FREMRAGENDE. ALLSIDIG.

BMW 5-serie Touring.

FREMRAGENDE. ALLSIDIG.BMW 5-serie Touring.

Bagasjeromsvolum

560–1670

Automatisk åpning og lukking av bakluken

Ja

Baksetebenk som kan deles i forholdet 40:20:40 i l

1670

Akselavstand

2968

BMW 5-serie Touring imponerer ikke bare med sitt moderne og elegante ytre. Den har også en innvendig design som er like funksjonell som den er komfortabel, og med innovative tjenester og assistentsystemer fra BMW ConnectedDrive er den alltid på nett. Når den dessuten kombinerer dynamikk og effektivitet i kjent BMW-stil, overgår den alle forventninger.

AVSLAPNING INNGÅR I PAKKEN.

Komfort i BMW 5-serie Touring.

Jo mer behagelig kjøreturen er, desto bedre føler du deg når du kommer frem. I BMW 5-serie Touring merker du komforten fra du åpner døren til du har gått ut av bilen.

Design.

BMW 5-serie Touring har en gjennomført stil med et kraftfullt og moderne formspråk fra front til hekk og fra tak til felger. Den fokuserte fronten er preget av de nye LED-lyktene (ekstrautstyr) som gir bilen et kraftfullt og dynamisk utseende. Den store doble nyregrillen som luter lett forover, gir inntrykk av at BMW 5-serie Touring er full av kraft og bare venter på å få legge av gårde.

Tjenester og apper.

ConnectedDrive services gir deg tilgang til en rekke smarte informasjons- og underholdningstjenester fra BMW ConnectedDrive i bilen.

Lines og utstyr.

BMW 5-serie Touring med Luxury Line har en klassisk og elegant design. Den utvendige designen har raffinerte elementer i høyglanset krom. Det er kjennetegnet på denne utstyrsversjonen og viser at den er en eksklusiv og sportslig bil.

190 kW

De 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo diesel-rekkemotorene byr på ren kjøredynamikk kombinert med god drivstofføkonomi. Den høye effekten og de lave forbruks- og utslippsverdiene er en følge av den innovative teknologien fra BMW EfficientDynamics. Kombinasjonen av den nyeste generasjonen direkte common rail-innsprøytning, flertrinns turbolader og variabel turbingeometri gjør at BMW 535d kan skilte med hele 313 hk og et dreiemoment på 630 Nm. Det gjør at den 6-sylindrede rekkemotoren akselererer bilen fra 0 til 100 km/t på 5,4 sekunder (xDrive: 5,3 sek). Motoren har et moderat forbruk på 0,59–0,55 liter diesel per mil (xDrive: 0,62–0,59 l). I BMW 530d har motoren en effekt på 258 hk, det gir et maksimalt dreiemoment på 560 Nm fra 1.500 o/min. Bilen akselererer fra 0 til 100 km/t på 5,9 sekunder (xDrive: 5,9 sek), mens forbruket bare er 0,57–0,53 liter per mil (xDrive: 0,60–0,57 l). BMW BluePerformance-teknologien er standardutstyr på alle 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo diesel-rekkemotorer i BMW 5-serie Touring, og det betyr at de tilfredsstiller utslippsstandarden Euro 6.