GÅ DINE EGNE VEIER, OG TA HELE VERDEN MED DEG.

BMW ConnectedDrive tjenester og apper i BMW 4-serie Gran Coupé.

Med tjenester og apper fra BMW ConnectedDrive opplever du kommunikasjon, informasjon og underholdning på en ny måte når du er på farten.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Online entertainment gir deg direkte og ubegrenset tilgang til mer enn 22 millioner musikkspor i din BMW, uten at du trenger å bruke for eksempel en smarttelefon. Her finner du musikken du liker, uansett hvilken musikksmak du har. Med online entertainment kan du abonnere på en musikktjeneste fra en av BMWs musikkpartnere, f.eks. Napster. Dette medfører ingen ekstra kostnader i Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia, Spania og Nederland.
Funksjonen forutsetter ConnectedDrive services og Navigasjonssystem Professional.

CONCIERGE SERVICE.

CONCIERGE SERVICE.

Lurer du på hvordan det er å ha din egen assistent? Da bør du prøve BMW Concierge Services fra BMW ConnectedDrive. Ved å trykke på en knapp kommer du i kontakt med en medarbeider hos BMW callsenter, som står til din tjeneste under kjøreturen.
Medarbeideren hjelper deg å finne for eksempel en bestemt restaurant, nærmeste minibank eller et døgnåpent apotek og kan også sende adresseinformasjon direkte til bilens navigasjonssystem. Concierge service er tilgjengelig hele døgnet syv dager i uken, medfører ingen kostnader og kan benyttes i inn- og utland uavhengig av mobiltelefonen din. Dette forutsetter at bilen er utstyrt med BMW ConnectedDrive services.

CONNECTED DRIVE SERVICES.

BMW ConnectedDrive Services gir deg tilgang til en rekke smarte informasjons- og underholdningstjenester fra BMW ConnectedDrive i bilen.
Dette inkluderer BMW Online, som gir deg tilgang til stedsavhengig informasjon som værmeldinger, nyheter, nettsøk fra GoogleTM og kontorfunksjoner. Det er også mulig å sette sammen tjenester etter eget ønske i applikasjonsmenyen, f.eks. informasjon om bensinpriser og parkeringsplasser og reise- og hotellguider.
Dette omfatter også enkel, sikker og tidsmessig ubegrenset bruk av smarttelefonapper. Utstyret ConnectedDrive Services gir deg også tilgang til BMW ConnectedDrive Store. Der kan du bestille og forlenge akkurat de tjenestene og appene du ønsker, blant annet RTTI (trafikkinformasjon i sanntid), remote services, Online entertainment og concierge service. BMW ConnectedDrive Services har dessuten mye annet å by på som gjør kjøreturen i en BMW enda mer behagelig.

RTTI (TRAFIKKINFORMASJON I SANNTID).

RTTI (trafikkinformasjon i sanntid) holder deg oppdatert på trafikkbildet. Nøyaktig informasjon om sted og varighet for trafikkproblemer oppgis så å si i sanntid. Bevegelsesmønstre fra mobilnettet, GPS-data fra bilflåter, smarttelefoner, apper, politimeldinger og lignende fungerer som datakilder. Systemet er svært nøyaktig og kan lokalisere kø med få meters nøyaktighet. RTTI informerer deg i sanntid om trafikkbildet på motor- og landeveier samt i mange bygater. Det kan også anbefale alternative kjøreruter.
Dette forutsetter at bilen er utstyrt med BMW ConnectedDrive services.

DIKTAFONFUNKSJON.

Har du Navigasjonssystem Professional, Bluetooth-tilkobling og ConnectedDrive services i bilen, trenger du ikke holde mobiltelefonen i hånden. Nå kan du bare si det du vil skrive. Diktafonfunksjonen omdanner talemeldinger til tekst, som deretter kan sendes som e-post eller SMS. Du kan også bruke diktafonfunksjonen for Twitter-meldinger i BMW Apps. Du kan benytte diktafonfunksjonen gratis i bilen i 60 dager. Videre bruk krever at du inngår en kostnadspliktig avtale med Nuance® (tjenesten er foreløpig ikke tilgjengelig på norsk).
Du finner informasjon om Bluetooth-kompatible smarttelefoner og andre mobile enheter på www.bmw.XXX/bluetooth.

0

INTELLIGENT NØDANROP.

Det intelligente nødanropet gir deg raskt hjelp i nødssituasjoner, uansett tid på døgnet. Du får kontakt med en kvalifisert medarbeider som snakker ditt språk, også når du oppholder deg i utlandet. Systemet utløser et automatisk nødanrop dersom bilen blir utsatt for en alvorlig ulykke der kollisjonsputene utløses eller beltestrammerne aktiveres. Via et SIM-kort som er montert i bilen, blir opplysninger som er relevante for hjelpemannskapene, overført til BMWs callsenter, uavhengig av din private mobiltelefon. Opplysningene omfatter bilens nøyaktige posisjon, hvor alvorlig ulykken er, og informasjon om mulige personskader. BMW callsenter informerer umiddelbart nærmeste nødsentral og holder telefonkontakt med personene som er involvert i ulykken, frem til redningsmannskapene kommer. Nødanropet kan også utløses manuelt, for eksempel for å skaffe hjelp til andre trafikanter.