DESIGNET FOR KJØREGLEDE.

Den første BMW 4-serie Gran Coupé.

DESIGNET FOR KJØREGLEDE.Den første BMW 4-serie Gran Coupé.

Topphastighet i km/t (440i)

250

Nominell effekt i hk (kW) ved o/min (440i)

240 (326) / 5500

Akselerasjon 0–100 km/t i sek (440i)

5,1

Bagasjeromsvolum

480–1300

BMW 4-serie Gran Coupé har en elegant design og BMWs typiske ytelse kombinert med smarte funksjoner. Den overbeviser med stor takhøyde, god benplass, stor bakluke og unike designelementer. De dynamiske kjøreegenskapene blir enda bedre med adaptivt M sportsunderstell (ekstrautstyr) og de kraftige TwinPower turbomotorene med effektiv drivstoffutnyttelse. Dette gjør BMW 4-serie Gran Coupé til en perfekt sammensetning av dynamikk, eleganse og komfort.

ELEGANSE I HVER LINJE.

I sentrum for oppmerksomheten.

Den elegante coupéprofilen med fire dører uten ramme understreker bilens elegante linjer og dens praktiske funksjoner.

Utvendig design.

Det holder å kaste et blikk på BMW 4-serie Gran Coupé for å kjenne igjen denne modellen, som er preget av dynamisk og naturlig eleganse. Det viser seg i hver linje, særlig når du ser den fra siden. Den forlengende taklinjen får coupésilhuetten til å virke enda slankere, mer elegant og samtidig kraftfull. Sammen med de fire dørene uten ramme og den store bakluken understreker dette bilens funksjonelle løsninger og sportslige utseende.

Innvendig design.

Også kupeen på den nye BMW 4-serie Gran Coupé er en perfekt kombinasjon av elegant design og praktiske funksjoner. Det ser du på fargevalget, de eksklusive materialene og det sterke fokuset på førerplassen. Alle betjeningselementer er utformet med tanke på førerens behov. Alle overflater og detaljer skaper en følelse av luksus og livsglede. Dørene har ikke rammer, og det får kupeen til å virke enda romsligere. Det er rikelig med plass i baksetet med 2 + 1 seter, god takhøyde og plass til knærne. Den helhetlige designen gir en behagelig og harmonisk romfølelse i baksetet.

Kjøredynamikk.

BMW 4-serie Gran Coupé har kjøreegenskaper som forener ytelse med høy komfort. Den har typiske egenskaper for en BMW, blant annet perfekt aksellastfordeling, bakhjulsdrift og Driving experience-knapp, som sørger for maksimal kjøreglede. De dynamiske kjøreegenskapene blir enda bedre med adaptivt M sportsunderstell (ekstrautstyr). Og med den variable sportsstyringen er de like dynamiske gjennom hver eneste sving.

258 hk.

BMW 430d imponerer med kraftige ytelser, rask kraftutfoldelse og lavt forbruk. Allerede i det nedre turtallsområdet oppnår den et dreiemoment på 560 Nm. Den stillegående og spontane motoren yter 258 hk og har en imponerende kraftutfoldelse. Den akselererer BMW 4-serie Gran Coupé fra 0 til 100 km/t på bare 5,6 sekunder (xDrive med automatgirkasse: 5,3 sek). Det gir bilen en topphastighet på 250 km/t (begrenset). Forbruket ved blandet kjøring ligger på bare 0,53–0,51 liter diesel per mil (xDrive med automatgirkasse: 0,55–0,53 l), mens CO2-utslippet er på 139–134 gram per km (xDrive med automatgirkasse 145–140 g/km).
BMW 435d xDrive har 313 hk og et dreiemoment på 630 Nm å by på. Samtidig har den et forbruk ved blandet kjøring på 0,57–0,56 liter per mil og et CO2-utslipp på 150–146 gram per km. BMW 4-serie Gran Coupé akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 4,8 sekunder og har en topphastighet på 250 km/t (begrenset).