FRIHET FOR ALLE SANSER.

Den aller første BMW 4-serie Cabriolet.

FRIHET FOR ALLE SANSER.Den aller første BMW 4-serie Cabriolet.

Akselerasjon 0–100 km/t i sek (440i)

5,4

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (440i)

0,72–0,68 l/mil

Åpning av kalesje i sekunder

20 sek

Fleksibelt gjennomlastingssystem

ja
 

BMW 4-serie Cabriolet vil overbevise deg fra første øyeblikk, enten du kjører med hardtopen åpen eller lukket. Aerodynamiske elementer, som en innovativ air breather, er et blikkfang. Lavt tyngdepunkt, optimal aksellastfordeling og motorenes TwinPower turboteknologi legger til rette for sportslige og spenstige kjøreopplevelser. De adaptive LED-lyktene (ekstrautstyr) med fjernlysassistent og adaptive kjørelys trekker oppmerksomheten mot bilens front. Lyktene gir bedre sikt og gjør bilen mer synlig uansett værforhold. Teknologi fra BMW ConnectedDrive og en kupé som er tilpasset føreren, tilfredsstiller de høyeste krav til komfort og sørger for enestående kjøreopplevelser i BMW 4-serie Cabriolet.

RESPEKT FOR VEIEN.

Med elegante linjer, aerodynamiske detaljer og sportslige proporsjoner er BMW 4-serie Cabriolet en fryd for øyet. I kupeen sørger utvalgte materialer, lekre skinntrekk og bakgrunnsbelysning for den rette stemningen når kalesjen er lukket.

Utvendig design.

BMW 4-serie Cabriolet har en fascinerende design. Den markante grillen og de adaptive LED-lyktene (ekstrautstyr) danner en karakteristisk front, mens de kraftige overhengene utstråler en imponerende dynamikk som forplanter seg langs sidelinjene og bakover til hekken. Et fascinerende spill av lys og skygge fremhever bilens muskuløse skuldre. Den lange akselavstanden, det langstrakte panseret og den kileformede silhuetten tydeliggjør at BMW 4-serie Cabriolet er en sportslig bil. Sammen med air breather bak de fremre hjulbuene demonstrerer silhuetten bilens aerodynamiske eleganse, helt i tråd med filosofien bak BMW EfficientDynamics. I denne bilen kan du glede deg over vind i håret, men også over lavere drivstofforbruk og utslipp.

Innvendig design.

Kupeen til BMW 4-serie Cabriolet preges av former som minner om vind, brusende bølger og endeløse vidder. Når taket er åpent, danner de gjennomgående dør- og sidekledningene i to farger samt dekslet for hardtoppen en elegant enhet. Alle designelementene ser ut til å flyte over i hverandre, noe som gir en svært estetisk og helhetlig design. Forskjellige lysstemninger i kupeen skaper en flott atmosfære når taket er lukket. Et stort utvalg av førsteklasses materialer og overflater, f.eks. fint dakotaskinn, attraktive dekorsømmer og elegante interiørlister, gir deg mange muligheter til å sette et personlig preg på bilen og gir din BMW 4-serie Cabriolet en unik karakter.

Kjøredynamikk.

Opplev kjøredynamikken til BMW 4-serie Cabriolet og nyt frihetsfølelsen på hver kjøretur. Den innovative teknologien fra BMW sørger for at du holder en stødig kurs, og gir optimal sikkerhet – også dersom du har en sportslig kjørestil.

326 hk.

BMW 440i har en 6-sylindret BMW TwinPower bensin-rekkemotor med slagvolum på 3,0 liter og ekstra imponerende ytelser. Det vil si 326 hk og et maksimalt dreiemoment på 450 Nm. Bilen akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 5,4 sekunder (xDrive: 5,4 sek). Topphastigheten er 250 km/t (begrenset). Forbruket ved blandet kjøring er bare på 0,72–0,68 liter per mil (xDrive: 0,76–0,73 liter), og CO2-utslippet er på 167–159 gram per km (xDrive: 177-169 g/km). Alle motorene som leveres til BMW 4-serie Cabriolet, tilfredsstiller som standard utslippsstandard Euro6.