GOD STIL ER DEN NYE TRENDEN.

BMW 1-serie 5-dørs modeller og utstyrsversjoner

GOD STIL ER DEN NYE TRENDEN.

BMW 1-serie 5-dørs modeller og utstyrsversjoner

Alle kan følge trender, men stil er noe du har. Modellene Advantage, Urban Line, Sport Line og M Sport gir deg mulighet til å tilpasse BMW 1-serie til din stil. Med BMW Originaltilbehør kan du sette et mer personlig preg på BMW 1-serie.

GOD STIL ER DEN NYE TRENDEN.BMW 1-serie 5-dørs modeller og utstyrsversjoner

Alle kan følge trender, men stil er noe du har. Modellene Advantage, Urban Line, Sport Line og M Sport gir deg mulighet til å tilpasse BMW 1-serie til din stil. Med BMW Originaltilbehør kan du sette et mer personlig preg på BMW 1-serie.

ADVANTAGE-MODELLEN.

Både innvendig og utvendig utmerker Advantage-modellen seg med mye praktisk utstyr som øker sikkerheten og komforten. Park Distance Control (PDC) bak hjelper deg med optisk og akustisk avstandsvarsling når du skal rygge inn i en parkeringsluke. Tåkelysene øker sikkerheten når det er dårlig sikt og dårlig vær.
I tillegg kan du dra nytte av cruise control med bremsefunksjon, ratt med multifunksjonstaster som gir deg enklere tilgang til diverse bilfunksjoner, og handsfreeanlegg med USB-grensesnitt. Bilen er utstyrt med en oppbevaringspakke med en rekke praktiske oppbevaringsmuligheter, slik at alle gjenstander kan oppbevares sikkert og lett tilgjengelig i bilen. Forskyvbart midtarmlene og gulvmatter på alle sitteplasser hører også med til utstyret.

URBAN LINE-MODELLEN.

Med Urban Line-modellen setter du ditt eget preg på BMW 1-serie 5-dørs og gjør den enda mer moderne og eksklusiv.

 • Utvendig design

  Urban Line-modellen ruller av gårde på 16'' lettmetallfelger V-eke 411. Bilens front prydes av BMW-grillen med ribber i matt oksidsølv og ramme i høyglanset krom. De fremre luftføringsinnsatsene er i høyglanset sort og har i likhet med den bakre støtfangeren en kontur i matt oksidsølv. Midt i luftinntaket på den fremre støtfangeren er det plassert en konturkant som er lakkert i høyglanset sort. Foran på hver side er det en Urban Line-logo.
  Park Distance Control (PDC) bak hjelper deg med optisk og akustisk avstandsvarsling når du skal rygge inn i en parkeringsluke. Bilen er utstyrt med tåkelys som øker sikkerheten når det er dårlige sikt- og værforhold.
  17" lettmetallfelger V-eke 412 i tofarget sølvfarget design leveres kun til Urban Line. Flere andre felger kan leveres.

 • Innvendig design

  Fjernkontrollen med dekor i krom med perleglansfinish skaper forventninger om dynamiske kjøreopplevelser. Når du åpner fordørene, trekkes blikket ditt mot innstigningslistene med aluminiumsinnlegg og BMW Urban-logo.
  I kupeen kan du og passasjerene ta plass på elegante seter i sølvfarget/perlegrå Path stoff/skinn-kombinasjon. Sorte interiørlister i akrylglass med konturlister i matt oksidsølv samt en spennende kombinasjon av direkte og indirekte lys fra bakgrunnsbelysningen, lysene i dørhåndtakene og fotromsbelysningen setter et stilfullt preg på kupeen. Lysenes farge kan endres fra blå til oransje. Armlenet som kan forskyves, bidrar til høy komfort i forsetene. Sportsrattet i skinn ligger som støpt i hånden og gir føreren en presis kjørefølelse.
  Det er også mulig å velge seter i sølvfarget/sort Path stoff/skinn-kombinasjon samt interiørlister i hvitt strukturert akrylglass og konturlister i matt oksidsølv.

SPORT LINE-MODELLEN.

Sport Line-modellen gjør BMW 1-serie 5-dørs enda mer dynamisk og smidig. Mange innvendige og utvendige detaljer er tilpasset denne utstyrsversjonen.

