GOD STIL ER DEN NYE TRENDEN.

Lines og utstyrsversjoner for BMW 1-serie 5-dørs.

GOD STIL ER DEN NYE TRENDEN.

Lines og utstyrsversjoner for BMW 1-serie 5-dørs.

Alle kan følge trender, men stil er noe du har. Utstyrsversjonene BMW Urban Line og Sport Line og M Sportspakke gir deg mulighet til å tilpasse BMW 1-serie til din stil. Med BMW Originaltilbehør kan du sette et mer personlig preg på bilen.

GOD STIL ER DEN NYE TRENDEN.Lines og utstyrsversjoner for BMW 1-serie 5-dørs.

Alle kan følge trender, men stil er noe du har. Utstyrsversjonene BMW Urban Line og Sport Line og M Sportspakke gir deg mulighet til å tilpasse BMW 1-serie til din stil. Med BMW Originaltilbehør kan du sette et mer personlig preg på bilen.

URBAN LINE.

Med Urban Line setter du ditt eget preg på BMW 1-serie 5-dørs og gjør den enda mer moderne og eksklusiv.

 • Utvendig design

  Urban Line ruller av gårde på 16'' lettmetallfelger V-eke 411. Bilens front prydes av BMW-grillen med ribber i matt oksidsølv og ramme i høyglanset krom. De fremre luftføringsinnsatsene er i høyglanset sort og har i likhet med den bakre støtfangeren en konturkant i matt oksidsølv. Midt i luftinntaket på den fremre støtfangeren er det plassert en konturkant som er lakkert i høyglanset sort. Foran på hver side er det en Urban Line-logo.
  17" lettmetallfelger V-eke 412 i tofarget sølvfarget design leveres kun til Urban Line. Flere andre felger kan leveres.

 • Innvendig design

  Fjernkontrollen med dekor i krom med perleglansfinish skaper forventninger om dynamiske kjøreopplevelser. Når du åpner fordørene, trekkes blikket ditt mot innstigningslistene med aluminiumsinnlegg og BMW Urban-logo.
  I kupeen kan du og passasjerene ta plass på elegante seter i sølvfarget/perlegrå Path stoff/skinn-kombinasjon. Sorte interiørlister i akrylglass med konturlister i matt oksidsølv samt en spennende kombinasjon av direkte og indirekte lys fra bakgrunnsbelysningen, lysene i dørhåndtakene og fotromsbelysningen skaper en luksuriøs atmosfære i kupeen. Lysenes farge kan endres fra blå til oransje. Armlenet som kan forskyves, bidrar til høy komfort i forsetene. Sportsrattet i skinn ligger som støpt i hånden og gir føreren en presis kjørefølelse.
  Det er også mulig å velge seter i sølvfarget/sort Path stoff/skinn-kombinasjon samt interiørlister i hvitt strukturert akrylglass og konturlister i matt oksidsølv.

SPORT LINE.

Hekken preges av enderørsdekslet i sort krom og en høyglanset sort konturlist. I stedet for den melbournerøde metalliclakken (avbildet) kan BMW 1-serie leveres i to andre vanlige lakkfarger og ni forskjellige metalliclakkfarger.

 • Utvendig design

  Sport Line leveres med sportslige 16'' lettmetallfelger Stjerneeke 376. BMW-grillen har kromramme, mens ribbene og markante designdetaljer som konturkanten i den bakre støtfangeren og de fremre luftføringsinnsatsene er i høyglanset sort.
  Enderørsdekslet i sort krom samt Sport-logo foran på sidene gir et vink om bilens dynamiske egenskaper.
  17" lettmetallfelger Stjerneeke 379 leveres kun til Sport Line. Flere andre felger kan leveres.

 • Innvendig design

  Når du åpner fordørene, viser innstigningslistene med aluminiumsinnlegg samt BMW Sport-logo tydelig at bilen har dynamiske gener. Føreren og passasjeren foran sitter stødig i sportssetene i antrasittfaget Corner-stoff med rød kontur. Interiørlister i høyglanset sort med matt korallrød konturlist samt en spennende kombinasjon av direkte og indirekte lys fra blant annet bakgrunnsbelysningen, kupélysene og fotromsbelysningen skaper en sportslig og komfortabel atmosfære i kupeen. Lysenes farge kan endres fra hvit til oransje.
  Armlenet som kan forskyves, bidrar til høy komfort i forsetene. Sportsrattet i skinn med røde kontrastsømmer ligger som støpt i hånden og gir føreren perfekt kontroll over bilen. Også instrumentpanelet med egen talldesign med rød dekor og fininndelte skalaer har en sportslig design. Fjernkontrollen med rød dekor avrunder utstyrsversjonen.
  Det er også mulig å velge sportsseter i antrasittfaget Corner-stoff med grå kontur samt interiørlister i høyglanset sort med konturlist i matt oksidsølv.

M SPORTSPAKKE.

M Sportspakke får frem den sportslige karakteren til BMW 1-serie 5-dørs både inn- og utvendig og gjør deg rustet for ekstremsport. M aerodynamikkpakken inkluderer designdetaljer og M sportsfjæring som gir bilen et atletisk utseende.

