PRAKTISK HJELP PÅ REISEN.

Komfort og sikkerhet i BMW 4-serie Coupé.

Din BMW 4-serie Coupé har komfortable hjelpesystemer og omfattende sikkerhetsfunksjoner. Den beskytter og hjelper deg der det er mulig.

INTEGRERTE HODESTØTTER OG BELTEFØRERE.

Hodestøttene er integrert i bakseteryggen og kan justeres i høyden. De øker både komforten og sikkerheten i baksetet. Føreren og sidepassasjeren har automatiske belteførere. Belteførerne fører beltet frem fra B-stolpen til forsetene når tenningsnøkkelen er satt i, og dørene er lukket.

GJENNOMLASTINGSSYSTEM.

GJENNOMLASTINGSSYSTEM.

Utvidede transportmuligheter.

Gjennomlastingssystemet gjør det enklere å transportere store gjenstander i din BMW. Bakseteryggen kan deles i forholdet 60:40 (40:20:40 som ekstrautstyr). Det gjør det enkelt å tilpasse baksetet/bagasjerommet til transportbehovet.
Selv med opp til fire par ski i bilen er det fortsatt fire sitteplasser. En annen fordel med gjennomlastingssystemet er at gjenstandene kan plasseres trygt og tørt inne i bilen. Det som må fraktes for eksempel på et takstativ, utsettes for vær og vind, og vil være lettere tilgjengelig for uvedkommende. Dessuten blir verken aerodynamikken eller kjøreegenskapene påvirket.
Utstyret omfatter også midtarmlene og to koppholdere. En passende ski- og snowboardpose leveres fra BMW Originaltilbehør.

INNOVATIV COMFORT ACCESS.

INNOVATIV COMFORT ACCESS.

Automatisk åpning av bakluken.

Når du står foran bilen med hendene fulle av handleposer som du skal sette i bagasjerommet, er det ikke alltid så enkelt å finne frem nøkkelen. Med den smarte funksjonen Comfort Access i kombinasjon med automatisk baklukebetjening kan du åpne bakluken uten å bruke hendene. Når du beveger foten under støtfangeren bak, setter en sensor i gang åpning av bakluken. Bakluken låses opp og åpnes automatisk. Sensorer som er plassert i ulik høyde i støtfangeren bak, brukes til å registrere fotbevegelsen. Dette smarte utstyret fra BMW ConnectedDrive gjør det mer komfortabelt å bruke bagasjerommet. Det er bare mulig å åpne bakluken dersom systemet kan identifisere bilnøkkelen du har med deg.

OPPBEVARINGSKONSEPT.

Her er all den oppbevaringsplassen du kan ønske deg. Med lommer i dørene der det er plass til en flaske på 1 liter, oppbevaringsrom med lokk i midtkonsollen foran, åpent rom under midtarmlenet foran og i midtkonsollen bak, to koppholdere både foran og bak, oppbevaringsrom og hanskerom får du plass til alt du trenger.

PASSIV SIKKERHET.

En samling av intelligente sikkerhetsfunksjoner minimerer risikoen for personskader ved ulykker og gir fører og passasjerer den gode følelsen av å sitte trygt i BMW 4-serie Coupé.
Store bærende strukturer som tåler høy belastning, samt bruk av sterkt og ekstra sterkt flerfasestål sørger for at sikkerhetskupeen er svært stabil, til tross for den lave vekten. Kollisjonsenergien ledes til andre karosseriområder rundt selve kupeen, som nedre del av karosseriet, siderammen, torpedoveggen og taket og blir absorbert av deformasjonssoner foran og bak i bilen. Ved en sidekollisjon beskyttes fører og passasjerer av forsterkede strukturer i B-stolpene og kanalene, høyfaste sidekollisjonsbjelker i dørene samt stabile tverrdragere for setene.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Med BMW Service Inclusive er du et skritt nærmere bekymringsløs kjøreglede. De viktigste service- og vedlikeholdsarbeidene er nemlig inkludert i denne serviceavtalen. BMW Service Inclusive inkluderer alle servicearbeider din BMW trenger innenfor avtalt tidsrom eller kjørelengde. Avtalen gjelder over hele verden.
Den omfatter: Oljeservice inkl. etterfyllinger (det forutsettes regelmessig oljeservice hos et autorisert BMW-verksted), service på mikrofilter, drivstoffilter, luftfilter og tennplugger, bremsevæskeskift, bilkontroll og andre arbeider iht. serviceheftet.