 • Utvendig design

  Sport Line-modellen leveres med sportslige 16'' lettmetallfelger i stjerneekedesign 376. Tåkelys, BMW-nyregrillen med kromramme og høyglansede sorte ribber og en rekke designdetaljer i samme farge på bilens front og hekk skaper et sportslig utseende. Enderørsdekslet i sort krom og Sport-logo foran på sidene gir et vink om Sport Line-modellens dynamiske egenskaper.
  Park Distance Control (PDC) bak hjelper deg med optisk og akustisk avstandsvarsling når du skal rygge inn i en parkeringsluke.
  17" lettmetallfelger Stjerneeke 379 leveres kun til Sport Line. Flere andre felger kan leveres.

 • Innvendig design

  Når du åpner fordørene, viser innstigningslistene med aluminiumsinnlegg samt BMW Sport-logo tydelig at Sport Line-modellen har dynamiske gener. Føreren og passasjeren foran sitter stødig i sportssetene i antrasittfaget Corner-stoff med rød kontur. Interiørlister i høyglanset sort med matt korallrød konturlist skaper en sportslig atmosfære i kupeen. Når det går fort gjennom svingene, gir det forskyvbare armlenet mellom forsetene ekstra sidestøtte for deg og passasjeren ved siden av deg. Sportsrattet i skinn med røde kontrastsømmer ligger som støpt i hånden og gir deg perfekt kontroll over bilen. Designen til instrumentpanelet med egen talldesign med rød dekor og fininndelte skalaer understreker den sportslige stilen i kupeen.
  En spennende kombinasjon av direkte og indirekte lys fra bakgrunnsbelysningen, lysene i dørhåndtakene og fotromsbelysningen fremhever den dynamiske stilen. I tillegg har bilen cruise control med bremsefunksjon. Multifunksjonstaster på rattet sørger for komfortabel betjening av bilfunksjoner som du bruker ofte. Fjernkontroll med rød dekor, oppbevaringspakke med en rekke ekstra oppbevaringsmuligheter, handsfreeanlegg med USB-tilkobling og gulvmatter på alle sitteplasser runder av det hele.
  Det er også mulig å velge sportsseter i antrasittfaget Corner-stoff med grå kontur og interiørlister i høyglanset sort med konturlist i matt oksidsølv.

M SPORT-MODELLEN.

M Sport-modellen gir BMW 1-serie et tydelig motorsportspreg. Fra chassis og hjul til design, inkludert M-logo på sidene foran, fremhever en rekke detaljer bilens sportslige egenskaper i tråd med filosofien til M GmbH.

 • Utvendig design

  Med M sportsfjæring og 17" M lettmetallfelger Dobbelteke 383 M med ulik dekkdimensjon foran og bak er M Sport-modellen perfekt tilpasset deg som har en dynamisk kjørestil. M aerodynamikkpakken med støtfangere og sideskjørt i bilens farge samt hekkdiffusoren i mørk shadow metallic understreker bilens sportslige utseende. BMW-grillen har kromramme og ni ribber i høyglanset sort på hver side.
  Det sportslige utseendet rundes av med BMW Individual Shadow Line med blant annet speiltrekant, speilfeste og sidespeilramme i høyglanset sort. Enderøret er i høyglanset krom. M-logo foran på sidene og tåkelys gir et vink om M Sport-modellens dynamiske egenskaper.
  Park Distance Control (PDC) bak hjelper deg med optisk og akustisk avstandsvarsling når du skal rygge inn i en parkeringsluke. Lakkfargen estorilblå metallic leveres kun til M Sport-modellen. Flere andre lakkfarger kan leveres.
  M Sport-modellen kan også leveres med standardchassis eller adaptivt M sportsunderstell samt med 18" M lettmetallfelger Dobbelteke 461 M i sølvfarge eller ferrisgrå metallic med ulik dekkdimensjon foran og bak.

 • Innvendig design

  Med M Sport-modellen sitter du og passasjeren ved siden av deg stødig i sportsseter i antrasittfarget Hexagon stoff/Alcantara-kombinasjon med kongeblå kontrastsømmer og M-finish. Armlenet som kan forskyves, øker komforten ytterligere. BMW Individual taktrekk i antrasitt og interiørlister i heksagonmønstret aluminium med matt estorilblå konturlist fremhever bilens dynamiske egenskaper. Med M skinnratt med tre eiker, tommelstøtter og multifunksjonstaster har føreren bilen i sin hule hånd. Rattkransen i sort nappaskinn med en diameter på 373 mm, har M-logo og sort søm. Instrumentpanelet med fininndelte skalaer understreker bilens sportslige kaliber, mens bilnøkkelen med dekor i estorilblått avslører din forkjærlighet for en dynamisk kjørestil.
  En kombinasjon av direkte og indirekte lys fra bakgrunnsbelysningen, lysene i dørhåndtakene og fotromsbelysningen understreker den sportslige, dynamiske stilen i kupeen. I tillegg har bilen cruise control med bremsefunksjon. Oppbevaringspakke, handsfreeanlegg med USB-tilkobling og regnsensor runder av det hele.
  Interiørlistene kan også leveres i heksagonmønstret aluminium med konturlist i høyglanset sort.

