristisk linje er trukket helt bak til hekken. Den antyder en kileform som illustrerer bilens dynamiske egenskaper. Den spesielle utformingen av hofmeisterknekken viser tydelig at dette er en BMW X3. Hekkdesignen er avrundet med en dominerende støtfanger som fremhever bilens bredde og dens stabile tyngde på veien. En annen detalj du ikke kan unngå å legge merke til, er understellsbeskyttelsen, som leveres i aluminiums-finish i kombinasjon med xLine.

ADAPTIVE LED-LYKTER.

De adaptive LED-lyktene inneholder nær- og fjernlys pluss blinklys med LED-pærer. De markante LED-blinklysene er plassert over de karakteristiske LED-kjørelysene med lyskilder som er utformet som tredimensjonale ringer. Utstyret omfatter også BMW Selective Beam, fjernlysassistent som ikke blender, LED-tåkelys, avkjøringslys og adaptive kjørelys. De gir optimal belysning av veibanen og bedre sikt slik at du kan kjøre like avslappet i mørket som om dagen.

INNVENDIG DESIGN.

Kupeen i BMW X3 bærer preg av høy kvalitet og smarte funksjoner. Spennende linjer løper over instrumentpanelet og innsiden av dørene. Sammen med de loddrette linjene i midtkonsollen skaper de et moderne uttrykk. I kupeen sitter føreren i sentrum, som alltid i en BMW. Den høye sittestillingen gir god oversikt uansett hvilken plass du sitter på. I tillegg har BMW X3 utstyr som overbeviser med høy kvalitet. Utsøkte materialer med detaljer som kromdekor og konturer i overflater fremhever kvaliteten og det moderne uttrykket.

FARGER OG MATERIALER.

Du kan velge blant en rekke farger og materialer av høy kvalitet til din BMW X3. Den utvendige fargepalletten spenner fra klassiske farger, som mineralhvit metalliclakk, til uttrykksfulle nyanser, som dyphavsblå metalliclakk. Fargene understreker det robuste uttrykket til BMW X3. Kupeen er også preget av førsteklasses materialer og design. Her kan du velge mellom ulike dekorlister, blant annet antrasittfarget Fineline med konturlist i krom med perleglansfinish, som gir kupeen en moderne stil. Du kan også velge eksklusive trelister, for eksempel valnøtt, for en mer elegant stil. Du kan avrunde det hele med setetrekk i skinn. En mulighet er mokkafarget nevadaskinn med markerte kontrastsømmer i active red.

STIL I KUPEEN.

Når du setter deg inn i BMW X3, blir du fengslet av atmosfæren. Rikelig med plass og den hevede sitteposisjonen gir en følelse av trygghet. Her er det god utsikt til alle kanter, og det store panoramataket i glass (ekstrautstyr) slipper masse lys inn i kupeen. Den fremragende lydisoleringen fjerner all forstyrrende støy utenfra. I stedet kan du nyte favorittmusikken din med Harman Kardon surroundlydsystemet (ekstrautstyr). Kvalitetsmaterialer, rikelig med oppbevaringsmuligheter og komfortfunksjoner bidrar også til at du trives i kupeen til BMW X3. Her kan du nyte høy komfort selv på de lengste turene.

  • Lyspakke

    Lyspakken leveres delvis med energibesparende lysdioder med ekstra lang levetid. Pakken sørger for lekker belysning både på innsiden og utsiden av bilen. Lyspakken omfatter mange ekstra lys: leselys foran og bak, belyste sminkespeil foran, fotromsbelysning foran, tofarget bakgrunnsbelysning blant annet foran, bak, i dørkledningene, oppbevaringsrommene og midtkonsollen, pluss utstigningslys og belysning av innstigningsområdet fra dørhåndtakene. Denne pakken gjør det enklere å finne frem i kupeen og rundt bilen når det er mørkt.

  • Harman Kardon surroundlydsystem

    Harman Kardon surroundlydsystem forvandler kupeen i din BMW til et konserthus. En digital forsterker på 600 watt og equalizer med separat innstilling garanterer førsteklasses lydopplevelser.
    Systemet har til sammen 16 høyttalere som er perfekt tilpasset hverandre. Henholdsvis syv mellomtone- og diskanthøyttalere og to senterbasshøyttalere fyller kupeen med lyd. harman/kardon-logo i aluminium på mellomtonehøyttalerne i dørkledningene foran sørger for at interiøret er like flott som lyden.