NETTILGANG+

Nettilgang og førerassistentsystemer i BMW 4-serie Gran Coupé.

NETTILGANG+

Nettilgang og førerassistentsystemer i BMW 4-serie Gran Coupé.

NETTILGANG+Nettilgang og førerassistentsystemer i BMW 4-serie Gran Coupé.

BMW 4-serie Gran Coupé er full av innovativ teknologi som spenner fra navigasjons- og underholdningsfunksjoner til bruk av smarttelefonapper. Dermed kommer du dit du skal, på en rask, sikker og behagelig måte.

BMW CONNECTED.

BMW Connected er en personlig reiseassistent som gjør hverdagen enklere og hjelper deg å komme frem i tide uten å stresse. Relevant informasjon om reisen, som anbefalt avreisetidspunkt, er tilgjengelig på iPhone® eller Apple Watch utenfor bilen og kan overføres til bilen.

APPLE CARPLAY®.

APPLE CARPLAY®.

Forberedelsen* for Apple CarPlay® sørger for trådløs og bekvem bruk av en kompatibel iPhone® i bilen. Du kan vise og betjene smarttelefoninnhold og -funksjoner, som musikk, iMessages/tekstmeldinger, anrop, SIRI, navigasjon og utvalgte apper fra tredjepart, ved hjelp av bilens velkjente brukergrensesnitt og stemmestyringen.
 

* Leveres som ekstrautstyr.

 

NAVIGASJONSSYSTEM PROFESSIONAL.

Navigasjonssystem Professional inkludert handsfreeanlegg, USB-grensesnitt, 8,8-tommers LCD-fargeskjerm og BMW Professional radio med DVD-spiller har kartvisning i 3D og en minnekapasitet på 20 GB. Du betjener intuitivt systemet med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon. Kartoppdatering er tilgjengelig gratis* i tre år.

 

* Oppdateringen gjelder kun kartdata for Norge.

 

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display* i farger projiserer relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningslister vises.

 

* Leveres som ekstrautstyr.

INSTRUMENTDISPLAY MED MULTIFUNKSJONER.

Det 5,7-tommers instrumentdisplayet* med multifunksjoner og black-panel-teknologi gir en visuell gjengivelse av kjøreopplevelsen. Du kan velge mellom de tre modiene ECO PRO, COMFORT og SPORT med ulike farge- og grafikktemaer i kombiinstrumentet.

* Leveres som ekstrautstyr.

SO CONNECTED, YOU'RE FREE.

SO CONNECTED, YOU'RE FREE.

BMW ConnectedDrive knytter bilen, føreren og omverdenen sammen på en intelligent måte. Det gir høyere komfort, bedre underholdning og en beroligende følelse av sikkerhet når du er ute på veien. Eller sagt på en annen måte: mer kjøreglede.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • BMW 440i Gran Coupé:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,68–0,66
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 159–154

  Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen, og de er avhengig av dekkdimensjonen. Ekstrautstyr er avbildet.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.

  Opplysningene gjelder ikke én enkelt bil og er ikke en del av tilbudet, men skal kun brukes for å sammenligne ulike biltyper. CO2-utslipp forårsaket av produksjon og klargjøring av drivstoff eller andre energikilder, er ikke inkludert i beregningen av CO2-utslipp iht. direktiv 1999/94/EF.