KONSTRUERT FOR VEIEN OG FØREREN.

Kjøredynamikken til BMW 4-serie Coupé.

KONSTRUERT FOR VEIEN OG FØREREN.

Kjøredynamikken til BMW 4-serie Coupé.

BMW 4-serie Coupé byr på maksimale ytelser og optimal komfort på alle underlag.

KONSTRUERT FOR VEIEN OG FØREREN.Kjøredynamikken til BMW 4-serie Coupé.

BMW 4-serie Coupé byr på maksimale ytelser og optimal komfort på alle underlag.

PERFEKT TILPASSET DEG.

Uansett hvor du kjører, på hvilket underlag og hvor du skal, byr BMW 4-serie Coupé. på herlig kjøredynamikk, som er tilpasset dine behov og ønsker. I den følgende filmen blir du bedre kjent med de dynamiske kjøreegenskapene til BMW 4-serie Coupé.

TA AV, UTEN Å MISTE BAKKEKONTAKTEN.

Bilen ligger som klistret til veien, uten at det påvirker komforten eller legger en demper på kjøregleden. Det adaptive M sportsunderstellet i BMW 4-serie Coupé gir perfekte og smidige kjøreegenskaper. De elektroniske støtdemperne tilpasser seg både kjørestil og kjøreforhold. Demperkarakteristikken kan påvirkes med Driving experience-knappen. Ønsker du en strammere demperinnstilling, kan du aktivere SPORT- eller SPORT+-modus med Driving experience-knappen.

HØYERE TRYKK MED ETT TASTETRYKK.

Sportslig kjøring på svingete vei og forbikjøring på landevei er bare noen av mulighetene du har til å hente toppytelser ut av bilen. Derfor har BMW 4-serie Coupé SPORT- og SPORT+-modus. Trykk på knappen, og bilen reagerer mer direkte, og motoren får en mer spontan kraftutfoldelse. Da føler du virkelig adrenalinet pumpe gjennom kroppen.

KJØR HVOR DU VIL, OG HVORDAN DU VIL.

Bilen skal tilpasse seg førerens ønsker og behov, ikke omvendt. Derfor gir Driving experience-knappen deg flere valgmuligheter. Du aktiverer ønsket kjøremodus med knappen i midtkonsollen. Velg COMFORT-modus med standard motor- og girkasseinnstillinger eller ECO PRO-modus for lavest mulig drivstofforbruk. Du kan også velge SPORT-modus. Da blir giringstidspunktene til den 8-trinns sports-automatgirkassen mer utpreget sportslige, og det adaptive M sportsunderstellet sørger for mer dynamiske kjøreegenskapene. SPORT+-modus gjør bilen enda smidigere og øker kjøregleden.

LYDSPORET TIL 306 HK.

Bli dirigent med gasspedalen som taktstokk. Motorlyden til BMW 4-serie Coupé er spesialutviklet av lyddesignere og sprer lyden av dynamikk.

8-TRINNS AUTOMATGIRKASSE.

8-TRINNS AUTOMATGIRKASSE.

Åtte gir – maksimal kjøreglede.

Med den 8-trinns automatgirkassen merker du knapt at bilen skifter gir. Den setter standarden for dynamisk og effektiv drivstoffutnyttelse og er et sentralt element i BMW EfficientDynamics. Girkassen har ekstra fint avstemte utvekslingsforhold, slik at det optimale turtallsområdet kan utnyttes bedre i alle hastigheter. Dette reduserer drivstofforbruket merkbart, samtidig som det gir mer sportslige og dynamiske kjøreegenskaper. Særlig i høye hastigheter synker turtallet som følge av at bilen har fått flere gir å kjøre på. Dette fører til redusert forbruk og mindre motorstøy. Momentomformeren bidrar til det gode resultatet, også når du girer manuelt. Sammen med små turtallssprang og fint avstemte girtrinn sørger den for svært komfortabel giring og mindre støy. Men én ting er ikke forandret. BMW 4-serie Coupé byr på smidige krefter i massevis.

Aktiv effektøkning.

Ved hjelp av 8-trinns automatgirkassen fra BMW EfficientDynamics er det nå mulig å få enda bedre kjøredynamikk når du velger den nye forutseende driften med Driving experience-knappen. I Sport-modus sørger navigasjonsdata og girkassestyring som er tilpasset kjøreruten, for sportsligere kjøring med mer spontan respons. I Comfort-modus kan du kjøre mer komfortabelt med færre girskift.