SPORTSLIG OG ELEGANT MED EN UNIK UTSTRÅLING.

Designen til BMW ActiveHybrid 5.

SPORTSLIG OG ELEGANT MED EN UNIK UTSTRÅLING.

Designen til BMW ActiveHybrid 5.

SPORTSLIG OG ELEGANT MED EN UNIK UTSTRÅLING.Designen til BMW ActiveHybrid 5.

UTVENDIG DESIGN.

"En BMW må vise hva den står for. Det er viktig at du kan se og føle bilens karakter. Designen gir deg et hint om hva som venter deg når du begynner å kjøre." Adrian van Hooydonk, leder for BMW Group Design.

INNVENDIG DESIGN.

Kupeen til BMW ActiveHybrid 5 har en moderne og stilsikker design. Stramme linjer og overflater gir en sjenerøs romfølelse i kupeen.

 • Perfekt passform

  Lyse og mørke elementer er bevisst brukt for å skape en visuell effekt. Det gir en beroligende, horisontal orientering og struktur. De lett innsvingte dørkledningene understreker den skreddersydde passformen til forsetene og det moderne interiøret. Emblemene med teksten BMW ActiveHybrid 5 symboliserer at dette er kupeen i en bil utenom det vanlige, en bil som er konstruert for effektiv drivstoffutnyttelse og kjøreglede.

 • Med føreren i sentrum

  BMW setter føreren i sentrum, det gjelder også det ergonomiske konseptet i BMW ActiveHybrid 5. Midtkonsollen er plassert slik at den vender mot føreren. Betjeningselementene for komfortfunksjonene er plassert til høyre for rattet. Det gjør dem lett tilgjengelige for både fører og sidepassasjer. De kjøredynamiske funksjonene, som Aktiv Cruise Control, er plassert slik at føreren kan betjene dem med venstre hånd. Alle betjeningselementene og displayene er ergonomisk plassert i forhold til førerplassen, akkurat der du venter å finne dem. Til høyre i synsfeltet finner du kontrolldisplayet. Lane Departure Warning er integrert i sidespeilene. Denne funksjonen varsler ved hjelp av blinking. BMW Head-Up Display (ekstrautstyr) er plassert midt foran føreren. Det viser den viktigste trafikkinformasjonen, som navigasjonsmeldinger, midt i førerens synsfelt.

ADAPTIVE LED-LYKTER.

ADAPTIVE LED-LYKTER.

Adaptive LED-lykter omfatter også funksjonene adaptive kjørelys med variabel lysfordeling for bykjøring og motorvei, avkjøringslys og BMW Selective Beam som slår fjernlyset automatisk av og på. Systemet lyser opp veibanen optimalt under alle kjøreforhold.
De bevegelige lyktene lyser langt inn i svingene når du dreier på rattet. Avkjøringslyset lyser opp området nær bilen. Det aktiveres automatisk når blinklyset slås på eller ved et kraftig rattutslag, selv når bilen står i ro. De adaptive kjørelysene lyser opp veien optimalt i alle situasjoner og øker den aktive sikkerheten.
BMW Selective Beam (fjernlysassistent som ikke blender) styrer fjernlyset automatisk avhengig av lys- og trafikkforhold, slik at veien blir lyst opp optimalt når det er mørkt. Systemet overvåker forankjørende og møtende trafikk og regulerer fjernlyset trinnløst slik at de andre trafikantene ikke blir blendet.

STIL I KUPEEN.

Kupeen til BMW ActiveHybrid 5 kjennetegnes av høyest mulig komfort og en tiltalende atmosfære uansett hvilken plass du sitter på. Midtkonsollen vender mot føreren. Alle betjeningselementene og displayene er plassert der du intuitivt forventer å finne dem. Den viktigste informasjonen vises i førerens synsfelt på frontruten når bilen er utstyrt med BMW Head-Up Display (ekstrautstyr). Den innvendige designen i BMW ActiveHybrid 5 gir et umiskjennelig helhetsinntrykk, og du kan tilpasse den med mer utstyr.

 • Lysdesign

  Bakgrunnsbelysningen (ekstrautstyr) sørger for en diskret belysning i kupeen. Den understreker den luksuriøse stilen og er samtidig en praktisk punktbelysning, blant annet i oppbevaringsrommet i midtkonsollen og i dørlommene og -kledningene. Med fargeinnstillingen kan du velge mellom klart hvitt eller dempet oransje lys for å skape den stemningen du ønsker.

 • Instrumentdisplay med multifunksjoner

  Instrumentdisplayet med multifunksjoner (ekstrautstyr) viser de ulike kjøremodiene med skreddersydde instrumentvisninger. De ulike visningene med forskjellige farger og forskjellig utseende betyr økt sikkerhet og effektivitet og setter føreren i sentrum. Dette gir bedre oversikt over navigasjonsmeldinger og informasjon fra førerassistentsystemene. Den nye digitale fremstillingen øker dessuten kjørekomforten og sikkerheten og setter en ekstra spiss på kjøreopplevelsen.

 • Bang & Olufsen high-end surroundlydsystem

  Med det innovative Bang & Olufsen high-end surroundlydsystemet i BMW ActiveHybrid 5 inngår musikkopplevelser i kjøreopplevelsene. Lydsystemet har 16 høyttalere med en effekt på 1.200 watt. Signalbehandling med Dirac Dimension-teknologi sørger for at signalene tilpasses og gir førsteklasses lydopplevelser. Utstyret omfatter også innstillingene Studio og Expanded samt belysning av enkelte høyttalerdeksler.