ALLE MULIGHETER PÅ ETT STED.

BMW ConnectedDrive tjenester og apper i BMW 3-serie Sedan.

Høy komfort i BMW 3-serie Sedan er en selvfølge. Ved hjelp av tjenestene og appene fra BMW ConnectedDrive kan du gjøre tilværelsen i bilen enda mer behagelig. Du kan for eksempel bruke bilen som kontor, og du kan få tilgang til alt som er å finne på Internett. Du blir ikke lenger overrasket av kø, og skulle ulykken være ute, får du automatisk raskt den hjelpen du trenger.

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

BMW ConnectedDrive Services gir deg tilgang til en rekke smarte informasjons- og underholdningstjenester fra BMW ConnectedDrive i bilen.
Dette inkluderer BMW Online, som gir deg tilgang til stedsavhengig informasjon som værmeldinger, nyheter, nettsøk fra GoogleTM og kontorfunksjoner. Det er også mulig å sette sammen tjenester etter eget ønske i applikasjonsmenyen, f.eks. informasjon om bensinpriser og parkeringsplasser og reise- og hotellguider.
Dette omfatter også enkel, sikker og tidsmessig ubegrenset bruk av smarttelefonapper. Utstyret ConnectedDrive Services gir deg også tilgang til BMW ConnectedDrive Store. Der kan du bestille og forlenge akkurat de tjenestene og appene du ønsker, blant annet RTTI (trafikkinformasjon i sanntid), remote services, Online entertainment og concierge service. BMW ConnectedDrive Services har dessuten mye annet å by på som gjør kjøreturen i en BMW enda mer behagelig.

ConnectedDrive services.

 • BMW ConnectedDrive Store

  I BMW ConnectedDrive Store kan du når som helst og hvor som helst sette sammen tjenester og apper etter dine ønsker og behov. Du kan også velge og bestille tjenester etter at du har kjøpt bilen. Dermed kan du til enhver tid tilpasse de tilgjengelige funksjonene i tjenestene og appene fra BMW ConnectedDrive i bilen etter dine behov.
  Tjenestene og appene som du kan bestille i BMW ConnectedDrive Store, er utviklet spesielt for BMW-førerens behov og krav. Du kan velge løpetid for de enkelte tjenestene. Det gjør det mulig å bestille en tjeneste for et begrenset tidsrom, for eksempel i sommerferien.
  Du har tilgang til BMW ConnectedDrive Store fra din BMW og kundeportalen Min BMW ConnectedDrive på Internett. Nye tjenester og apper er tilgjengelige i bilen kort tid etter at du har valgt eller bestilt dem. I tillegg kan du få informasjon om tilbudet av tjenester og apper for deg og din BWM i BMW ConnectedDrive Store.

 • BMW Apps

  BMW Apps er en plattform som gjør det enkelt å bruke utvalgte smarttelefonapper i en BMW. BMW utvikler ikke bare egne apper, for eksempel BMW ConnectedDrive App og BMW M Laptimer, men samarbeider også tett med partnere, som Spotify, Napster, GoPro, Deezer og Audible, for å tilpasse deres apper for sikker bruk i bilen.
  For å bruke appene må du koble en kompatibel smarttelefon til bilen med en snap-in-adapter eller en USB-kabel. Alle appfunksjonene kan styres via iDrive-multikontrollen. BMWs nære samarbeid med ulike partnere gjør at utvalget av apper som du kan bruke i bilen, vokser hele tiden. Du finner mer informasjon om dette på www.bmw.com/apps.

INTELLIGENT NØDANROP.

Det intelligente nødanropet gir deg raskt hjelp i nødssituasjoner, uansett tid på døgnet. Du får kontakt med en kvalifisert medarbeider som snakker ditt språk, også når du oppholder deg i utlandet. Systemet utløser et automatisk nødanrop, for eksempel dersom bilen blir utsatt for en ulykke der kollisjonsputene utløses eller beltestrammerne aktiveres. Via et SIM-kort som er montert i bilen – derfor uavhengig av din private mobiltelefon – blir opplysninger som er relevante for hjelpemannskapene, overført til BMWs callsenter. Opplysningene omfatter bilens nøyaktige posisjon, hvor alvorlig ulykken er, og informasjon om mulige personskader. BMW callsenter informerer umiddelbart nærmeste nødsentral og holder telefonkontakt med personene som er involvert i ulykken, frem til redningsmannskapene kommer. Nødanropet kan også utløses manuelt, for eksempel hvis du er vitne til en ulykke.

Intelligent nødanrop.

KONTORFUNKSJONER.

Med BMW ConnectedDrive kan du ta med deg kontoret ut i din BMW 3-serie. Å ha kontoret i bilen er både praktisk og behagelig. Med BMW ConnectedDrive kan du motta, lese og svare på e-poster samt diktere notater eller meldinger og sende dem.

BMW Online Office og diktafonfunksjon.

 • Bluetooth Office

  Med Bluetooth Office kan du utnytte tiden du tilbringer i bilen mer effektivt. Takket være tilkobling av Bluetooth-enheter kan du planlegge dagen mens du kjører til jobben. De viktigste kontorfunksjonene på kompatible smarttelefoner som e-poster, avtaler, arbeidsoppgaver og tekstmeldinger vises på kontrolldisplayet. Du kan også få dem lest opp over bilens høyttalere. Du finner en liste over kompatible enheter på www.bmw.com/bluetooth.

