GÅ DINE EGNE VEIER, OG TA HELE VERDEN MED DEG.

BMW ConnectedDrive tjenester og apper i BMW 1-serie 5-dørs.

GÅ DINE EGNE VEIER, OG TA HELE VERDEN MED DEG.

BMW ConnectedDrive tjenester og apper i BMW 1-serie 5-dørs.

Når du er på farten i BMW 1-serie, kan du ha tilgang til alt som lar deg holde kontakten med omverdenen og gjør livet mer behagelig. Med tjenester og apper fra BMW ConnectedDrive har du tilgang til alt Internett har å by på. Et eksempel er musikk som passer til anledningen. Du har også muligheten til å unngå køer ved å velge en alternativ rute.

GÅ DINE EGNE VEIER, OG TA HELE VERDEN MED DEG.BMW ConnectedDrive tjenester og apper i BMW 1-serie 5-dørs.

Når du er på farten i BMW 1-serie, kan du ha tilgang til alt som lar deg holde kontakten med omverdenen og gjør livet mer behagelig. Med tjenester og apper fra BMW ConnectedDrive har du tilgang til alt Internett har å by på. Et eksempel er musikk som passer til anledningen. Du har også muligheten til å unngå køer ved å velge en alternativ rute.

CONNECTED DRIVE SERVICES.

BMW ConnectedDrive Services gir deg tilgang til en rekke smarte informasjons- og underholdningstjenester fra BMW ConnectedDrive i bilen.
Dette inkluderer BMW Online, som gir deg tilgang til stedsavhengig informasjon som værmeldinger, nyheter, nettsøk fra Googleᵀᴹ og kontorfunksjoner. Det er også mulig å sette sammen tjenester etter eget ønske i applikasjonsmenyen, f.eks. informasjon om bensinpriser og parkeringsplasser og reise- og hotellguider.
Dette omfatter også enkel, sikker og tidsmessig ubegrenset bruk av smarttelefonapper. Utstyret ConnectedDrive Services gir deg også tilgang til BMW ConnectedDrive Store. Der kan du bestille og forlenge akkurat de tjenestene og appene du ønsker, blant annet RTTI (trafikkinformasjon i sanntid), remote services, Online entertainment og concierge service. BMW ConnectedDrive Services har dessuten mye annet å by på som gjør kjøreturen i en BMW enda mer behagelig.

 • BMW Apps

  BMW Apps er en plattform som gjør det enkelt å bruke utvalgte smarttelefonapper i en BMW. BMW utvikler ikke bare egne apper, for eksempel BMW Connected og BMW M Laptimer, men samarbeider også tett med partnere, som Napster, GoPro, Deezer, Spotify og Audible, for å tilpasse deres apper for sikker bruk i bilen.
  For å bruke appene må du koble en kompatibel smarttelefon til bilen med en snap-in-adapter eller en USB-kabel. Alle appfunksjonene kan styres via iDrive-multikontrollen. BMWs nære samarbeid med ulike partnere gjør at utvalget av apper som du kan bruke i bilen, vokser hele tiden. Du finner mer informasjon om dette på www.bmw.com/apps.

 • BMW ConnectedDrive Store

  I BMW ConnectedDrive Store kan du når som helst og hvor som helst sette sammen tjenester og apper etter dine ønsker og behov. Du kan også velge og bestille tjenester etter at du har kjøpt bilen. Dermed kan du til enhver tid tilpasse de tilgjengelige funksjonene i tjenestene og appene fra BMW ConnectedDrive i bilen etter dine behov.
  Tjenestene og appene som du kan bestille i BMW ConnectedDrive Store, er utviklet spesielt for BMW-førerens behov og krav. Du kan velge løpetid for de enkelte tjenestene. Det gjør det mulig å bestille en tjeneste for et begrenset tidsrom, for eksempel i sommerferien.
  Du har tilgang til BMW ConnectedDrive Store fra din BMW og kundeportalen Min BMW ConnectedDrive på Internett. Nye tjenester og apper er tilgjengelige i bilen kort tid etter at du har valgt eller bestilt dem. I tillegg kan du få informasjon om tilbudet av tjenester og apper for deg og din BWM i BMW ConnectedDrive Store.
   

REMOTE SERVICES.

