ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.

Den nye BMW M140i 5-dørs med 340 hk.

ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.

Den nye BMW M140i 5-dørs med 340 hk.

ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.Den nye BMW M140i 5-dørs med 340 hk.

BMW M140i er den eneste i BMW 1-serie med 340 hk 6-sylindret bensinmotor. Den akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 4,8 sekunder. For å øke kjøregleden har M-ingeniørene gjort en rekke endringer i både design, motor og chassis. Alle delene er perfekt avstemt i forhold til hverandre. Resultatet er en kompakt M Performance-modell som skiller seg fra de andre modellene i BMW 1-serie både i utseende og kjøreegenskaper.

Opplysninger for BMW M140i 5-dørs:
Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,78 til 0,71 l/mil
CO2-utslipp ved blandet kjøring: 179 til 163 g/km

Design

BMW M140i 5-DØRS MED M PERFORMANCE DESIGN.

For å få topp ytelse må alle komponenter fungere perfekt sammen. Store luftinntak foran bidrar til å kjøle ned motoren, mens M sportsfjæring gjør BMW M140i enklere å manøvrere. Bilen har elementer fra M Sportspakke med spesielle M Performance-detaljer. Det viser tydelig hvilket temperament som bor i denne bilen. Noe du også erfarer når du starter opp den 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren med M Performance.

EKSKLUSIVE ELEMENTER PÅ BMW M140i 5-DØRS.

Designelementer i kontrastfarge.

Luftinntakene på sidene av det aerodynamiske frontskjørtet har designelementer i ferrisgrått.

18" M Dobbelteke 436 M.

Eksklusive lettmetallfelger i ferrisgrått overfører akselerasjons- og bremsekraften optimalt til asfalten. De fungerer ypperlig sammen med M sportsbremser som er del av standardutstyret (225/40 ZR18 foran, 245/35 ZR18 bak).

Sidespeilhus i kontrastfarge.

De elegante speilhusene er ferrisgrå. Den aerodynamiske designen gir fartsvinden lite motstand.

M-logo i mørk krom.

M-logoen i mørk krom understreker på elegant vis at BMW M140i er en M Performance-modell.

Enderørsdeksler på begge sider.

BMW M140i er den eneste modellen i BMW 1-serie som har enderørsdeksler i sort krom på begge sider. Det er et tydelig tegn på at bilen har modifisert eksosanlegg med intelligent spjeldstyring og bortfall av midtlyddemperen.

Modellogo i mørk krom.

Den spesielle modellogoen i kontrastfarge på hekken understreker det nære slektskapet mellom BMW M140i og BMW M-modellene.
Engines

6-SYLINDRET M PERFORMANCE TWINPOWER TURBO BENSIN-REKKEMOTOR.

Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren har et slagvolum på 3,0 liter og kombinerer en TwinScroll turbolader med Valvetronic, dobbel-Vanos og High Precision Injection. Denne intelligente teknologien senker drivstofforbruket til BMW M140i med 8-trinns automatgirkasse ved blandet kjøring til 0,71 liter per mil (xDrive: 0,74 l/mil), mens CO2-utslippet er på 163 gram per km (xDrive: 169 g/km). Med en imponerende effekt på 340 hk og maksimalt dreiemoment på 500 Nm akselererer bilen fra 0 til 100 km/t på kun 4,6 sekunder (xDrive: 4,4 sek). Topphastigheten er 250 km/t (elektronisk begrenset). BMW M140i er den eneste modellen i BMW 1-serie som er utstyrt med denne motoren.

 • Fet M Performance-lyd

  Eksosanlegget til BMW M140i er lett gjenkjennelig med enderørene i sort krom på hver side. Den intelligente spjeldstyringen og bortfallet av midtlyddemperen sørger for en helt spesiell motorlyd som gir deg gåsehud når du sitter i sportssetene foran. Optimeringen av bilens motorlyd understreker følelsen av å kjøre sportsbil.

Driving Dynamics

BMW M140i 5-DØRS MED M PERFORMANCE KJØREDYNAMIKK.

BMW M140i 5-dørs er synonymt med sportslig kjøreglede og enestående kjøredynamikk. Chassiset er senket med 10 mm og overfører kraften sikkert til veien. M sportsbremser med blå bremsekalipere og M-logo sørger for at bilen bremses så raskt som mulig, også når det går unna i svingene. Variabel sportsstyring med modifisert servostyring og selvoppretting gir en ekstra sikker styrefølelse.

 • Senket M sportsfjæring gjør bilen mer dynamisk

  For å overføre den suverene motorkraften til mer dynamiske kjøreegenskaper er fjærer og stabilisatorer presist tilpasset den momentsterke 6-sylindrede motoren. Forstillingen har en spesiell elastokinematikk som bidrar til unike kjøreopplevelser. Spesialtilpasset M sportsfjæring som er senket med 10 mm, og variabel sportsstyring med Servotronic gir ekstra smidige kjøreegenskaper. Firehjulsdriftsystemet BMW xDrive (ekstrautstyr) fordeler drivkraften fleksibelt mellom akslene på BMW M140i xDrive, slik at du får maksimalt veigrep selv på vanskelige underlag.

  Opplysninger for BMW 140i xDrive 5-dørs:
  Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,74 l/mil
  CO2-utslipp ved blandet kjøring: 169 g/km

 • Sportsligere kjøreytelser med 8-trinns sports-automatgirkasse

  BMW M140i akselererer ekstra raskt med 8-trinns sports-automatgirkasse (ekstrautstyr). Girkassen har launch control som sørger for at bilen akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 4,6 sekunder. Du trenger bare å trykke på DSC-tasten, sette velgerspaken i S, holde bremsepedalen inne og trå inn gasspedalen. Når du så slipper bremsen, kjenner du virkelig hva drivkraft er.

 • Bedre kontroll med M sportsbremser som standard

  Forhjulene med 18" M lettmetallfelger Dobbelteke 436 M bremses med aluminiumsskivebremser med 4-stemplers faste bremsekalipere. På bakakselen brukes det en versjon med to stempler. Bremsene har innvendig ventilasjon, slik at de bremser sikkert også ved høy termisk belastning. Markante blå bremsekalipere med M-logo viser tydelig bilens fremragende bremseeffekt selv når den står i ro.

M PERFORMANCE-FAMILIEN.

Det ypperste innen design, motorkraft og kjøredynamikk forenes perfekt i M Performance-modellene. Det eksklusive tilbudet fra BMW M GmbH forener det beste fra den enkelte BMW-modellserien med de dynamiske genene fra BMW M. Resultatet er en helt egen klasse.

Intens kjøreglede.

Bli kjent med alle M Performance-modellene.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

  Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.