 • BMW Online Office

  Med BMW Online Office kan du utnytte tiden du tilbringer i bilen mer effektivt. Funksjonen lar deg motta, lese og sende e-poster når du er på farten. I tillegg til at du kan skrive og sende e-poster via kontrolldisplayet, kan du også få dem lest opp. Du kan også diktere e-poster ved hjelp av stemmestyringen.
  Ved hjelp av datamaskinen din hjemme kan du gå inn på kundeportalen i Min BMW ConnectedDrive og opprette en innboks for den vanlige e-postadressen din. Du kan også opprette en innboks for enkelte e-postleverandører under BMW Online Office i bilen. Hvis du har flere e-postkontoer fra samme leverandør, får du full oversikt over dem i menyen. Når innboksen er opprettet, sendes e-postene direkte til bilen uten omveier.

 • Diktafonfunksjon

  Med kontorfunksjonen kan du bruke smarttelefonens e-post- og tekstmeldingsfunksjon i bilen når smarttelefonen er tilkoblet via Bluetooth.
  Med diktafonfunksjonen kan du omdanne talemeldinger til tekst. Teksten kan du deretter sende som e-post eller tekstmelding via smarttelefonen som er tilkoblet via Bluetooth. Har du Navigasjonssystem Professional, Bluetooth-tilkobling og ConnectedDrive services i bilen, trenger du ikke holde mobiltelefonen i hånden. Du finner informasjon om Bluetooth-kompatible smarttelefoner og andre mobile enheter på www.bmw.com/bluetooth.
  Du kan benytte diktafonfunksjonen gratis i bilen i 60 dager. Videre bruk krever at du inngår en kostnadspliktig avtale med Nuance® (foreløpig ikke tilgjengelig på norsk).

RTTI (TRAFIKKINFORMASJON I SANNTID).

RTTI (trafikkinformasjon i sanntid) holder deg oppdatert på trafikkbildet. Du får nøyaktig informasjon i tilnærmet sanntid om trafikksituasjonen på motor- og landeveier samt i mange bygater. Systemet kan også anbefale alternative kjøreruter, slik at du finner den raskeste og mest drivstofføkonomiske veien til målet. Dataene hentes fra anonymiserte bevegelsesmønstre fra GPS-data fra bilflåter, telefonapper og politimeldinger, men også fra gjentakende trafikkmønstre som rushtrafikk.
Trafikksituasjonen illustreres med merking av veiene i grønt, gult, oransje og rødt.

RTTI (trafikkinformasjon i sanntid).

CONCIERGE SERVICE.

Lurer du på hvordan det er å ha din egen assistent? Da bør du prøve BMW Concierge Services fra BMW ConnectedDrive. Ved å trykke på en knapp kommer du i kontakt med en medarbeider hos BMW callsenter, som står til din tjeneste under kjøreturen.
Medarbeideren kan for eksempel hjelpe deg å finne en bestemt restaurant, nærmeste minibank eller et døgnåpent apotek og kan også sende adresseinformasjon til navigasjonssystemet hvis bilen er utstyrt med det. BMW Concierge Services er tilgjengelig hele døgnet syv dager i uken, medfører ingen kostnader og kan benyttes i inn- og utland uavhengig av mobiltelefonen din.

Concierge service.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Online entertainment gir deg direkte og ubegrenset tilgang til flere millioner musikkspor i din BMW 3-serie, uten at du trenger å bruke for eksempel en smarttelefon. Her finner du musikken du liker, uansett hvilken musikksmak du har. Når et spor eller et album fra en artist spilles av i bilen, lastes det automatisk ned på harddisken i bilen. Du kan dermed lytte til musikken uten forstyrrende avbrudd.
Med online entertainment kan du abonnere på en musikktjeneste fra en av BMWs musikkpartnere i ett år, f.eks. Napster. Dette medfører ingen ekstra kostnader i Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia, Spania og Nederland.

Online entertainment.

REMOTE SERVICES.

Med remote services og gratisappen BMW Remote App (tilgjengelig i Apple App Store og Google Play Store) kan du fjernstyre ulike funksjoner i BMW 3-serie, for eksempel låsing/opplåsing av bilen. Du kan også søke etter adresser på nett med GoogleTM og deretter overføre dem til navigasjonssystemet som er montert i bilen.
I tillegg kan du vise bilens posisjon. Bruk forutsetter at remote services aktiveres via Min BMW ConnectedDrive-kundeportalen på www.bmw-connecteddrive.com.

Remote Services.

INTERNETT.

Er din BMW 3-serie utstyrt med internettforbindelse, kan du surfe på nettet på det høyoppløselige kontrolldisplayet. Like enkelt som fra datamaskinen hjemme kan du hente informasjon fra Internett med høy hastighet (nettverksavhengig). Det er bare å skrive inn nettadressen med iDrive-multikontrollen eller velge adresse fra favorittlisten.
Internettforbindelsen har fastpris, slik at du kan surfe på nettet i bilen over hele landet (ikke roaming). Du kan bruke kontrolldisplayet til nettsurfing. I biler som er utstyrt med entertainment-system Professional for baksetet, kan nettsidene også vises på flatskjermene som er integrert i forsetene.