FORBEREDT PÅ ALLE UTFORDRINGER.

Komfort og praktiske funksjoner i BMW X3.

FORBEREDT PÅ ALLE UTFORDRINGER.

Komfort og praktiske funksjoner i BMW X3.

Uansett hvordan hverdagen din ser ut, hjelper BMW X3 deg å løse oppgavene. De gjennomtenkte funksjonene gjør det enkelt å begi seg ut på nye eventyr. Det er stor plass i kupeen og bagasjerommet med komfortable og smarte løsninger som kan tilpasses alle behov. Still utferdstrangen med BMW X3.

FORBEREDT PÅ ALLE UTFORDRINGER.Komfort og praktiske funksjoner i BMW X3.

Uansett hvordan hverdagen din ser ut, hjelper BMW X3 deg å løse oppgavene. De gjennomtenkte funksjonene gjør det enkelt å begi seg ut på nye eventyr. Det er stor plass i kupeen og bagasjerommet med komfortable og smarte løsninger som kan tilpasses alle behov. Still utferdstrangen med BMW X3.

INGEN DAGER ER LIKE.

Den allsidige BMW X3 er romslig og kan by på mange praktiske og komfortable funksjoner.

 

OPPBEVARINGSKONSEPT.

Oppbevaringspakken har en rekke ekstra oppbevaringsløsninger som gjør kupeen og bagasjerommet mer praktisk i hverdagen. Oppbevaringspakken inkluderer et oppbevaringsrom under lysbryteren på førersiden, nett på baksiden av forseteryggene og ved gulvet på passasjersiden foran samt vendbart bagasjeromgsgulv med gummiert underside. Det er 12-volts stikkontakter i midtkonsollen bak og i bagasjerommet. Oppbevaringsnett til venstre og to kroker på sidekledningen, festeskinner på bagasjeromsgulvet, praktiske veskekroker og festepunkter sørger for mange oppbevarings- og festemuligheter.

FUNKSJONELLE LØSNINGER.

Den romslige kupeen i BMW X3 takler alle utfordringer i hverdagen. Det er det samme om du skal på jobben, på ferietur eller i teatret. Den romslige kupeen byr på den samme høye komforten i alle situasjoner. Her finner du en oppbevaringsplass til alt du har med deg i bilen. Det er to koppholdere som kan låses, i midtkonsollen. Bagasjerommet rommer 550 liter og kan utvides til hele 1600 liter. Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40 (ekstrautstyr) slik at du kan tilpasse plassen etter behov. Enda flere fleksible løsninger får du med oppbevaringspakken (ekstrautstyr). Den inneholder blant annet ekstra bagasjenett, vendbart bagasjeromsgulv og en rekke festemuligheter.

COMFORT ACCESS.

COMFORT ACCESS.

Comfort Access er en innovativ funksjon med høy betjeningskomfort. Funksjonen gjør det mulig å åpne dørene på bilen og starte motoren uten å bruke bilnøkkelen. Bilnøkkelen, som du f.eks. har i vesken eller lommen, gjenkjennes automatisk når du nærmer deg bilen. Døren låses opp automatisk, og deretter kan du bare sette deg inn og starte motoren ved å trykke på start/stopp-knappen.
Comfort Access omfatter også en smart åpningsfunksjon. En sensor registrerer en kort, målrettet bevegelse med foten under støtfangeren bak, og bakluken åpnes eller lukkes automatisk uten at du må bruke hendene.
Funksjonen forutsetter at du har med deg bilnøkkelen, og at bilen gjenkjenner den.

AUTOMATISK ÅPNING AV BAKLUKEN.

AUTOMATISK ÅPNING AV BAKLUKEN.

Når du står foran bilen med hendene fulle av handleposer som du skal sette i bagasjerommet, er det ikke alltid så enkelt å finne frem nøkkelen. Med den smarte funksjonen Comfort Access i kombinasjon med automatisk baklukebetjening kan du åpne bakluken uten å bruke hendene. Når du fører foten under støtfangeren bak, setter en sensor i gang åpning av bakluken.
Bakluken låses opp og åpnes automatisk. Sensorer plassert i ulik høyde i støtfangeren bak brukes til å registrere og gjenkjenne fotbevegelsen. Dette smarte utstyret fra BMW ConnectedDrive gjør det mer komfortabelt å bruke bagasjerommet. Det er bare mulig å åpne bakluken dersom systemet kan identifisere bilnøkkelen du har med deg.
Automatisk åpning av bakluken leveres ikke i kombinasjon med M Sportspakke (ekstrautstyr).

Tilhengerfeste med elektrisk utvippbart kulehode.

Tilhengerfeste med elektrisk innfellbart kulehode er en komfortabel løsning. Når kulehodet ikke er i bruk, kan det vippes under hekkskjørtet slik at det ikke er synlig. Utstyret omfatter også tilhengerstabilitetskontrollen. Den registrerer når tilhengeren begynner å pendle farlig, og stabiliserer bilen og tilhengeren igjen ved hjelp av målrettede inngrep med den dynamiske stabilitetskontrollen (DSC). Avhengig av motor er tilhengervekten inntil 2400 kg.

Kupévarmer.

Når det er kaldt ute, sørger kupévarmeren for at det er en behagelig temperatur i kupeen før du begynner å kjøre. Den har en praktisk tidsinnstilling og er ikke avhengig av at motoren går. Samtidig holder den vinduene frie for dugg og rim.
Du kan stille inn og slå på kupévarmeren med den separate fjernkontrollen, BMW Connected-appen eller iDrive-multikontrollen. Som varmekilde brukes et vannvarmeapparat som bruker drivstoff fra drivstoffsystemet. Via kjølesystemet forvarmes også den kalde motoren. Dette reduserer drivstofforbruket i varmkjøringsfasen. Kupévarmeren aktiveres med en forhåndsinnstilt starttid når utetemperaturen er under 15° C, eller den kan slås på direkte. Kupéventilasjonen kjøler ned kupeen på varme dager.