HEMNINGSLØS KJØREGLEDE.

BMW 1-serie 5-dørs

HEMNINGSLØS KJØREGLEDE.BMW 1-serie 5-dørs

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (116 EffDyn Edition)

0,38–0,34

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km (116 EffDyn Edition)

101–89

 

Dører

5

BMW 1-serie 5-dørs gjør hverdagen mer spennende. Den spenstige og kompakte bilen har et sportslig, moderne utseende og ligger som klistret til veien. Frontpartiet, den typiske BMW-nyregrillen og de buede LED-lyktene avslører de sportslige sidene til BMW 1-serie. På hekken er det de todelte L-formede LED-baklyktene som tiltrekker seg oppmerksomheten. Det er god plass og mange oppbevaringsmuligheter i den ergonomiske kupeen. BMW TwinPower turbomotorene utnytter drivstoffet svært effektivt, slik at du kan nyte fascinerende kjøreglede. Motorutvalget til den allsidige 5-dørsmodellen spenner fra den økonomiske BMW 116d EfficientDynamics Edition til den sportslige BMW M140i. Du kan sette ditt eget preg på bilen med utstyrsversjonene Urban Line og Sport Line eller med M Sportspakke. Og med BMW ConnectedDrive kan du dele alt med venner og familie når du er på farten. Det er ekte glede, det er BMW 1-serie.

ALT OM BMW 1-SERIE 5-DØRS.

Utvendig design.

Kraftfulle linjer og store luftinntak viser hvor mye energi den nye BMW 1-serie har. Flate, fokuserte lykter (med LED som ekstrautstyr) fremhever den doble nyregrillen med kromramme. Bilens sportslige utseende skaper forventninger om ren kjøreglede. Sett bakfra levner de store hjulbuene og den brede sporvidden ingen tvil om at dette er en bil som ligger godt på veien. De horisontale linjene forsterker dette inntrykket. De L-formede LED-baklyktene er et blikkfang og viser tydelig at dette er en BMW.

Tjenester og apper.

Når du er på farten i BMW 1-serie, kan du ha tilgang til alt som lar deg holde kontakten med omverdenen og gjør livet mer behagelig. Med tjenester og apper fra BMW ConnectedDrive har du tilgang til alt Internett har å by på. Et eksempel er musikk som passer til anledningen. Du har også muligheten til å unngå køer ved å velge en alternativ rute.

Kjøredynamikk og energiutnyttelse.

BMW 1-serie er smidig og full av energi. Det gjør den som skapt for bykjøring. BMW TwinPower turbomotorene og 8-trinns automatgirkassen (ekstrautstyr) gjør den ekstra startrask. Og i ECO PRO-modus får du maksimal rekkevidde. Dette er den ideelle bilen for deg som ønsker en sprek bil med lavt forbruk.
1-serie

Kampanjer på BMW 1-serie.

Se våre spennende kampanjer på BMW 1-serie her!

0,38–0,34 l

Toppmoderne innsprøytningsteknologi, variabel effektstyring og turbolader er oppskriften på suksessen til BMW EfficientDynamics-motorene. Både bensin- og dieselmotorene har et sportslig høyt dreiemoment helt fra lave turtall. Når det gjelder forbruk og CO2-utslipp, er BMW 1-serie mer beskjeden. Det gjelder spesielt BMW 116d EfficientDynamics Edition.