 • Utvendig design
  • M aerodynamikkpakke med frontskjørt, sideskjørt og hekkskjørt med diffusorinnsats i mørk shadow metallic
  • BMW-grill med ni spesielt utformede ribber med front i høyglanset sort og ramme i høyglanset krom
  • Tåkelys
  • 17" M lettmetallfelger Dobbelteke 383 M med ulik dekkdimensjon foran og bak, eventuelt 18" M lettmetallfelger Dobbelteke 461 M i ferrisgrå metallic eller 18" M lettmetallfelger Dobbelteke 461 M med ulik dekkdimensjon foran og bak. Andre felger kan leveres
  • M sportsfjæring, eventuelt standardchassis eller adaptivt M sportsunderstell
  • BMW Individual høyglanset Shadow Line
  • M-logo på sidene
  • Enderørsdeksel i høyglanset krom
  • Eksklusiv estorilblå metalliclakk. Andre lakkfarger kan leveres
 • Innvendig design
  • M innstigningslister, M fotstøtte på førersiden, knepolstring til høyre på førersiden
  • Sportsseter foran i antrasittfarget Hexagon stoff/Alcantara-kombinasjon med eksklusiv M-design, eventuelt sportsseter foran i oysterfarget dakotaskinn. Andre setetrekk kan leveres
  • M skinnratt med multifunksjonstaster
  • Antrasittfarget BMW Individual taktrekk
  • Instrumentpanel med speedometer og turteller med skala
  • Interiørlister i heksagonmønstret aluminium med matt blå konturlist, eventuelt interiørlister i finslipt aluminium med høyglanset sort konturlist. Andre lister kan leveres
  • Kortere girspak med M-logo
  • Driving experience-knapp med ekstra SPORT+-modus
  • Bakgrunnsbelysning som kan skifte mellom oransje og hvitt
  • Bilnøkkel med estorilblå dekor

PAKKER.

BMWs utstyrspakker er et klart førstevalg når du skal velge ekstrautstyr til din BMW 1-serie. Ta kontakt med din BMW-forhandler for informasjon om hvilke pakker som leveres i Norge, eller bruk konfiguratoren på nettstedet til BMW Norge.

BMW ORIGINALTILBEHØR.

Med BMW Originaltilbehør kan du understreke den unike stilen til BMW 1-serie. Dermed kan du også utnytte de allsidige løsningene bedre. Her finner du et utvalg av praktisk utstyr med høy kvalitet.

 • Transport og oppbevaring

  Den moderne BMW takboksen 320 i hvitt og antrasitt rommer inntil fem par slalåmski på inntil 185 cm. Takboksen passer til alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider og har trippel sentrallås på hver side som gir ekstra tyverisikring.
  Universalholderen egner seg for transport av alt mulig. Ved hjelp av fire bøyler, fire kroker og to stropper kan du sikre større gjenstander.
  BMW Junior Seat, gruppe 2/3, i sort/blått vokser med barnet. Det kan brukes fra barnet er ca. 3 til 12 år (ca. 15–36 kg). Setet festes med bilens trepunktsbelte og kan i tillegg festes til de integrerte ISOFIX-festene i bilen for økt stabilitet. Patenterte luftputer gir økt beskyttelse av hode/nakke ved sidekollisjoner. Du kan tilpasse setet til bilsetet ved å justere setets vinkel. Seteryggen har en nedfellingsfunksjon som gjør det enkelt å ta setet med seg utenfor bilen, for eksempel på ferieturer.
  Holderen for Apple iPad holder på plass en Apple iPad 2, 3 eller 4. Holderen leveres inkludert kontakt for USB/strømkabel, og kan på en enkel måte festes til grunnstativet i Travel & Comfort-systemet og tas av igjen med et tastetrykk. Apple iPad klikkes enkelt på plass i holderen som kan dreies 360°. Posisjonen kan justeres slik at baksetepassasjerene lett kan lese, se på video eller surfe på nett (for eksempel i kombinasjon med BMW Car Hotspot). Holderen har en integrert støtte bak, slik at den også kan brukes utenfor bilen.
  Det lette sykkel/eBike-stativet for tilhengerfestet er lett og stabilt og tåler inntil 60 kg. Stativet er svært enkelt i bruk og har plass til to sykler/E-Bikes (kan utvides til tre sykler). Stativet kan vippes bakover, slik at du har tilgang til bagasjerommet.

 • Lettmetallfelger

  Smidde 19'' lettmetallfelger Stjerneeke 660 av høy kvalitet leveres i tofarget, orbitgrått, og er glanspolert på den synlige siden. Komplett RDC-hjulsett med ulik dekkdimensjon foran og bak og nødkjøringsegenskaper, felgdimensjon 7,5J x 19 med dekkdimensjon 225/35 R19 88Y XL RSC foran og 8J x 19 med dekkdimensjon 245/30 R19 89Y XL RSC bak.
  19'' lettmetallfelger Dobbelteke 361 av høy kvalitet leveres i tofarget, sort, med rød ring og sportslig design. Komplett hjulsett med ulik dekkdimensjon foran og bak og nødkjøringsegenskaper, felgdimensjon 7,5J x 19 med dekkdimensjon 225/35 R19 88Y XL RSC foran og 8J x 19 med dekkdimensjon 245/30 R19 89Y XL RSC bak.

 • Utvendig og innvendig tilbehør

  De slitesterke Urban-allværsmattene i smart design har tilpasset form og høy kant. De beskytter gulvet mot fuktighet og skitt og hindrer at skoene blir våte på grunn av oppsamlet vann. De sorte mattene for gulvet foran har en lysegrå kant som står i stil med Urban Line.
  BMW Urban-nøkkeletui i kvalitetsskinn med en innovativ metallbøyle. Passer perfekt til bilens dynamiske stil. Nøkkelen er godt festet til etuiet, godt beskyttet mot riper og enkel å vri ut. Sort/lysegrå (passer til Urban Line).
  Den slitesterke bagasjeromsmatten er sklisikker, vannavstøtende og perfekt tilpasset. Den har høye kanter som beskytter bagasjerommet mot skitt og fuktighet. Matten er i sort med lysegrå detaljer og er tilpasset den innvendige designen i basisversjonen / Urban Line.