Med remote services og gratisappen BMW ConnectedDrive App (tilgjengelig i Apple App Store og Google Play Store) kan du fjernstyre ulike funksjoner i bilen, for eksempel låsing/opplåsing av bilen. Du kan også søke etter adresser på nett med Google™ og deretter overføre dem til navigasjonssystemet som er montert i bilen. I tillegg kan du vise bilens posisjon. Bruk forutsetter at remote services aktiveres via BMW ConnectedDrive-kundeportalen på www.bmw-connecteddrive.com.

Remote Services.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Online entertainment gir deg direkte og ubegrenset tilgang til mer enn 22 millioner musikkspor i din BMW, uten at du trenger å bruke for eksempel en smarttelefon. Her finner du musikken du liker, uansett hvilken musikksmak du har.
Når et spor eller et album fra en artist spilles av i bilen, lastes det automatisk ned på harddisken i bilen. Du kan dermed lytte til musikken uten forstyrrende avbrudd.
Med online entertainment kan du abonnere på en musikktjeneste fra en av BMWs musikkpartnere i ett år, f.eks. Napster. Dette medfører ingen ekstra kostnader i Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia, Spania og Nederland.
 

Online entertainment.

RTTI (TRAFIKKINFORMASJON I SANNTID).

RTTI (trafikkinformasjon i sanntid) holder deg oppdatert på trafikkbildet. Du får nøyaktig informasjon i tilnærmet sanntid om trafikksituasjonen på motor- og landeveier samt i mange bygater. Systemet kan også anbefale alternative kjøreruter, slik at du finner den raskeste og mest drivstofføkonomiske veien til målet. Dataene hentes fra anonymiserte bevegelsesmønstre fra GPS-data fra bilflåter, telefonapper og politimeldinger, men også fra gjentakende trafikkmønstre som rushtrafikk.
Trafikksituasjonen illustreres med merking av veiene i grønt, gult, oransje og rødt.
 

INTELLIGENT NØDANROP.

Det intelligente nødanropet gir deg raskt hjelp i nødssituasjoner, uansett tid på døgnet. Du får kontakt med en kvalifisert medarbeider som snakker ditt språk, også når du oppholder deg i utlandet. Systemet utløser et automatisk nødanrop, for eksempel dersom bilen blir utsatt for en ulykke der kollisjonsputene utløses eller beltestrammerne aktiveres. Via et SIM-kort som er montert i bilen – derfor uavhengig av din private mobiltelefon – blir opplysninger som er relevante for hjelpemannskapene, overført til BMWs callsenter. Opplysningene omfatter bilens nøyaktige posisjon, hvor alvorlig ulykken er, og informasjon om mulige personskader. BMW callsenter informerer umiddelbart nærmeste nødsentral og holder telefonkontakt med personene som er involvert i ulykken, frem til redningsmannskapene kommer. Nødanropet kan også utløses manuelt, for eksempel hvis du er vitne til en ulykke.

KJØREGLEDE PÅ NETT.

BMW ConnectedDrive i BMW 1-serie.

KJØREGLEDE PÅ NETT.

BMW ConnectedDrive i BMW 1-serie.

CONCIERGE SERVICES.

Lurer du på hvordan det er å ha din egen assistent? Da bør du prøve BMW Concierge Services fra BMW ConnectedDrive. Ved å trykke på en knapp kommer du i kontakt med en medarbeider hos BMW callsenter, som står til din tjeneste under kjøreturen.
Medarbeideren kan for eksempel hjelpe deg å finne en bestemt restaurant, nærmeste minibank eller et døgnåpent apotek og kan også sende adresseinformasjon til navigasjonssystemet hvis bilen er utstyrt med det. BMW Concierge Services er tilgjengelig hele døgnet syv dager i uken, medfører ingen kostnader og kan benyttes i inn- og utland uavhengig av mobiltelefonen din.

INTERNETT.

Er din BMW utstyrt med internettforbindelse, kan du surfe på nettet på det høyoppløselige kontrolldisplayet. Like enkelt som fra datamaskinen hjemme kan du hente informasjon fra Internett med høy hastighet (nettverksavhengig). Det er bare å skrive inn nettadressen med iDrive-multikontrollen eller velge adresse fra favorittlisten.
Internettforbindelsen har fastpris, slik at du kan surfe på nettet i bilen over hele landet (ikke roaming). Du kan bruke kontrolldisplayet til nettsurfing. I biler som er utstyrt med entertainment-system Professional for baksetet, kan nettsidene også vises på flatskjermene som er integrert i forsetene.