BMW i3. REN ELEKTRISK KJØREGLEDE.

Bli kjent med BMW i3.

BMW i3. REN ELEKTRISK KJØREGLEDE.

Bli kjent med BMW i3.

BMW i3. REN ELEKTRISK KJØREGLEDE.Bli kjent med BMW i3.

Akselerasjon 0–100 km/t i sek

7,2

Lokale CO2-utslipp i g/km

0

BMW eDrive-strømforbruk i kWh / 100 km

12,9

Elektrisk rekkevidde i km

inntil 160

Da vi skulle definere urban mobilitet på en ny måte, tenkte vi utenfor boksen og konsentrerte oss om mer enn miljøvennlige og spenstige kjøreegenskaper. Resultatet ble BMW i3, en bil med visjonær design for fremtiden. Det innovative eDrive-motorsystemet er utviklet i tråd med BMW EfficientDynamics, og er ikke bare utslippsfritt, men også nesten helt lydløst. Og takket være intelligente tjenester fra ConnectedDrive kommer du enkelt og komfortabelt frem til målet.

BMW i3. NYE PERSPEKTIVER.

BMW i3 med eDrive.

Det er på tide å tenke annerledes. Det er på tide med mer bærekraftige løsninger for utslippsfri mobilitet. BMW i3 med eDrive løser transportbehovet i hverdagen på en helt ny måte.

Design.

Designen til BMW i3 innleder et nytt kapittel for BMWs visjonære designspråk og er skreddersydd for elbiler. Den innovative LifeDrive-konstruksjonen med kupé av karbonfiber har ikke midttunnel. Dette gir en sjenerøs romfølelse i kupeen som preges av bærekraftige materialer av høy kvalitet. Den aerodynamiske utvendige designen har bakhengslede bakdører, karakteristisk sort bånd og store hjul. Dette gir BMW i3 et dynamisk utseende som avslører de smidige kjøreegenskapene selv når bilen står i ro.

Motorer.

BMW i3 er en elbil som er praktisk i daglig bruk. Kombinasjonen av høyspent litiumionbatteri, dynamisk elmotor og intelligent energistyring gir lang rekkevidde og spenstige kjøreopplevelser.

Lading.

Det innovative ladekonseptet gjør det enkelt å lade din BMW i3. Når du er hjemme, kan du lade bilen med Wallbox eller ladekabel, og er du på farten, kan du benytte deg av et stadig voksende antall offentlige ladestasjoner. Nærmeste ladestasjon finner du enkelt ved hjelp av innovative tjenester fra BMW ConnectedDrive, for eksempel det nettbaserte BMW i Navigasjonssystem med dynamisk visning av rekkevidde og ladestasjoner.