ROMSLIG LUKSUS.

Komfort i BMW 5-serie Gran Turismo.

Komfort innebærer mye mer enn komfortabel kjøring fra A til B. Hvert eneste komfortelement er gjennomtenkt og konstruert slik at kjøreturen aldri blir anstrengende, men derimot en ren fornøyelse for både deg og passasjerene dine. BMW 5-serie Gran Turismo har blant annet perfekt balansert chassis, romslig plasskonsept, instrumentdisplay med multifunksjoner og entertainment-funksjon i baksetet.

KJØREKOMFORT.

Kjørekomforten i en Gran Turismo innebærer også det overføres få vibrasjoner til kupeen. Den patenterte integral-V bakakselen absorberer svingninger fra veibane og drivverk uten at det går utover stabiliteten og rullekomforten.
I BMW 5-serie Gran Turismo er det som standard montert luftfjæring bak som automatisk etterregulerer høydenivået på hekken. Dermed arbeider chassiset optimalt også ved full belastning.

COMFORT ACCESS.

Comfort Access inkludert automatisk åpning og lukking av bakluken, betyr innovativ betjeningskomfort. Funksjonen gjør det mulig å åpne dørene på bilen og starte motoren uten å bruke bilnøkkelen. Bilnøkkelen som du har med deg, f.eks. i vesken eller lommen, gjenkjennes automatisk når du nærmer deg bilen. Etter at døren er låst opp automatisk, kan du sette deg inn og starte motoren ved å trykke på start/stopp-knappen.
Utstyret omfatter automatisk åpning og lukking av bakluken. En kort bevegelse med foten midt under støtfangeren bak gjør at bakluken åpnes eller lukkes automatisk. Sensorer plassert i ulik høyde i støtfangeren bak brukes til å registrere personen som prøver å åpne bakluken. Det er bare mulig å åpne bilen dersom systemet kan identifisere bilnøkkelen du har med deg. Først da blir baklukelåsen låst opp og bakluken åpner seg automatisk.
Funksjonen forutsetter at du har med deg bilnøkkelen, og at bilen gjenkjenner den. Funksjonen påvirkes verken av gjenstander som ligger under bilen, eller dyr som beveger seg under støtfangeren.

PRAKTISKE FUNKSJONER.

Forskjellige oppgaver krever forskjellige løsninger. Derfor har BMW 5-serie Gran Turismo en todelt bakluke. Jakker, frakker, dokumentmapper og lignende legges enkelt i bagasjerommet gjennom den lille bakluken.
Dermed er kupeen lukket som i en sedan. Kulde, varme og trekk holdes på utsiden. Når du skal sette inn større gjenstander, som bruskasser eller sykler, kan hele bakluken åpnes. Luken åpnes med et tastetrykk på nøkkelen.
Bagasjeromsvolumet på 500 liter kan økes i tre trinn ved å skyve baksetet forover. Passasjerene vil fortsatt har like god benplass som i en sedan. Hvis det tredelte baksetet (40:20:40) eller enkeltsetene slås ned, øker volumet til 1.700 liter. Festestropper, festekroker og oppbevaringsrom holder bagasjen på plass. Med en sedans komfort og en stasjonsvogns gode plass får du med deg alt du trenger.

INSTRUMENTDISPLAY MED MULTIFUNKSJONER.

Det 10,2-tommers instrumentdisplayet med multifunksjoner og black panel-teknologi gir en visuell gjengivelse av kjøreopplevelsen. Du kan velge mellom de tre modiene Comfort, ECO PRO og Sport med ulike farge- og grafikktemaer i kombiinstrumentet.

ENTERTAINMENT-SYSTEM PROFESSIONAL FOR BAKSETET.

ENTERTAINMENT-SYSTEM PROFESSIONAL FOR BAKSETET.

Entertainment-system Professional for baksetet omfatter to separate 9,2-tommers fargeskjermer (vinkelen kan justeres) og DVD-spiller. Systemet gir tilgang til navigasjonssystemet og Internett under kjøring (krever gyldig abonnement). Det styres ved hjelp av en fjernkontroll og er utstyrt med porter for tilkobling av MP3-spillere, spillkonsoller og hodetelefoner (også trådløse).

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Verdensomspennende service.

Med BMW Service Inclusive er du et skritt nærmere bekymringsløs kjøreglede. De viktigste service- og vedlikeholdsarbeidene er nemlig inkludert i denne serviceavtalen. BMW Service Inclusive inkluderer alle servicearbeider din BMW trenger innenfor avtalt tidsrom eller kjørelengde. Avtalen gjelder over hele verden.
Den omfatter: Oljeservice inkl. etterfyllinger (det forutsettes regelmessig oljeservice hos et autorisert BMW-verksted), service på mikrofilter, drivstoffilter, luftfilter og tennplugger, bremsevæskeskift, bilkontroll og andre arbeider iht. serviceheftet.