STOR FRIHET PÅ FØRSTE KLASSE.

Designen til BMW 5-serie Gran Turismo.

STOR FRIHET PÅ FØRSTE KLASSE.

Designen til BMW 5-serie Gran Turismo.

STOR FRIHET PÅ FØRSTE KLASSE.Designen til BMW 5-serie Gran Turismo.

UTVENDIG DESIGN.

Designlinjene på BMW 5er Gran Turismo understreker det imponerende utseendet. Her er den stilfulle utstrålingen til en sedan er kombinert med den sportslige elegansen til en coupé. Dette gir BMW 5-serie Gran Turismo en unik karakter. Denne bilen er ikke bare en enestående bil, den er også en unik BMW.
Det langstrakte panseret, de korte overhengene og den karakteristiske hofmeisterknekken på C-stolpen gjør BMW 5-serie Gran Turismo lett gjenkjennelig som en BMW. Samtidig har bilen en coupéinspirert taklinje som fortsetter bakover til den dynamiske hekken. Den er en elegant og moderne nytolkning av den klassiske Gran Turismo-formen. Den markante bakluken og baklyktene gir bakparten et flatt og sportslig utseende. LED-frontlykter (ekstrautstyr) får BMW 5-serie Gran Turismo til å stråle enda klarere.

DESIGN.

Bli kjent med de viktigste designdetaljene på BMW 5-serie Gran Turismo.

DESIGN.

Bli kjent med de viktigste designdetaljene på BMW 5-serie Gran Turismo.

INNVENDIG DESIGN.

Innsiden er minst like imponerende som utsiden. De elegante rammeløse dørene gir et hint om hva som venter deg når du åpner dem. Kupeen til BMW 5-serie Gran Turismo er gjennomført med utsøkte materialer og kvalitetshåndverk ned til minste detalj.
Førerplassen og baksetet danner en harmonisk enhet som får den romslige kupeen til å virke enda større. Når baksetet står i den mest komfortable stillingen, er benplassen bak imponerende. Den innvendige designen i BMW 5-serie Gran Turismo skaper en følelse av å reise første klasse. Her er det godt å være, selv etter at du har kommet frem. I tillegg er kupeen til BMW 5-serie Gran Turismo så fleksibel at du kan tilpasse den til det situasjonen krever.

ADAPTIVE LED-LYKTER.

Adaptive LED-lykter omfatter også funksjonene adaptive kjørelys med variabel lysfordeling for bykjøring og motorvei, avkjøringslys og BMW Selective Beam som slår fjernlyset automatisk av og på. Systemet lyser opp veibanen optimalt under alle kjøreforhold.
De bevegelige lyktene lyser langt inn i svingene når du dreier på rattet. Avkjøringslyset lyser opp området nær bilen. Det aktiveres automatisk når blinklyset slås på eller ved et kraftig rattutslag, selv når bilen står i ro. De adaptive kjørelysene lyser opp veien optimalt i alle situasjoner og øker den aktive sikkerheten.
BMW Selective Beam (fjernlysassistent som ikke blender) styrer fjernlyset automatisk avhengig av lys- og trafikkforhold, slik at veien blir lyst opp optimalt når det er mørkt. Systemet overvåker forankjørende og møtende trafikk og regulerer fjernlyset trinnløst slik at de andre trafikantene ikke blir blendet.

STIL I KUPEEN.

Kupeen til BMW 5-serie Gran Turismo kjennetegnes av høyest mulig komfort og en tiltalende atmosfære uansett hvilken plass du sitter på. Midtkonsollen vender mot føreren. Alle betjeningselementene og displayene er plassert der du intuitivt forventer å finne dem. Den viktigste informasjonen vises i førerens synsfelt på frontruten når bilen er utstyrt med BMW Head-Up Display (ekstrautstyr). Den innvendige designen i BMW 5-serie Gran Turismo gir et umiskjennelig helhetsinntrykk, og du kan tilpasse den med mer utstyr.

  • Lysdesign

    Bakgrunnsbelysningen (ekstrautstyr) sørger for en diskret belysning i kupeen. Den understreker den luksuriøse stilen og er samtidig en praktisk punktbelysning, blant annet i oppbevaringsrommet i midtkonsollen og i dørlommene og -kledningene. Med fargeinnstillingen kan du velge mellom klart hvitt eller dempet oransje lys for å skape den stemningen du ønsker.

  • Instrumentdisplay med multifunksjoner

    Instrumentdisplayet med multifunksjoner (ekstrautstyr) viser de ulike kjøremodiene med skreddersydde instrumentvisninger. De ulike visningene med forskjellige farger og forskjellig utseende betyr økt sikkerhet og effektivitet og setter føreren i sentrum. Dette gir bedre oversikt over navigasjonsmeldinger og informasjon fra førerassistentsystemene. Den nye digitale fremstillingen øker dessuten kjørekomforten og sikkerheten og setter en ekstra spiss på kjøreopplevelsen.

  • Bang & Olufsen high-end surroundlydsystem

    Med det innovative Bang & Olufsen high-end surroundlydsystemet i BMW 5-serie Gran Turismo inngår musikkopplevelser i kjøreopplevelsene. Lydsystemet har 16 høyttalere med en effekt på 1.200 watt. Signalbehandling med Dirac Dimension-teknologi sørger for at signalene tilpasses og gir førsteklasses lydopplevelser. Utstyret omfatter også innstillingene Studio og Expanded samt belysning av enkelte høyttalerdeksler.

PANORAMATAK I GLASS.

Panoramataket i glass åpner for fascinerende perspektiver. Lyset som slipper inn, fremhever det stilfulle interiøret i kupeen. Hvis sollyset blir for sterkt, kan du lukke rullegardinen med den elektriske betjeningen. Panoramatakets skyve- og hevefunksjon gjør det også mulig å slippe inn frisk luft. Den integrerte vindavviseren heves automatisk og beskytter deg mot sjenerende trekk når du kjører med åpent tak.