BMW ORIGINALTILBEHØR.

Med BMW Originaltilbehør kan du understreke den unike stilen til BMW 1-serie. Dermed kan du også utnytte de allsidige løsningene bedre. Her finner du et utvalg av praktisk utstyr med høy kvalitet.

 • Transport og oppbevaring

  Den moderne BMW takboksen 320 i hvitt og antrasitt rommer inntil fem par slalåmski på inntil 185 cm. Takboksen passer til alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider og har trippel sentrallås på hver side som gir ekstra tyverisikring.
  Universalholderen egner seg for transport av alt mulig. Ved hjelp av fire bøyler, fire kroker og to stropper kan du sikre større gjenstander.
  BMW Junior Seat, gruppe 2/3, i sort/blått vokser med barnet. Det kan brukes fra barnet er ca. 3 til 12 år (ca. 15–36 kg). Setet festes med bilens trepunktsbelte og kan i tillegg festes til de integrerte ISOFIX-festene i bilen for økt stabilitet. Patenterte luftputer gir økt beskyttelse av hode/nakke ved sidekollisjoner. Du kan tilpasse setet til bilsetet ved å justere setets vinkel. Seteryggen har en nedfellingsfunksjon som gjør det enkelt å ta setet med seg utenfor bilen, for eksempel på ferieturer.
  Holderen for Apple iPad holder på plass en Apple iPad 2, 3 eller 4. Holderen leveres inkludert kontakt for USB/strømkabel, og kan på en enkel måte festes til grunnstativet i Travel & Comfort-systemet og tas av igjen med et tastetrykk. Apple iPad klikkes enkelt på plass i holderen som kan dreies 360°. Posisjonen kan justeres slik at baksetepassasjerene lett kan lese, se på video eller surfe på nett (for eksempel i kombinasjon med BMW Car Hotspot). Holderen har en integrert støtte bak, slik at den også kan brukes utenfor bilen.
  Det lette sykkel/eBike-stativet for tilhengerfestet er lett og stabilt og tåler inntil 60 kg. Stativet er svært enkelt i bruk og har plass til to sykler/E-Bikes (kan utvides til tre sykler). Stativet kan vippes bakover, slik at du har tilgang til bagasjerommet.

 • Lettmetallfelger

  Smidde 19'' lettmetallfelger Stjerneeke 660 av høy kvalitet leveres i tofarget, orbitgrått, og er glanspolert på den synlige siden. Komplett RDC-hjulsett med ulik dekkdimensjon foran og bak og nødkjøringsegenskaper, felgdimensjon 7,5J x 19 med dekkdimensjon 225/35 R19 88Y XL RSC foran og 8J x 19 med dekkdimensjon 245/30 R19 89Y XL RSC bak.
  19'' lettmetallfelger Dobbelteke 361 av høy kvalitet leveres i tofarget, sort, med rød ring og sportslig design. Komplett hjulsett med ulik dekkdimensjon foran og bak og nødkjøringsegenskaper, felgdimensjon 7,5J x 19 med dekkdimensjon 225/35 R19 88Y XL RSC foran og 8J x 19 med dekkdimensjon 245/30 R19 89Y XL RSC bak.

 • Utvendig og innvendig tilbehør

  De slitesterke Urban-allværsmattene i smart design har tilpasset form og høy kant. De beskytter gulvet mot fuktighet og skitt og hindrer at skoene blir våte på grunn av oppsamlet vann. De sorte mattene for gulvet foran har en lysegrå kant som står i stil med Urban Line.
  BMW Urban-nøkkeletui i kvalitetsskinn med en innovativ metallbøyle. Passer perfekt til bilens dynamiske stil. Nøkkelen er godt festet til etuiet, godt beskyttet mot riper og enkel å vri ut. Sort/lysegrå (passer til Urban Line).
  Den slitesterke bagasjeromsmatten er sklisikker, vannavstøtende og perfekt tilpasset. Den har høye kanter som beskytter bagasjerommet mot skitt og fuktighet. Matten er i sort med lysegrå detaljer og er tilpasset den innvendige designen i basisversjonen / Urban Line.