DIN EGEN STIL.

BMW Lines og utstyr til BMW ActiveHybrid 5.

DIN EGEN STIL.

BMW Lines og utstyr til BMW ActiveHybrid 5.

DIN EGEN STIL.BMW Lines og utstyr til BMW ActiveHybrid 5.

BMW ACTIVEHYBRID 5 MED LUXURY LINE.

BMW ActiveHybrid 5 med Luxury Line er klassisk og elegant. Den utvendige designen har raffinerte elementer i høyglanset krom. Det er kjennetegnet på denne utstyrsversjonen og viser at den er en eksklusiv og sportslig bil.

 • Utvendig design

  BMW-grillen med forkrommede ribber gir et kraftfullt utseende. Sett fra siden understreker spesielle 18" eller 19" lettmetallfelger (sistnevnte er ekstrautstyr) i multiekedesign det elegante utseendet til BMW ActiveHybrid 5 med Luxury Line. Sidevinduene har forkrommede vinduslister, og de belyste dørhåndtakene har krominnlegg.
  Front- og hekkskjørtet har dekorelementer i krom som betoner den klassiske designen til Luxury Line. Enderørsdekslene er i høyglanset krom, mens B-stolpene og speilfoten er i høyglanset sort.

 • Innvendig design

  I kupeen setter Luxury Line en svært høy standard med utvalgte designelementer. Her finner du edeltreoverflater i antrasittfarget Fineline eller brunflammet ask med intarsia sammen med en eksklusiv konturlist i høyglanset krom. Kvalitetsseter (i sort, venetobeige eller oysterfarget dakotaskinn, eller i mokkafarget, elfenbenshvitt eller sort nappaskinn, alle med eksklusive dekorsømmer, og kanelbrunt eller sort dakotaskinn uten dekorsømmer) fremhever sammen med de belyste innstigningslistene den innbydende atmosfæren. Sportsratt i skinn og M skinnratt har begge en sportslig design og er ergonomisk utformet. Luxury Line har bilnøkkel med kromdekor.

M SPORTSPAKKE.

M Sportspakke (ekstrautstyr) gjør det sportslige preget og de dynamiske egenskapene til BMW ActiveHybrid 5 mer fremtredende.

 • Utvendig design

  De utvendige designkomponentene i M aerodynamikkpakken fremhever de sportslige trekkene til BMW ActiveHybrid 5. De markante luftinntakene fremhever frontskjørtet med optimerte aerodynamiske egenskaper. Sideskjørtet med ekstra konturlinje fremhever bilens profil. Det samme gjør hekkskjørtet med enderør i mørk krom og en markant diffusor i mørk shadow metallic, som også øker marktrykket i høye hastigheter. Til dette kan du velge mellom to M lettmetallfelger i dobbeltekedesign, enten 613 M på 18" eller 351 M på 19".

 • Innvendig design

  Når du åpner døren, er M innstigningslisten med krominnlegg og M logo det første du ser. M Sportspakke sørger for flere blikkfang inne i kupeen. Sportssetene har trekk i den eksklusive stoff/Alcantara-kombinasjonen i Grey Shadow / antrasitt med M finish (som ekstrautstyr kan de også leveres som komfortseter foran, i sort dakotaskinn eller nappaskinn med eksklusive dekorsømmer eller i BMW Individual skinn). På førerplassen ligger det nye M skinnrattet med multifunksjonstaster godt i hendene, slik at du har full kontroll. Interiørlister, for eksempel i heksagonmønstret aluminium, og BMW Individual taktrekk i antrasitt supplerer den estetiske stilen.

BMW INDIVIDUAL.

Det er summen av alle detaljene som skaper en unik bil. Mer eksklusivt enn dette kan du neppe få det. Du kan velge detaljer og skape den perfekte bilen for deg.

 • BMW Individual lakk

  Gjennomført innvendig og utvendig. Utstyret fra BMW Individual setter et markant preg på BMW ActiveHybrid 5. Det beste eksemplet på dette er BMW Individual metalliclakk i fargen mørk frostblå. Designerne lot seg inspirere av iskalde polarnetter da de skapte denne iøynefallende lakkfargen. Den mørke frostblå metalliclakken har den samme klare kjølige skjønnheten. En matt, dypblå overflate fremhever de dynamiske linjene på BMW ActiveHybrid 5. Denne lakkfargen gir bilen et diskret elegant utseende.

 • BMW Individual merinoskinn

  Kupeen er også gjennomført elegant. Finnarvet BMW Individual merinoskinn i kashmirbeige er både behagelig å hvile blikket på og mykt og smidig å ta på. Skinn er et materiale med lange tradisjoner, og vi stiller høye kvalitetskrav gjennom hele prosessen. Først velges skinnet med den beste kvaliteten. Deretter blir det farget skånsomt for hånd. Den omfattende prosessen med pigmentering i fargebad gir BMW Individual merinoskinn en unikt myk og smidig struktur med åpne porer. Dette eksklusive naturproduktet leveres i lekre fargenyanser fra silkegrått til amarobrunt.

 • BMW Individual interiørlister

  De lyse nyansene i BMW Individual interiørlister i lysebrun mongolaralia og finnarvet BMW Individual merinoskinn i kashmirbeige understreker det lyse inntrykket og bredden på kupeen. Med denne lekre BMW Individual-detaljen blir BMW ActiveHybrid 5 fullkommen. BMW Individual ActiveHybrid 5 er like enestående som du.

PAKKER.

Utstyrspakkene fra BMW er et klart førstevalg når du skal velge ekstrautstyr til din BMW ActiveHybrid 5. Ta kontakt med din BMW-forhandler for informasjon om hvilke pakker som leveres i Norge, eller bruk konfiguratoren på nettstedet til BMW Norge.